Номинации за най-голяма муня

• 3 560 680
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 14 250
А съм го променила, а съм забравила под какво име да го търся. По-скоро ще намеря нов автоключар, ще вкарам неговия номер и известно време ще си го тормозя него.

# 14 251
Предлагам ти изобщо да затриеш телефона на човека и да съ успокоѝ малко ситуацията. Така или иначе няма да му се явиш лично повече..... Mr. Green Crazy

# 14 252
Натам вървят нещата.

# 14 253
Случката на Уиш, ми напомня за мъж ми. Ежедневно пътува насам там по страната , най-големият му страх е да не постада в катастрофа. И от този му страх на близките му телефоните не са записани( майка му и личния ми), а служебния е кодиран с абревиатурата A SH ( a -да излизам първа в листата , а SH - sweetheart). Само баща му е запаметен , на него да се обаждат с лошите вести. (Да не дава Бог да се случват).

# 14 254
  • София
Влизам вчера в строителен магазин да си търся четки. Пазарувахме с ММ ден или два преди това от същият магазин. Да ама се загубих. Мернах двама със сини комбинезони и якета и се затичах след тях. Аз ги питам за четките, а те нещо си мрънкат под нос. Накрая по-възрастният каза, че не работели там. Последваха хиляди извинения от моя страна. По-младият ме видя що за перко съм и услужливо ме насочи към четките. Бил ги мернал...
Днес пак влетях в магазина. Запомних мястото на четките (па смея ли да питам някой), но се загубих в търсене на силиконови пръчки.
100% на персоналът му е писнало от мен Simple Smile

# 14 255
  • София
А свеки не те ли подканя да си по-чевръста? Trollface Joy Joy
[/quote]

Не даже точно обратното Smiley

# 14 256
Влизам вчера в строителен магазин да си търся четки. Пазарувахме с ММ ден или два преди това от същият магазин. Да ама се загубих. Мернах двама със сини комбинезони и якета и се затичах след тях. Аз ги питам за четките, а те нещо си мрънкат под нос. Накрая по-възрастният каза, че не работели там. Последваха хиляди извинения от моя страна. По-младият ме видя що за перко съм и услужливо ме насочи към четките. Бил ги мернал...
Днес пак влетях в магазина. Запомних мястото на четките (па смея ли да питам някой), но се загубих в търсене на силиконови пръчки.
100% на персоналът му е писнало от мен Simple Smile

Охххх, АнМари, спомних си аз как се лутах из стрителните маркети и все гледах да докопам някой НАИСТИНА от персонала, а не човечец, дошъл да си купи лайсни и тоалетно казанче.

# 14 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и защо мислиш така?
ти на практика контакт с персонала не си имала - само с клиентите. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 14 258
  • София
Подсетихте ме - една жена ме пита къде стои нещо във Фантастико, аз й показах и май че тогава ме видя, че съм с количка, та се извиняваше известно време
Причината беше тъмносиньо яке на дъщеря ми, което някак много го докарваше на униформено като оттенък и кройка, а може и Фантастико да имали подобни.

# 14 259
  • София
и защо мислиш така?
ти на практика контакт с персонала не си имала - само с клиентите. Simple Smile Simple SmileSimple Smile
Ми щот и персоналът тормозих/я Joy
Вчера бях и със слушалки. Въртя се кат пумпал и търся ли търся... кутия за хляб. Две жени от персонала се обясняват какво трябва да се направи когато клиент купи/поръча нещо. Трети седи на някакви кашони и си клати краката. Подхвърля им "добре, че момичето е със слушалки и не ви чува как се разправяте". Вяло му отговорих "а, чувам, чувам", ама забравих да допълни "но не обръщам внимание" Simple Smile След това обаче ме заведоха до кутиите за хляб.
Ако питаш нещо на касата те упътват с думите "ей там"... после защо има толкова загубили се жени в строителни магазини Simple Smile

# 14 260
Връщам се от зъболекар.
Така се бях спекла, че като приключи с пломбата, я помолих да ме провери за котлен камък. 🙄😁
Каза профилактично Калгон. 😂😂😂

# 14 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и защо мислиш така?
Ми щот и персоналът тормозих/я Joy
Вчера бях и със слушалки. Въртя се кат пумпал и търся ли търся... кутия за хляб. Две жени от персонала се обясняват какво трябва да се направи когато клиент купи/поръча нещо. Трети седи на някакви кашони и си клати краката. Подхвърля им "добре, че момичето е със слушалки и не ви чува как се разправяте". Вяло му отговорих "а, чувам, чувам", ама забравих да допълни "но не обръщам внимание" Simple Smile След това обаче ме заведоха до кутиите за хляб.
Ако питаш нещо на касата те упътват с думите "ей там"... после защо има толкова загубили се жени в строителни магазини Simple Smile

много ги обичам тези магазини TrollfaceTrollface
влезем ли двамата вътре, мятам се на някоя брадва и проверявам колко тежи, балансирана ли е, как я усещам в ръката си.... а персонала веднага си намира работа или зад касата или направо в склада.

вчера влязох сама в един магазин за градинска техника и почти си излязох с нов мъж. Trollface
за няма пет минути огледах едни чудеса, а продавача вече ме наричаше "душко" и ми обясни как се е развел, оженил и сега пак към развод върви...

# 14 262
Сестра ми има нови служебни дрехи, тъмносини и грозни, които много приличат на контрольорски. Всеки път като се качи в ГТ хората се стряскат и започват да ровят... тя се притеснява и обяснява, а аз все и казвам да се забавлява и да гледа лошо. Един път един човек тръгнал да слиза, тя му казала “не съм контрола”, а той я огледал и казал “нищо, аз пак ще сляза” Simple Smile

# 14 263
Аз съм най- големия идиот в човешката история. Както разказах, днес бях тръгнала към новия ми рабодател. Преди това обаче трябваше да мина през стария, за да ми оформят документите. Баш шефовете ги нямаше обаче и нищо не свърших, разбрахме се за утре и се прибрах.
Вкъщи обаче установих, че съм си загубила трудовата книжка незнайно как. От два часа с мъжа ми обикаляме местата, на които съм била и звъним по таксиметровите компании. Никъде я няма. Иде ми да се гръмна. Не ми е ясно какво ще обяснявам утре да хората от новата работа. Освен да им кажа, че съм чистокръвен идиот. Sad

# 14 264
Колко пъти съм си тръгвала от работа без да сваля баджа от врата... Сядам в автобуса и се чудя защо кондукторът не идва да ме таксува, а пише ли пише в тоя пътен лист People Cop

Общи условия

Активация на акаунт