Номинации за най-голяма муня

• 3 560 041
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 13 785
Моля ви се, нищо не съм трошила на Говендъра. Той все пак е метър и деветдесет и носи патъци 47 номер. Трябва да го помоля да ми подаде табуретка, за да се покатеря и да му шибна един зад врата.

Дрийм, не ти трябва такъв зет- хем дърт за твоята щерка (на четвърт век стана днес), хем взривител на кафе машини.

# 13 786
Да ти е жив и здрав Уиш. Но все пак не се е родил 190см и на 25г я?

# 13 787
Кило и шестотин се роди. С два пръста го хващаха да го обръщат в кувьоза, а ей какъв дзвер излезе.

# 13 788
  • Cyberspace
Уиш, да ти е здрав и щастлив говендъра!

Лееле, той само две години по-малък и десет номера по-голям от мен Grin

# 13 789
Мерси, Сайбър! С този номер, ако има наводнение,Говендърът винаги може да си свали патъците и да ги ползва като лодки. Ти да му мислиш с номера на Пепеляшка.  Laughing

# 13 790
Уиш, жив и здрав да е!

# 13 791
Уиш,свеж лъч в тежко утро си, респект.

# 13 792
Мерси, мацки! Елорче, ти па! Не е тежко утрото- вдруги ден е петък!  Sunglasses

# 13 793
  • София
Вчера с приятел ходихме по работа в Сърбия.
Взимам си портфейлът, в който е и личната ми карта. Знам обаче че и паспортът ми е в чантата. (Ей тъй, за всеки случай. Миналото лято пак пътувам със същият... оставя ме в Белград и се връща в Бг, но ми прибрал личната карта. Добре че паспортът си беше у мен.)
На границата момъкът ми казва, че си загубил паспорта и трябва да си вади нов. Аз решавам да проверя моят. Едва ли не си изсипах чантата в колата... паспортът ми го няма. Първа мисъл загубила съм го, 2ра - откраднали са ми го.
Звъня на ММ и давам заръки да провери в една чанта, която съм я метнала на шкафчето за обувки. Щот нали разбираш "загубила съм си паспорта". Мислех да се отървавам от тази чанта. Намери ми го Joy Добре че чантата отлежаваше на шкафчето и не беше заминала в кофата за боклук.

# 13 794
  • Бургас
*Предстваете си онзи звук, звучната целуква към малки бебете , мацки по улицата.. е не знам как се нарича.
 Та ММ, постоянно така ми прави в къщи, когато се заблея в компа или ей така просто жест.
Всяка вечер ММ идва да ме взема от работа, вече наближава 18 часа и решавам да отскоча до съседния магазин, за да купя хляб и да се връщам да го чакам. Излизам от магазина и чувам този звук зад гърба си. Аз с усмивка до ушите и с разперени ръце се обръщам рязко да го прегърна, но насреща ми друг мъж. Замръзнах в тази ми ти поза и започнах да сменям всички цветове на дъгата по лицето си. Мъжът още по смутен, клекна долу до едно куче завързано за колче и запона да повтаря : Куче, куче, куче... Човека просто се е радвал на кучето Simple Smile

# 13 795
  • Euskal Herria
Морски бриз, у вас май никога не е скучно? Simple Smile

# 13 796
Пак добре, че си се спряла преди да се метнеш на врата на човечеца.  Laughing "Куче, куче", викаш.  hahaha

# 13 797
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
случката ме подсети за моя изцепка.
трябва да пътуваме и с колегата излизаме пред гаража да изчакаме шофьора да изкара колата.
от другата страна на гаражната врата има пейка и там винаги има пушачи.
чакаме ние, аз съм се обърнала с гръб към пейката и нещо обяснявам на колегата.
в този момент откъм пейката се чува "мац", "пис", "мац", "мац"...
изтърпях малко и като се обърнах...
" Мячнеш ли още веднъж ще дойда и така ще те мячна зад врата, че ще ме помниш цял живот!"
а човечецът гледа стреснато и по някое време успя да промълви "ама.... аз... котето..."
поглеждам аз и какво да видя, точно пред вратата на гаража едно малко коте се изтегнало и се припича на слънце.
TrollfaceTrollface

# 13 798
  • София
Божинката придаде ново звучене на иначе невинния израз "малко коте"

# 13 799
  • Cyberspace
Не съм аз мунята тоя път.
Влизаме в едно магазинче за всякакви сладки работи и джунджории, на които се радват децата. Уточнявам, че се намира на пет крачки от детска площадка и основно училище, та както се подразбира от мястото и продуктите, които предлагат, се посещава само от деца. Влизам днес с племенника да купуваме сладолед и изненада - насреща ми близалка огромен полов член Flushed Опитвам се да не ѝ отдавам каквото и да било значение, защото ако детето види ще трябва да изпадам в едни обяснения, а и утре в градината ще има да се хвали на госпожите, че е видял близалка-пишок. Той, обаче я вижда и на всичко отгоре я иска. Питам потресена аз продавачката:
"Ама госпожо, тук само деца идват, а вие сте изтипосали тези неща отпред? Как да обясня сега на детето, че няма да го пусна с такава близалка навън?". Тя я взима, заглежда я и изключително учудена ми отговаря: "Ама аз мислих, че това са гъсенички... Тц-тц... И се чудя защо майките не искат да ги купуват на децата си..." Laughing

Общи условия

Активация на акаунт