Номинации за най-голяма муня

• 3 559 956
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 395
  • Бургас
Вчера варих едни яйца цял час. Водата завря, намалих котлона на 1 и отидох да си върша някаква работа. Чак след час и нещо се сетих за тях не за друго, а защото влязох в кухнята и ги видях. Водата не беше извряла. Но се чудя ако си хапна от тях дали ще има неприятни последствия? Rolling Eyes

# 13 396
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не.
само жълтъците ще са посинели Simple Smile но не се отразява на вкуса им.

# 13 397
  • София
От вчера. Отидох в кварталния магазин с дъщеря ми ( 4 г ). Наредихме се на касата, но малкото не го свърта на едно място и се върти около мен в кръг. Направих й забележка и, о чудо, тя спря да се върти. Не я виждах около себе си и по пътя на логиката реших, че е спряла зад гърба ми. Без да се обръщам назад само си протегнах ръката да я напипам и констатирах гласно, че съм забравила да взема сметана. В следващия момент с ужас установих, че не напипвам детето, а четала на един непознат мъж. Flushed Идеше ми да потъна в земята. Обърнах се и се извиних, смотолевих, че мислех, че това е дъщеря ми и видях детето наистина зад себе си, но малко по-настрани от потърпевшия. За мой късмет господинът беше без жена си и само се засмя в отговор.
Сега вече ми е весело, но вчерааааааааааа ... Laughing

# 13 398
  • sf
😂😂😂
Добре, че детето е било наблизо, че ... обяснявай после, че нямаш сестра 😂

# 13 399
  • Варна
Ох, умрях от смях. Някоя от съфорумките беше разправяла тука как плеснала за задника един мъж в Лидл, надупен май във витрината за сладолед Simple Smile Точно за този случай се сетих.

# 13 400
Аха, че и му се скарала да не взема сладолед, че е надебелял.  Mr. Green И жена му се е съгласила с нея.  Joy
Мисля на Рибозом беше случката.

# 13 401
  • Euskal Herria
Рибозом го беше направила.

# 13 402
Малко след ,като го разказа тя и аз в Лидл  подхванах един господин под ръчичка, и взех да си му обяснявам нещо. По едно време го видях , прихнах да се хиля , извиних се и се ометох. Стигнах до моя и през смях му разказах  нейната и моята случка. От тогава моя ме държи изкъсо в магазините.

# 13 403
  • На края на вселената!
А той да й беше казал, че "сметаната" я прави в домашни условия Smile

# 13 404
С глас се хиля, благодаря, точно от това имах нужда.
Аз съм писала как плеснах един господин по задните части на плажа, толкова приличаше на моя муньо в гръб.....

# 13 405
  • София
Това с пляскането ми напомни една моя случка когато бях малка. (Мисля че съм писала във форума).

Не плясках, а направо скочих Simple Smile

Дядо ми много обичаше да ме носи на конче. Навежда се и казва "скачай" (на гърба му).
Та отишли сме на някакъв селски събор. По едно време загубих фемилито. Или то е решило леко да се отърве от мен.
В далечината виждам някакъв човек в гръб, който се е навел над "езерце" (вече не си спомням големината на водният басейн) и се мие. Засилвам се, ускорявам и с грациозен отскок му се мятам на гърба.
Отраженията ни във водата бяха уникални. Не успяхме да поплуваме. Избягах по най-бързият начин от страх да не ме напердашат - единият, защото му скачам на гърба, а моите хора - защо скачам по гърбовете на чужди дядовци.

# 13 406
  • София
От снощи започнахме eдна серия изпълнения с малката Муня (4-годишна).
Спим все още двете в нейната стая на две отделни легла, разположени на ъгъл.  Снощи си дойдох късно от работа и на нея й се спеше. Не ме дочака за четенето на книжка. Заспа на моето легло и аз по-късно се присъединих, лягайки на нейното легло. Събудила се по някое време (точно след като аз съм заспала) и не се сетила да ме потърси на нейното легло, тръгва да ме издирва из апартамента. Дядо й ми я доведе след малко, а тя ме пита "мамо, ти къде беше". Не повярва, че съм била в леглото. Smiley Легнахме си всяка в своето легло и заспахме.
През нощта по едно време се събудих и не я видях в леглото. Помислих си, че пак е тръгнала да ме издирва из апартамента и станах, но стъпвайки на пода с крака си я усетих - явно е паднала от леглото и продължила да си спи на пода. Laughing
Сутринта сътворих класическа мунщина - сол в кафето. Направих си ново и с чаша в ръка се отправих към детската стая, за да будя мъничката Муня. Но още преди да излезна от кухнята се спънах в крака на един стол ( ако не беше стол щях да се закълна, че ми е подложил крак нарочно, гадта) и половината кафе се озова наоколо. Красива гледка! Trollface
Следобяд пих кафе и в работата. Разлях и него. Не знам как се случи - този път нямаше виновен стол.

# 13 407
  • На брега на реката
И на мен днес ми е тръгнало да разливам. Първо си обърнах кафето на плота, дори не разбрах как стана. После докато мих съдовете, така хубаво се обърна струята, по пода имаше локва. Накрая и на обяд си обърнах чашата с кола, а масата е от масивно дърво и падна скоростно бърсане и подсушаване. Да видим до края на деня какво още ще сътворя...

# 13 408
Един кафе със сол, друг бъркани яйца със захар. Взимам си порция в стола вчера за закуска, едно пакетче сол (от тия мини хартиените имаме), ръся - бре много фина ми се видя тая сол. По средата се светнах, че никаква сол не е, а подсладител. Ама не беше много зле де, понеже яйцата не са с нищо овкусени, почти на крем карамел го докарах.

После имах среща и докато стоим от двете страни на едно бюро с колегите, аз си "боцкам" с химикал през дантелата в долната част на роклята си. Влизам в 00 и се оказва, че съм сътворила нещо като "свържете точките" по краката си. С повече въображение можеше и някой жираф да нарисувам Simple Smile

# 13 409
  • София
Вчера не ми беше ден.

Легнах късно и станах рано. Направих си кафе и го опитах чак на обяд.

Чувам телефонни звуци за получено съобщение. Поглеждам вайбъра и скайпа на компа - не съм аз. Обаче някакъв телефон продължава да дрънчи. Помислих си, че щерката е забравила нейния (нещо нечувано и видяно). После реших, че стените са тънки и чувам нечий съседски телефон.
След няколко часа се усетих, че не съм си виждала телефона. Издирих го. Онзи "някакъв" телефон бил моят... и съобщенията бяха важни Joy Оправих се.

Прибирам синът ми от у-ще и казвам на голямата, че ще ѝ взема карначета (сурови). Синът ми отиде да играе в едно съседско дете. И докато пазарувах говорих с майката на въпросното дете. Стоя на витрината за месо и посочвам кърначетата на продавачката. Разбрахме се с мимики и жестове. Плащам и се прибирам. Казвам на ММ да прибере кърначетата в хладилника... и той ги прибра.

Чак днес разбрах, че съм си купила тарелка кайма Simple Smile Голямото чаве издирва кърначетата си в хладилника и рИве, че има само някаква си кайма. Даже ми показа и тарелката Joy

Днес случаят с телефона се повтори. Много бързо го издирих... оказа се, че не е важно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт