Номинации за най-голяма муня

• 3 560 484
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 14 070
  • софия
Охх аз окалпазаних котката Sad Направо се чувствам ужасно и гузно. Вечеряхме с ММ , аз хапвах рибка и й давам парченце- тя напада ,без да му мисли, цялото парче , без дори да дъвче. И изведнъж ме зяпа с ококорен поглед и почва да се мята и да тресе муцунка и да тича, абе нещо лудо става. От долната страна парчето имало полепнал лют черв пипер. 2 часа по-късно и една паница прясна мляко.....седи в ъгъла до вратата и планира как ще ми го върне....Не ми дава дори да я погаля и ми съска. Яд ме е ,че няма как да обясниш на животинката,че не си я умишлено наранил Sad

# 14 071
запиши я на видео клипче, то това веднъж е случва Wink)

# 14 072
  • софия
 дам, ей сега ще я подлютя отново, че да й направя клипче...

# 14 073
Хихи неее, нямах предвид това, а как седи в ъгъла и обмисля как да ти го върне тъпкано:-)

# 14 074
  • софия
aa haha, а тя реши проблема - отиде да се милва на татко си/което никога не прави/ и ме гледа мазно и доволна от отмъщението Simple SmileТатко й ще пие тройна доза алергозан покрай тази необичайна обич Simple Smile

# 14 075
  • София
Скачам призори от леглото - повик от 00. Гледам чаршафът ми на тъмни точки, даже три от точките оформили сърчице. Помислих си, че превръзката ми е изпуснала. Ще се пере. Повдигам леко чаршафа и едната точка се търкулна, а сърчицето леко се размърда. Съненият ми мозък роди гениалната мисъл, че са ми паднали точките от гащите - спя с червена пижама на бели точки Joy
Оказа се, че съм спала върху пулчета от магнитна мини табла. Хич не съм ги усетила. Даже едното пулче го разходих до 00, беше се закачило за пижамата ми.

# 14 076
  • София
AnMary, не искам да кажа каква беше първата ми асоциация като прочетох "размърда"...

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 15:22 от Sharky*

# 14 077
  • София
AnMary, не искам да кажа каква беше първат ми асоциации като прочетох "размърда"...

Кажи, де. 🙂 Загложди ме любопитството 🙂

# 14 078
  • София
Ако кажа, че ако се беше случило на мен, щях да се разпищя?

# 14 079
  • Варна
Хлебарки. И не е невероятно, на мен ми се е случвало в стария ни апартамент да ме полази, докато спя.

# 14 080
  • на Мелмак
Ами мисля , че това означава само едно , че не си пИнцеса Hug

# 14 081
  • София
Определено не съм пИнцеса Joy

Ако беше хлебарка щяха да ме чуят до първия етаж Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз май бях писала тук как бях спала върху някаква буболечка/бръмбарче. Тогава ме чуха и на първия етаж.

# 14 082
А ако те ухапе голям кафяв скакалец, a?

# 14 083
  • София
А ако те ухапе голям кафяв скакалец, a?
Не знам за кафявите, но големите зелени ме пУашат много.
Появи се един такъв в хола (на 8мия етаж). Успях да му метна една хавлиена кърпа отгоре и ще я тупам през прозореца. И докат я тупах гадта недна ме полази по ръката... Мощен гърлен писък, размятане на ръце, летяща кърпа в тъмното... ММ после слиза да ми я търси.

# 14 084
  • София
Имам фобия от всякакви такива дребни, гнусни, лазещи и летящи субекти.... Видя ли такива почвам да пищя неистово.  Отиваме на хижа с приятели, имаше само една двойна стая и с най-добрата ми приятелка бързо я завзехме, оставихме си нещата, преоблякохме се и излязохме. Връщаме се вечерта тръгвам да оправям леглото и виждам някакви малко черни точки, приличащи  на буболечки и без дори и да проверя почвам да пищя и рева, от ужас не мога да обясня какво се случва, а вече се е събрала прилична публика. След половин час се успокоих и им обяснявам че на леглото има хиляди буболечки, те седят гледат ме и се смеят като луди.... Оказа се че са власинки от одеялото, ама кой да се сети.... Още ме подиграват.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 20:19 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

Общи условия

Активация на акаунт