Номинации за най-голяма муня

• 3 570 832
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 045
  • Street of Dreams
С новите технологии в автомобилите имам много мунщини. Любимата ми е професионална. Бях ви разказвала, че преди доста години работих в продажбата на лъскави автомобили. По едно време излезе нов модел SUV. Бях много запалена, можех да ви изброя освен видове впръскване на гориво, така и разновидностите на черния цвят, видовете кожа, фурнир, екстри, технологии, оборудване и ВСИЧКО. Бях го виждала само на картинка. Един ден си правя нещо в офиса и шефа ми звъни - Ондин, отпреде е новия джип, ключа е еди къде си, качвай се и ми го карай по най-бързия начин, имам клиент. Ондин щастлива, любимата й част от работата. И ето го пред мен - красив и лъскав, чисто нов (вече не е де), само мен чака. Качвам се елегантно и сърцето ми леко подскача от вълнение. Със заучени движения паля, слагам колана, намествам седалката, огледалата, пускам крачната спирачка и опипвам до мен за скоростния лост. Не напипвам нищо, но не поглеждам - на мен поглед не ми трябва, аз знам всичко къде е. Пак не го намирам. Поглеждам до себе си - нищо! На мястото на скоростния лост просто няма нищо! Не вярвам на очите си. Това е някакъв бъзик, на тази кола нещо й има. Между седалките - нещо като жабка. Отчаянието ми е толкова голямо, че го отварям да търся скоростния лост. Тцъ - две поставки за чаши. Изпаднах в изтеричен смях. Не мога да тръгна! По едно време бях убедена, че има скрита камера в колата и някой ми се смее много. Времето минаваше, а смехът премина от отчаяние до уморено примирение. Облегнах глава на волана и видях на таблото познатото Р за паркинг и графика за автоматична трансмисия. Рекох си - топло! Секунди след това намерих скоростния лост - на волана, като перо за чистачки.

Тръгнах и стигнах. Клиентът беше жена. Сядам на пасажерската седалка и наблюдавам същите движения - палене, колан, огледала, седалка и опипване до себе си, последвано от втрещен поглед. Детето в мен се разрева от смях, но съвсем професионално небрежно подхвърлих - ето тук е, на волана...

# 18 046
  • Sofia
Напоследък често си търся ключа за колата, преобръщам всички чанти и накрая го намирам кротко да си виси на таблото. Добре че, модел като моята кола се броят на пръсти в България и не ги крадат. Blush

# 18 047
  • София
Влизам да номинирам една  Муничка. То Муньовщинката беше и с мое участие, но все пак този път аз се показах умната Simple Smile
Та, трябва да се качим до една комшийка, която ни дава ключовете си и ние бодро се запътваме. Влизаме в асансьора и натискаме копчето за желания етаж.
Нц.
После установяваме, че вероятно е с чип. Тя хваща чипа и вдъхновено го размахва пред съответното бутонче.
Нц.
Следва яростно натискане на бутончето.
Нц.
Решаваме да се катерим пеша до не знам кой си етаж, но все пак да направим последен опит.
Повторение.
Нц.
Накрая Мунска светлост, тоест аз съзирам друг бутон, показвам го, Муничка доближава чипа до него, чува се заветният звуков сигнал, аз натискам етажа и.... потеглямеееееееееееееееееее!
Брей, не съм единствена!

# 18 048
Напоследък често си търся ключа за колата, преобръщам всички чанти и накрая го намирам кротко да си виси на таблото. Добре че, модел като моята кола се броят на пръсти в България и не ги крадат. Blush
Стана ми интересно, извинете за отклонението .
..

И моята каручка не е често срещана, евтина е, но не е масова.
Имаш ли Каско? Наплашили са ме, че по- редките модели ги крадат за части. Правя го, но смисъл не виждам.

# 18 049
  • в кукувиче гнездо
Мъжът ми ми се разсърди снощи. Много. Докато съм му приготвяла дрехите за работа не знам как между тях са попаднали няколко чифта мои прашки. "Доста тъпо ми стана днес пред колегите, вика. Докато се преобличах за работи и си вадих дрехите от плика започнаха да изскачат твои гащи. Е, това нормелно ли е? Всички гледат и се хилят... А аз се чудя какво да правя...." 

# 18 050
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как какво!?
да се хвали трябва!
трябва да се надува от гордост, че са прашки, а не розови кюлоти 10ХЛ размер.
хаймана! сега ти дължи извинение в малко ароматно флаконче. Wink

# 18 051
Ако са били някои секси гащи, най-много да са му завидели... Mr. Green

# 18 052
  • в кукувиче гнездо
Прашки са били, добре че не съм нацелила дълбоките гащи за цикъл.....

# 18 053
Прашки са били, добре че не съм нацелила дълбоките гащи за цикъл.....
Хахахаха JoyJoy Представих си го...

# 18 054
  • sf
И защо не си приготвя дрехите сам?! 🤔

# 18 055
  • в кукувиче гнездо
Хахахаа, а де... Прибрах прането, подредих го, както става ясно добре съм го подредила, и ето, резултата.... Пък той мисли, че нарочно съм го направила...  Joy

# 18 056
  • Sofia
Зуки Су, в моя случай няма смисъл да крадат цяла кола  за една част за 1 клиент, а и доста от частите са съвместими с други модели на марката . С едрогабаритните обаче е проблем.

# 18 057
  • София
Снощи детето ме накара да се почувствам мунски.
Сипала съм си сладко винце и се наслаждавам на живота, вирнала крака върху масата в кухнята. Дъщеря ми влиза при мен и провеждаме следния диалог.
- Мамче, ела опитай от виното, много е сладичко!
- Не искам.
- Ела бе, само малко си пийни.
- Не, няма да пия вино.
- Пийни си, нищо няма да ти стане.
- Няма да пия вино. Не разбираш ли, че аз съм единственият свестен човек в това семейство!
Туше! Cry

# 18 058
  • София
Хахахаа, а де... Прибрах прането, подредих го, както става ясно добре съм го подредила, и ето, резултата.... Пък той мисли, че нарочно съм го направила...  Joy
Кажи му той като приготвя твоите дрехи да сложи едни боксерки вътре 😛 Дали ще се усети, че не е на 6?

# 18 059
  • в кукувиче гнездо
Кажи му той като приготвя твоите дрехи да сложи едни боксерки вътре 😛 Дали ще се усети, че не е на 6?
Joy аз не се преобличам на работа ...

Общи условия

Активация на акаунт