Номинации за най-голяма муня

• 3 569 357
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 18 390
Мъжът на моя колежка е много смешен тип, футболен фен, мисля че друго не го интересува. Не е лош човек де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разправя ми тя, че той винаги става през нощта да яде. "Напада" хладилника нощем и това си му било типична черта.
Всяка нощ ставал, слагал табуретка пред хладилника , отварял вратата му , издърпвал тавата с остатъка от вечерята( каквото има) и яде така - половината му глава мушната в хладилника, наведен напред, държи тавата и яде Stuck Out Tongue Winking Eye Това са му навиците на човека. Много смешен.
Аз пък си мисля,че алкохолния глад не прощава,за това ядат като свине от тавите,посред нощ.
Гнусна работа..

# 18 391
Много е гнусно...

# 18 392
  • София
Моят мъж много години работи на смени, и беше свикнал да яде към 2 след полунощ, по време на нощните. И след като спря да работи така, му трябваха години за да не огладнява в 2. Но той ставаше и ядеше плодове.

# 18 393
От няколко дни се опитвам да си запаля цигара с кутийка от Кит Кат, отварям капачето и пламък няма Satisfied

# 18 394
  • Lost in a fairytale ...
Кит кат или Тик Так Simple Smile

Иначе свекървата така сервира - тавата с яденето на масата. Особено ако са картофи или ориз. Сякаш ще и се изтърват чиниите ...
Супер е гнусно.

# 18 395
И аз така сервирам,за това съм се обзавела с бели керамични съдове за готвене.
Всеки си сипва колкото иска:)

# 18 396
Наистина е гнусно да се яде от един съд, няма значение колко сме си близки. Най- изтерясвам, когато на масата има купа със салата, от която всички да си сипваме и някой реши да си топи хляба там, еее....

# 18 397
Ами, хах.
Имах предвид достатъчно-годишна метална тава. От тези, дето се измиват само отвътре, щото там е манджата, нали.
Няма керамични съдове, няма йена ... това са глезотии за богаташите.
Ох, много мога да кажа, но всъщност изобщо не е лоша жената. Малко по-комплексиран селски тип е, по-скоро, с един такъв странен манталитет на човек, който цял живот е нямал. Дори когато е имал, пак е нямал. Не мога да обясня, както и да е.
Познайте кой се кани 3 дни да се боядисвам, накрая се приготви, всичко, намаза си косата с масла, щото, нали да не изгаря, отвори кутията с боите и установи, че това, което има налично няма да стигне и за корена даже ....
И пак, познайте кой, излезе в големия дъб с чисто-биричката си бежовка велурени чанта, щото то, видиш ли, няма да ме разтопи. Чантата ми сега е на петна от дъжда и нямам идея какво да я правя.

# 18 398

Хаха, още една мунщина, объркала съм ги, Тик-Так е кутийката Laughing

# 18 399
  • IT
И пак, познайте кой, излезе в големия дъб с чисто-биричката си бежовка велурени чанта, щото то, видиш ли, няма да ме разтопи.
Това вече ме докара до сълзи, след като се смях с глас на предните постове

# 18 400
  • Карлово
И пак, познайте кой, излезе в големия дъб с чисто-биричката си бежовка велурени чанта, щото то, видиш ли, няма да ме разтопи. Чантата ми сега е на петна от дъжда и нямам идея какво да я правя.
Oт горното разбрах, че в  големия дъб вали бира.
Къде е този дъб?!!

# 18 401
Kissing Heart
Ох, извинявам се. В големия дъжд излязох с чисто-новичката си чантичка.
Цял ден пиша и поправям, естествено, точно тук няма да погледна преди да публикувам. Sweat

# 18 402
Миенето пари ли струва, на тави, на чинии...

# 18 403
....
Само най-отявлена муня  излиза в дъбове с чисто биричка..Joy

П.п.Следвай принципа на хомеопатията.Подобното с подобно..Полей чантата с биричка,може да излязат петната от дъба..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18 404
Миенето пари ли струва, на тави, на чинии...
Е къ бе, Хепи! Ми препарати, вода, да не са без пари.😎

Общи условия

Активация на акаунт