Номинации за най-голяма муня

• 3 570 815
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 060
  • София
И защо не си приготвя дрехите сам?! 🤔
Някои мъже са случили, както се казва, ами дано го и оценяват. Някои сами се и гладим, и какво ли още не.
Но имам колежка, която също все разправя - като гладох оня ден ризата на мъжа ми… WTF? А е шеф жената, но не можела да гледа как мъжа й не можел да си глади ръкавите. Викам й – дано поне, дано, мъжът ти оценява какво съкровище има до себе си.
 hahaha Joy

# 18 061
  • Street of Dreams
JoyJoyJoy Тонке, остави детето! Joy

# 18 062
  • София
Ондин, оставих я, но репликата й ме накара да се замисля за нещата от живота. Joy Мислих, мислих и пак си сипах винце.

# 18 063
Тонка, моето дете е на 13 и най-редовно ни обявява за пияници. А ние не пием всеки ден, нито пием повече от 1-2 чаши вино или 50 мл концентрат.

# 18 064
  • Street of Dreams
Няма да ви мисля с такива деца, пиянки такива. Grinning

# 18 065
Аз моето май го повредих. За вечеря пием по чаша вино понякога, той естествено иска, аз обяснявам, че алкохолът не е за деца и може да пие, като порасне голям. И сега мине се не мине, дребният рецитира: “Полясне голям, пии вину” 🙈 Няма 3г още

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 19:11 от Фиффи

# 18 066
  • sf
А моят е на 12 и умре да се гаври с мен.
Веднъж в Била на касата, купила съм освен храна и бутилка вино. И той с най-невинния си глас, отворил едни голееееми очи и се изцепва : "О, боже, този път си купила и храничка" . Няма да ви описвам лицата на касиерката и клиентите. 🤣.
Друг случай: прибирам се към нас, гушнала една бутилка вино, той играе с деца между блоковете. И изведнъж се чува: "Мамооооо, пиячка ли си си купИла?!". Всички глави от сладкарницата и кафето се обръщат. Аз вървя с вдигната глава, вперила поглед в нищото. И се чува пак :" Мамооооо, не се прави, че не ме познаваш!" 😁
За протокола- пия на месец по 2-3 бутилки вино, не е като да се наливам всеки ден. 🤣

# 18 067
Хахахах много ме изкефи Grinning Да го поздравиш, хареса ми GrinningHug

# 18 068
Аз моето май го повредих. За вечеря пием по чаша вино понякога, той естествено иска, аз обяснявам, че алкохолът не е за деца и може да пие, като порасне голям. И сега мине се не мине, дребният рецитира: “Полясне голям, пии вину” 🙈 Няма 3г още
На това му казвам аз мъж с перспектива за бъдещето. 😂

# 18 069
Покрай случката с прашките се сетих за една подобна – когато мъжът ми извадил с жест на фокусник мой чорапогащник от ръкава си пред очите на втрещените си колеги.  Laughing
Отишъл на работа и цял ден нещо го притеснявало – усещането, че има нещо в ръкава на пуловера. Почесвал се, попипвал се – усещането оставало. Накрая не издържал и бръкнал. И извадил чорапогащник. Обуван от мен предния ден, не изпран да речеш...
Как е попаднал този чорапогащник в ръкава му – остана загадка. Имахме някакви подозрения, но по-добре е историята да замълчи...  

# 18 070
Аз пък се изтъпаних на оперативка пред 200 души,униформите ни са тъмно сини,и вървейки към ..Хм,не знам,не катедра,но нещо подобно е,и тъкмо заставайки пред хората,усещам,че съм се овъртолила ,спъвам се игазя нещо меко..Бял,хавлиен чорап,три четвърти дължина,койтосе влачеше изпод крачола ми...
Предния ден бях с тях и как съм се събула и после обула,без да го усетя,че е вътре,идея нямам.
Ама голям срам брах,че и началници една камара имаше..

# 18 071
Хахаха, започна сезонът на чорапите 😀 И аз вчера, чак следобяд, се вгледах, че дънките на единия ми прасец са с необичаен релеф 😁 Измъкнах един памучен терлик, не от тънките найлонови, а плътен. И до банката ходих, и изобщооо...

# 18 072
  • София
Как е попаднал този чорапогащник в ръкава му – остана загадка. Имахме някакви подозрения, но по-добре е историята да замълчи...  
Много си гадна, Сийке! Баш на най-интересното се изнизваш.

# 18 073
  • Street of Dreams
Вкарай малко фантазия и ти... Някъде набързо са го сваляли този чорапогащник - може ли една муня да помни всичко? Нали е със собствения мъж, е легитимно. Grinning

# 18 074
И за да не се загуби - бум, в ръкава.

Общи условия

Активация на акаунт