Номинации за най-голяма муня

• 3 570 668
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 120
Хахах, и по нашия край казват, че булка, щом рано се е разшетала,  значи е доволна от нощта, така да се каже...
И в нашия град  е разпространено. Освен това се знае, че в нашия град  булките задължително сутрин метат пред "вратнята, оти като минат ората сабаале за работа и ша видат дали е пометено на пътя, а не вътре". Затова първо метене навън, после вътре.

# 18 121
  • Street of Dreams
Ми да! Няма да злепоставя мъжа си пред махалата я! Joy

# 18 122
Еее, за скандинавките върви като градска легенда как правели курабии след добър с*кс, обаче за метенето сефте чувам.

И аз. По нашия край баница правят на сутринта и черпят комшийките – да завиждат.  Laughing
В кои краища на България метат, че ми стана любопитно?

# 18 123
Еее, за скандинавките върви като градска легенда как правели курабии след добър с*кс, обаче за метенето сефте чувам.

И аз. По нашия край баница правят на сутринта и черпят комшийките – да завиждат.  Laughing
Потвърждавам! Имахме колега градинар на около 85 години и един ден черпи с баница - онодил бабата и тя спретнала баница.

# 18 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в Резервата са сиренячки Wink
по-бързо се правят и "момъкът" по-бързо ще възстанови сили...

# 18 125
  • софия
 Joy Joy Joy Joy Joy
Разбихте ме с тази трудова активност рано сутрин. Не знаех за тези традиции, но всичкото рода е от Софето. Аз обичайно в неделя сутрин правя палачинки, баница, добруджанки, принцеси и закусваме семейно. Кой знае какви ги мислят знаещите около мен.

# 18 126
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy
Разбихте ме с тази трудова активност рано сутрин. Не знаех за тези традиции, но всичкото рода е от Софето. Аз обичайно в неделя сутрин правя палачинки, баница, добруджанки, принцеси и закусваме семейно. Кой знае какви ги мислят знаещите около мен.
пък у нас в неделя мъж ми прави палачинки. Не знам, не знам...

# 18 127
  • Bарна, морето, сините вълни
А ММ във вторник прави обяд и вечеря. Simple Smile Simple Smile

# 18 128
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
темата е за муни, а не за хвалби!
а-ма-ха! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
аз готвих, моя изми чиниите, т.е. зареди миялната.
защо го пиша тук? защото си е мунска изцепка. аз почиствам паралелно с готвенето и за него остана да сложи само чиниите.
ама следващия път ще знам - ще накамаря цялата мивка и половината кухня.
да види какво ми е на мен когато той готви.

# 18 129

За да им завидят комшийките, трябва да правят баница всеки ден. Айде, може и през ден. Ама ако ме черпи с баница веднъж на седмица-две, жива ще я ожаля.

# 18 130
  • София
Пу, пепел ти на устата.

# 18 131
Че к'во ви пречи да правите всяка сутрин баница? Да се гътнат комшийките от завист. Или пък да решат да го пробват и те този мъж, ако отдавна не са правили баница. Joy Joy

# 18 132
Егаси! Аз като вече трета година не ям въглехидрати, респективно баница, как ли ме ожалва всичко живо!  Cry

# 18 133
  • Euskal Herria
Че к'во ви пречи да правите всяка сутрин баница? Да се гътнат комшийките от завист. Или пък да решат да го пробват и те този мъж, ако отдавна не са правили баница. Joy Joy
Само да не стане като в оня виц: "Божее, дано не се изложи, че като се сетя колко съм го хвалила пред нея..." Wink

# 18 134
Тия на кето явно са и на сухо. 😜😂

Аз днес пак измунях бъркайки манджа с едната ръка и ровейки в телефона с другата. 🙈 Варя спагети в дълбока тенджера на задния котлон, в предния правя сос. Чета си аз бг мамата и с дълга дървена лъжица бъркам соса. С вилица тръгвам да вадя един спагет да го проверя дали е готов, ама не се усещам че дръжката ѝ е къса, а водата е чак до горе. Ама това аз как да го знам като носът ми е наврян в телефона. 😁До китката се потопих преди да изпищя от болка и да метна спагета на пода. Кучето ме погледна укоряващо изпод вежда, ама бързо се преориентира да яде.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 23:04 от Emi_55

Общи условия

Активация на акаунт