Номинации за най-голяма муня

• 3 570 675
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 105
Emi, мултитаскингът е вреден за здравето и за чистите плотове Joy

# 18 106
  • Street of Dreams
Друго си е да решиш да се направиш на домакиня, да сготвиш двучасова сложна манджа, да сложиш масата, свещи, дипове, салати, прясно изпечен хляб... И да изтървеш тавата, докато я вадиш от фурната...

# 18 107
Ей, че домакини!

# 18 108
  • София
Аз имам ненормално мунско-домакинско изпълнение от младите ми години, докато живеехме на квартира. Вместо да включа в контакта микровълновата печка, бях включила скаричката за принцеси, върху която се мъдреше чадърът ми. А той от тия малките, дето се сгъват. По едно време в хола започна да влиза черен дим и какво да видя - чадърчето започнало да се топи върху скарата. Grin Трябваше ми известно време, докато осъзная какво точно се случва и каква е тая черна лава върху скаричката.

# 18 109
Булка шета, град бие - както казва мама, ама разбира се за мен не важи, като ми се каже. 😇🤫🤪

# 18 110
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние пък ММ с изхвърлихме две тенджери, защото 2 пъти се случи да сложим кокали за кучето да се варят и да легнем да спим. Водата извира, кокала почва да гори, гъсти кълба дим. УЖАС!

Също имам навика да оставам ядене, кекс във фурната и да я пусна да загрява за ново ядене. Понякога се усещам, друг път не.

Еми_55 и тати така казва. Скоро го споделих на свеки, след като взех една тава и всички останали паднаха. Не го беше чувала.

# 18 111
"Булка шета, град бие'! Уникален израз! За първи път го чувам.

# 18 112
  • Street of Dreams
Добре, че имам мъж с чувство за хумор, който се забавлява с всичко това и въпреки всичко оценява усилията ми, става и прави яйца.

А преди бях такава домакиня, че гаджето ми ми криеше подаръка за Коледа във фурната - само там няма да отворя. Joy

# 18 113
  • София
А лафа на младия жених, знаете ли го:
"Търсих жена да готви като мама, а намерих такава да пие като тате " Joy

Това се сетих покрай лафа: "Булка шета , град чука"

# 18 114
  • Street of Dreams
Страшни булки сме.

Нали знаете другата поговорка "задоволена (думата е друга) булка - рано мете".

Като си бях в бг идваха някакви майстори да сменят входната врата. И съответно единият си носеше метла, да обере отпадъците от дрелката. Аз нещо го бъзикнах за метлата и те разправят, как по-рано сутринта са били на монтаж при едно младо семейство. И докато този си метял, жената коментирала, поглеждайки мъжа си - на, гледай как метат някои хора, сигурно са имали хубава нощ. Мъжът се направил, че не чува. Тя продължила - на, искам и аз така да мета, ама нямам късмет... Онзи се изчервил вече, момчетата още повече, но тя продължила да намила откога не е мела, хвърляйки остри погледи на мъжа си. Говорила за младост, мотивация, демотивация и метене, та метене... Момчетата нямали търпение да изметат и да се изметат. Joy

# 18 115
  • София
Еее, за скандинавките върви като градска легенда как правели курабии след добър с*кс, обаче за метенето сефте чувам.
Има мъже, които макар и супердоволни от нощта, не знаят от коя страна се хваща метлата

# 18 116
  • FRANCE
Има българска версиа за баници и мекици от доволната "булка" ама това с метлата ме изненада.

# 18 117
  • София-Младост
Това само мъж-чистник може да го измисли...дали пък първо метлата (ака прахосмукачката) ще хвана заранта след хубав *екс.
Или действието се развивало в далечното минало...

# 18 118
  • Далечният изток
Хахах, и по нашия край казват, че булка, щом рано се е разшетала,  значи е доволна от нощта, така да се каже...

# 18 119
  • Street of Dreams
Поговорката е селска и е ммого стара. Мислех, че е разпространена из цяла България, но явно е само в моя край. Точната поговорка е "е***на булка - рано мете" и се базира на мотивацията на жените след една добра нощ.

Общи условия

Активация на акаунт