Номинации за най-голяма муня

• 3 560 052
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 13 800
С тези гъсенички направо ме разби Joy

# 13 801
  • Пловдив
the wishmaster, разкажи случката как си налетяла на втория си съпруг  bouquet

# 13 802
  • Майничка
Номинирам себе си: нали отдясно излизат последни теми, виждам аз една "Кое да избера Никити или Калитея", решавам, че става дума за име на бебе, влизам в темата да излея гибелния си гняв върху словоблудстващата млада майка, щото после на някоя като мен ще се наложи да обяснява, че е проява на лош тон да се гавриш с името на съученичката си иии ...
Цитат на:  link=topic=1034033.msg36667020#msg36667020 date=1525295343
Здравейте, мили дами! Имам въпрос и моля за вашето съдействие .Раздвоени сме къде да прекараме част от отпуската си Никити Ситория или Калитея Касандра ? Ако някой има по-добри предложения също се приемат ! Та споделяйте мнения ,че време не остана морето ни зове(или аз него) ! 😊

# 13 803
Гаргамела, не си единствена. Току що и аз отворих същата тема, мислейки че става въпрос за име на дете.

# 13 804
На форума сигурно му е писнало да чете за бедата, сполетяла Уишмастъров Втори, та слагам в скрит текст.
Скрит текст:
На ски не прецених, че не съм за черна писта с кьопавите си умения и като се пуснах, връхлетях върху него. От удара му счипих две ребра, аз минах само с навехната ръка. Докато беше още замаян от удара и главата не го слушаше, го замъкнах в гражданското и го ожених за себе си.  Laughing

# 13 805
На форума сигурно му е писнало да чете за бедата, сполетяла Уишмастъров Втори, та слагам в скрит текст.
Скрит текст:
На ски не прецених, че не съм за черна писта с кьопавите си умения и като се пуснах, връхлетях върху него. От удара му счипих две ребра, аз минах само с навехната ръка. Докато беше още замаян от удара и главата не го слушаше, го замъкнах в гражданското и го ожених за себе си.  Laughing
Това е страхотна история!
Wishmaster, действала си хитро.... Joy HugFlowers Hibiscus
Шегата настрана - при теб явно важи приказката - " всяко зло за добро" Simple Smile

# 13 806
  • Cyberspace
Невъзможно е на форума да му писне от твоите истории, Уиш! Hug

# 13 807
Хм, за мен може и да важи "Всяко зло за добро", ама питате ли го Уишмастъров  какво му е дошло до главата? Вече не се чудя защо хобито му е екстремно скално катерене и завиране по пещери- явно търси как да сложи край на мъките си.  Mr. Green

# 13 808
  • Бургас
То като сценарий за романтичен филм направо Simple Smile

# 13 809
  • София
Хм, за мен може и да важи "Всяко зло за добро", ама питате ли го Уишмастъров  какво му е дошло до главата? Вече не се чудя защо хобито му е екстремно скално катерене и завиране по пещери- явно търси как да сложи край на мъките си.  Mr. Green
А сте още на малко години, да не кажа младоженци  Joy
Представяш ли си след още 15 години? Или дотогава вече ще е претръпнал

# 13 810
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile ако това е романтика, втората световна трябва да е била разбиваща страст Simple Smile

# 13 811
Миии, разбиващо си беше. Буквално.  Mr. Green

# 13 812
  • София
LaughingЧета ви и умирам от смях. Уиш, а ти си майстор - и на разказване, и на мунщини. Респект! Laughing

Май не съм съвсем за тази тема, ама ще си  разкажа случката. Тамън и мъката да намалее - нали споделената боблка е половин болка. Trollface

Вчера заведох 4-годишната си дъщеря в кварталната градинка. Там хвъркат в разни посоки насекоми, а тя напоследък ту им се радва и ги държи в шепа, ту бяга с истерични писъци дори от мухи.Ела я разбери. Вчера беше решила да бяга от всичко хвъркато. Та играе си детето и по едно време някаква буба. Следват писъци. Аз отивам и с възможно най-спокойния си тон, стремейки се да вдъхна увереност на детето обснявам, че това е обикновена буболечка и тя НЕ жили. И също така, ако не закача жилещите буби, и те нищо няма да й сторят. И в този момеееееееент ... видях как една невинна буба каца на лицето ми, точно до окото и усетих жилване без дори да съм помръднала, какво остава да съм я закачила. Не беше пчела. Не видях какво е, нещо черно мернах с периферното си зрение. А щерката с невинен гласец ме пита: "Мамо, тази от жилещите ли беше?" . Laughing
И така. Един ден по-късно изглеждам сякаш съм участвала в боксов мач. Намазах се с противоалергчен крем, и то няколко пъти, но червеното си стои, боли, пари, сърби. Обаче всеки път като се видя в огледалото ме напушва смях - хем от красотата ми, хем , че тази красота ми я причини невинна нежилеща буба. Laughing

# 13 813
Ровичкам нещо да направя някои настройки във Фейсбук профила на ММ (да уточня, че бях помолена, да не ме питат сега какво правя в личното пространство на хората) и виждам на стената, че моя приятелка е коментирала под моя снимка и ме е питала кога ще се видим. Отговарям ѝ:" Може би следващата седмица 😉." Усещам се след като вече съм пратила отговора и бързам да си вляза в моя профил, за да ѝ обясня каква съм я свършила. Тя милата доста се кокорила в първия момент на поканата с намигването.Smile

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 01:38 от rain_bs

# 13 814
  • София
Ровичкам нещо да направя някои настройки във Фейсбук профила на ММ (да уточня, че бях помолена, да не ме питат сега какво правя в личното пространство на хората) и виждам на стената, че моя приятелка е коментирала под моя снимка и ме е питала кога ще се видим. Отговарям ѝ:" Може би следващата седмица 😉." Усещам се след като вече съм пратила отговора и бързам да си вляза в моя профил, за да ѝ обясня каква съм я свършила. Тя милата доста се кокорила в първия момент на поканата с намигването.Smile

Пак добре, че си се усетила о'време. Че аз каквато съм блейка не само нямаше да се усетя, ами и щях да се чудя и мая защо приятелката ми не ми отговаря на предложението за среща.

Общи условия

Активация на акаунт