Номинации за най-голяма муня

• 3 559 282
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 350
Днес с мъжа се прибираме и току до блока ни приближава забързана някаква жена- около 50 годишна, добре облечена, видимо с всичкия си и ни пита задъхана :
- В този блок ли живее Марияна ?
 Shocked newsm78 #Crazy Thinking Sick Rolling Eyes Crazy Ха сега де!  Joy То във всеки един от 5- те блока сигурно живеят 2-3 Марияни, но ние сякаш се очакваше да познаваме точно нейната... Трябва да е много забележителна тази личност, че всеки срещнат да я знае Laughing

# 1 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес с мъжа се прибираме и току до блока ни приближава забързана някаква жена- около 50 годишна, добре облечена, видимо с всичкия си и ни пита задъхана :
- В този блок ли живее Марияна ?
 Shocked newsm78 #Crazy Thinking Sick Rolling Eyes Crazy Ха сега де!  Joy То във всеки един от 5- те блока сигурно живеят 2-3 Марияни, но ние сякаш се очакваше да познаваме точно нейната... Трябва да е много забележителна тази личност, че всеки срещнат да я знае Laughing

ooooh! как да не я знаеш бе? има кола, черен Форд (например  Rolling Eyes ) с номер ...., женена е за Х, ама през ден я виждаме с У. има две деца, едното ходи с ХХ, а другото вече не мога да му хвана края с кого ходи  Whistling
няма начина да не я знаеш  Wink

# 1 352
Goody , тя поне това да беше споделила, ама други характерни белези освен Марияна не спомена  Laughing

# 1 353
Четох, четох, посмях се от сърце Hug И да се запиша.
Преди години много харесвах един мъж от квартала.Само че, той женен и само си флиртувахме по малко като се видехме случайно на улицата.По времето когато се развива случката, аз си правя зъбите.Всичко изпилено, сложени са временни пласмасови зъби и си чакам металокерамиката.Него ден, съм тръгнала към магазина на пазар.И както си вървя, виждам въпросния мъж идва срещу мен.Аз като се надух, ще речеш, че не стъпвам по земята-най-великата Mr. Green Спира човека джипа до мен.Прозореца отворен, дежурените реплики: Как си? Що си? и т.н.И аз тъкмо отварям уста да оговоря и в същия момент кихам!Пласмасовите зъби отхвърчат и се приземяват на седалката до него! ooooh!Леле!Срам! BlushНе ме питайте как си взех зъбите обратно и как си тръгнах ни жива, ни умряла!
Е, вече не си флиртуваме като се видим!
п.п.Едната тел, която ги държи се беше счупила и се държаха на магия Crazy

# 1 354
roni.k направо ме разби  Joy Joy Joy

# 1 355
Пласмасовите зъби отхвърчат и се приземяват на седалката до него!
Е тук не издържах и направо изцвилих  Joy Точно като в анимационно филмче!

# 1 356
ох ,  напиках се от  смях  с тези пластмасови зъби !!!  hahaha Joy hahaha Joy

# 1 357
roni.k признавам те за муня на седмицата.

# 1 358
 Mr. GreenБлагодаря, трогната съм!Сори за спама!

# 1 359
Относно търсенето на разни неща из цялата чанта, из цялата къща, из целия гардероб - винаги ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се изненадвам когато ги намеря на мястото им. Rolling Eyes Да ги пита човек какво правят там!
И моя мъж като теб-търси,нерви се,все го няма и няма.Отида аз: Хоп ,появил се търсения предмет.Като ми каже,че нещо го няма,съм сигурна,че си е на мястото. Mr. Green

# 1 360
Roni.k, потекоха ми сълзички:))))))))))))))

# 1 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пласмасовите зъби отхвърчат и се приземяват на седалката до него!
Е тук не издържах и направо изцвилих  Joy Точно като в анимационно филмче!

Joy като в "Топло". остава да си профъфлила: "Моия те, дай ши ми жъбките"  Joy

айде да не е съвсем спам  Blush ще се включа с нещо характерно за мен.
Когато имам да свърша нещо така цветно и широкоекранно  Crazy си представям как съм го направила , че на моменти го приемам за свършено, макар това да не е съвсем така.  Blush
днес установих, че от 2 седмици поливам една надлежно надписана саксия,  Blush семената обаче са си още в плика  Whistling

# 1 362
...Когато имам да свърша нещо така цветно и широкоекранно си представям как съм го направила...
                             На мен това ми е любимия начин да закъснеем сутрин: събуждат ме уж, а аз започвам да сънувам как ставам и започва деня... докато не ме събудят отново  Blush.

# 1 363
roni.k посмях се от сърце на нещастието ти.Съжалявам за случката, но наистина е весела.Успех с флиртовете занапред!

# 1 364
Айде да се запиша с още няколко, за които се сетих:

И аз със забравена раница.... отивам на училище, а момчетата много ме закачаха. До училище пътуваме с градски автобус. Едно от момчетата, с които чакаме пред стаята, току що дошли ме пита къде ми е раницата.... Rolling Eyes А сега де - аз убедена, че ми я е взел почвам да се карам, а той мига на парцали и се кълне, че не е той. След 20 минутен скандал, аз решавам, че е забравена в автобуса, щом не е той виновника за липсата й  Laughing Запътвам се към майка ми, която работи на 1 спирка път от училище, а по онова време общинска полиция са й подопечни  Laughing Казвам аз каква е работата, а тя праща цялата налична полиция да спира автобуси и да ги претърсва за моята раница. Каква е била реакцията на шофьори и граждани аз не знам, но моята раница след цял ден издирвателно-оперативни действия не се намира и в късния следобед издирването се прекратява. Мен си ме изпращат вкъщи, майка ми ядосана прилично. А мен ми е едно сдухано.... ooooh! Сядам на фотьойла да помисля как да избегна бурята, когато мама се върне, а срещу мен - мдаааа, моята чанта - аз още сутринта съм я забравила  Mr. Green Звъня в работата на майка ми, казвам каква е работата, а тя....ми затвори  Laughing

А сега един случай от миналата година, който го вписвам в графа "Изживени ужаси"  Mr. Green

Лягаме си вечерта с милото и аз сънувам...какво сънувам мили дами - ами....че съм се сдобила с мъжко достойнство  Crazy и умирам от срам насън някой да не разбере. А в съня си много ясно го виждам  ooooh! Толкова реален сън.... събуждам се аз с гол в ръката...член и изпадам в тих ужас и както си се ужасявам тихичко започвам звучно да рева, ама рев...ама си го и държа - да не избяга  Laughing Е реших да го пусна, за да мога да рева с още по-големи децибели, милото се буди и почва едно стресирано да ме гледа:

– Кво бе мило бе, защо....ама какво...?!
– Аз съм МЪЪЪЪЪЪЖЖЖ!!!!
–  Shocked ...в какъв смисъл?
– МЪЖ, МЪЖ, МЪЖ! уааааааааа
– Ма чакай бе как си мъж бе?!  Shocked Shocked Shocked
– МЪЖ!
– Мило добре ли си?!
– Аз съм мъж беееееееееееее

Тука той вече е шокиран до крайна степен, а моята истерия се лее и през ушите ми..... цифра време се опитва да ме успокои и да ме накара да казвам нещо различно от "Аз съм мъж!", придружени с кански писъци, така, че всички съседи да разберат, че той спи с мъж  Laughing Разказвам му на пресекулки аз как имам мъжко достойнство, той пък ме убеждава, че не съм от неговия пол, ама аз крещейки го убеждавам, че съм била доста будна, когато съм си го напипала!

– Мило снощи като си легнахме, не беше мъж, не може да си станала такъв за 4 часа, разбираш ли?!?
– Може!
– Не, не може!!!!  Shocked ooooh!
– Е как тогава.....мило?
– ДА!?
– Ше погледнеш ли дали е изчезнало!?

Тука той вече се събира на кълбо и почва да се смее истерично, аз от своя страна почвам да рева отново!!!! След като го накарах да се увери, че не съм мъж започнах да гледам и мигам още по-неразбиращо.... след трезв размисъл от моя страна установихме и каква е моята история "Стани МЪЖ" - дали преди съня или по време на...аз съм хванала достойнството на милото, който пък от своя страна сънува розов сън  Mr. Green, в следствие на което пък аз се будя с това...нещо в ръцете си убедена, че е мое притежание. Хора, казбам ви, не съм била по-ужасена в живота си!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт