Номинации за най-голяма муня

• 3 560 688
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 14 265
Връщам се от зъболекар.
Така се бях спекла, че като приключи с пломбата, я помолих да ме провери за котлен камък. 🙄😁
Каза профилактично Калгон. 😂😂😂
hahaha Пералнята живее по-дълго със Калгон.

# 14 266
Връщам се от зъболекар.
Така се бях спекла, че като приключи с пломбата, я помолих да ме провери за котлен камък. 🙄😁
Каза профилактично Калгон. 😂😂😂
hahaha Пералнята живее по-дълго със Калгон.
Смешно ти е, ама така се бях спекла. 😏
Пазарих се 15 минути поне, преди да ме почне. А накрая й дадох да ми оправи и 2та кариеса- без упойка. 😜😁
Та след целия този страх дори не усетих какво изръсих. Добре, че си ме знае жената.
Сестрата ѝ ми разказва как жените се оплаквали, че им се разваляли зъбите от бременността и не се навивали за второ поради тази причина. И аз ѝ викам на зъболекарката- значи затова толкова ме навиваше за второ--клиенти си набираш. 😂😂😂
Поне каза следващо посещение към ноември.

# 14 267
А пийни един Калгон, да се успокоиш.  Mr. Green

# 14 268
Подсети ме как я питах дали има нещо притеснително за пиене преди да ме почне. 😜😂😂😂
Въобще днес ми беше ден. Единственото ми оправдание е, че записах часа в понеделник и от тогава го мисля. Направо апокалипсис си представях-кръв, писъци и болка. 🤐😮

# 14 269
  • София
влезем ли двамата вътре, мятам се на някоя брадва и проверявам колко тежи, балансирана ли е, как я усещам в ръката си.... а персонала веднага си намира работа или зад касата или направо в склада.
Скоро пак ще минавам от там. Още от вратата ще питам "а секири имате ли?" Joy

# 14 270
Ооо това с котления камък много ме кефи 😆 следващия път ще бъзна моята зъболекарка така.

# 14 271
Да върна малко темата към автомобилните муньовщини. Та - вчера вечерта, на смрачаване, си тръгвам от работа с бодра крачка и ключа връка се отправям към колата си. Паркирала съм перпендикулярно на улицата и виждам само задниците на автомобилите. Виждам "уж" моята, натискам дистанционното, отварям шофьорската врата и си сядам. В този момент някаккви проблясъци ми говорят, че нещо не е в ред. На предната седалака до шофьорската има голяма бяла папка-класьор, която гарантирано не е моя. В първата секунда мисля, че мъжът ми вероятно я е оставил, ама нещо продължава да ме човърка, защото нямам спомен да съм я видяла, като тръгвах за работа. Излязох от колата, затворих вратата и занатисках дистаанционното - няма никой - нито заключва, нито отключва. Та чак тогава "звездите ми заговориха", че тая кола май не е моята. Бързичко се отдалечих и две коли по-надолу отново видях задница на кола, като моята. Е, тоя път я улучих. Simple Smile) Само се чудя, ако в този момент собственика на другия автомобил беше дошъл, какво точно щях да обяснявам. А даже не съм блондинка, поне не външно Simple Smile)

# 14 272
Колко пъти съм си тръгвала от работа без да сваля баджа от врата... Сядам в автобуса и се чудя защо кондукторът не идва да ме таксува, а пише ли пише в тоя пътен лист People Cop
оо, това си е супер идея. Ама какво ти пише на баджа? Да си направим по един и да пестим от билети за ГТ Simple Smile

# 14 273
  • София
Историята е стара, но сега се подсетих след случая с пепелника. Правя гювеч в един огромен глинен съд гювеч и след като доволно го претъпках с бодро движение го насочвам към печката, Оказа се толкова тежък, че поствяйки го отгоре едва го задържах и спрасках кермичния плот. Поне фурната си работеше въпреки това, та си го изпекох.

# 14 274
  • Бургас
егати гърнето, каменно ли е

# 14 275
А може и да е умрял – ако жена му има навика да му рови в телефона и вече го е пребила, защото не си признава коя е тази нахална любовница и какво иска от него...

# 14 276
Ох, бе, Сийке, сега и труп да лежи на съвестта ми! А аз гледам да си я пазя чиста и затова не я ползвам много-много.

# 14 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
работя си по една презентация, ядосвам се, че нещо не върви...
мятам се в банята и си плискам малко вода на... очилата.TrollfaceTrollface
забравила съм, че вече чета само с очила. Flushed

# 14 278
Пулверизирах си цветята с препарат за стъкла.....Не питайте защо- просто хванах първата срещната пръскалка и ги отпочнах)! Срещу тежка муновщина не помага ни етикет на шишето, ни цвят на течността.....ни миризмата на препарата  Naughty Усетих се на третата саксия и сега не ми остава друго да наблюдавам "пострадалите" и да следя дали няма да направя някое революционно откритие...... Mr. Green Mr. Green

# 14 279
  • София
Предвид това, че в препаратите сигурно има някакъв спирт, може цветята да се разтанцуват

Общи условия

Активация на акаунт