Номинации за най-голяма муня

• 3 559 964
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 380
Мдам, и аз съм си блокирал картата по същия начин. И пин кодът беше абсолютно верен. Само дето беше за другата ми карта.

# 13 381
И аз бях убедена, че цяла седмица попадам на неработещи банкомати и затова не мога да си изтегля пари. Оказа се, че картата била изтекла, ама кой да види.

# 13 382
deskatta, на мен пък банкоматът направо ми глътна изтеклата карта. изобщо не подозирах, че е изтекла и се обадих в банката да я блокират, а те ми казват “новата ви карта е в еди-кой-си клон“. и като истинска муня си мисля “бреей, какво обслужване, току-що ми глътна картата, а те вече ми издали нова“ Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 383
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз съм си забравяла картата в банкомата след теглене...Чак на другия ден се усетих какво е станало.

# 13 384
  • ❌❌❌
.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 21:47 от Фаина

# 13 385
Ох бе, сладур, откъде толкова нерви да напишеш 91886982316498234 изречения? Ни моа! Не'ам нерви да ги прочета.

# 13 386
  • ❌❌❌
.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 21:47 от Фаина

# 13 387
Не знам защо реши да ми се обясняваш, след като съвсем добронамерено споделих, че според мен имаш писателски потенциал Simple Smile. Някои тук сме на 2х20, че и на повече, и по министерства ходим, и застаряващите плейбои на София поназнайваме, та можем само да ти се усмихваме на фантастичния живот Simple Smile

# 13 388
Защо нападате Фаина? Толкова ли е от значение, кое е истина и кое художествена измислица?

# 13 389
Защо нападате Фаина? Толкова ли е от значение, кое е истина и кое художествена измислица?
А толкова ли е от значение дали някой ѝ вярва, та се чувства  длъжна да се обяснява с постове от по 860 реда средно?

# 13 390
Фаина, защо си си изтрила постовете?
Срам те е да ги четем?
Лъжа ли са?

По темата:
Тръгваме си група колежки. Вървим по слабо осветена улица. Изведнъж едната започва да се върти в кръг и да оглежда земята. Питам я какво търси - диадемата си. Започвам и аз да търся, връщам се назад. След малко чувам: Ааа, тя ми е на главата.

# 13 391
  • София
Вече няколко пъти честитих 8 март на клиенти ... мъже. Всичко беше наред докато просто разсеяно отговарях на техните поздрави със звънкото "и на Вас", но когато на влизащ мъж в офиса аз пожелавам бодро " честит 8 март" вече имам проблем. Laughing Дано само някой по-сприхав не ме ступа, че имам още 2 часа до края на работния ден и не знам на кого точно ще честитя празника следващия път. Grin

И от вчера. Заведох малката на градина. Беше ми почивен ден и след това се прибрах вкъщи. Пред входа установих, че в чантата са ми само служебните ключове, но не и домашните. Звъня по домофона и баща ми отваря вратата. Влизам вкъщи, отварям чантата да си взема телефона и намирам ключовете под телефона.
По подобен начин се утрепах да си търся служебните ключове в първия ми ден в този офис. Реших, че съм ги изгубила по време на почивката и се връщах назад да ги търся по пътя си. Оказаха се в чантата.

# 13 392
И аз сутринта на свекъра честитих 😆😆 той обаче е от нашият отбор и ми вика “Мерси, мерси”

# 13 393
Фаина, аз съм ти фенка Grinning! Приятно ми е да те чета и да се смея!

# 13 394
  • Шотландия
И аз съм фенка на смешните истории и изобщо не ме интересува дали всичко е вярно, с подробностите или дори с едрите неща. Влизам тук да се развлека и посмея Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт