Номинации за най-голяма муня

• 3 569 502
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 18 375
Дано няма поражения. Аз съм разказвала тази моя мунщина преди.
Баща ми щеше да получи удар, когато ме видя да поливам декоративните цитрусови в къщи. В тубата за поливане на цветя си бил сипал първак. Нямал съдове човека за ракията. Въпреки, че веднага ги извадихме от почвата, промихме и сложихме нова пръст, оцеля само един портокал. Двата лимона и мандарината загинаха.

# 18 376
  • Street of Dreams
Бих спала там, ама не дават Joy

Има хотели, в които джакузито ти е в стаята - кой ще те изкара?

Преди две години с ММ се оказахме в 2 през нощта пред хотел в Родопите, резервиран преди седмица с час на настаняване 2 през нощта, който се оказа.... Затворен! Беше 4 градуса и валеше и ние - наникъде! Към 5,посинели от студ и мега уморени, намерихме места в такъв и дори да не си падаме по тези неща, се възползвахме доволно, за да се размразим. Като се събудих, той тъкмо ме вадеше от джакузито...

За резервирания хотел се оказа, че съпрузите, на които принадлежи, са в развод и тъй като не могат да разделят хотела, просто са го затворили. А беше доста голям.

# 18 377
Е това е за селските пинизи, ужас. Да ви бяха уведомили поне..

# 18 378
  • Street of Dreams
В booking резервациите още бяха възможни, скандалът ще да е бил много голям и инатът по-силен от отговорността. Абе, добре ни посрещна родината.

Забавното беше, че наоколо беше пълно с малки хотели и къщи за гости. Звъннахме навсякъде, където видяхме светлина - всички бяха наети изцяло от някакви компании, които вече бяха много пияни и ни пускаха да се сгреем на камините, всички ни убеждаваха да останем и да пием ракия с тях, а ние само искахме да спим...

# 18 379
Муня днес след обяд, уморена от чистенето, ще си прави 3 в 1 и си мечтае как ще се опъне на люлката на верандата с чаша кафе и цигарка. Докато се топли водата, вадя чашата, разпечатвам пакетчето... и изсипвам съдържанието в пепелника.

# 18 380
Направо класика... преди като си пиех кафето със захар, редовно захарчета се оказваха изсипани в пепелника Grinning
Другото дето правя чат-пат като си правя кафе (споменах вече сутрин колко ставам за нещо) да отмеря внимателно смляното кафе... и да го бухна в чашата направо. И мигам на парцали и не мога да взема решение. Иначе чашката старателно затоплена с гореща вода, сакън да не спадне на свещеното ми еспресо каймака веднага, абе модерна работа нали Grinning
На работа пия разтворимо кафе, някой би си помислил че от там ми е тая инерция да правя така... ама не, по-отдавна започна, от преди да мина на разтворимото кафе за там. Просто сутрин толкоз мога.

# 18 381
Аз на няколко пъти си солих кафето.  Имам няколко еднакви кутии с надпис-сол,захар,пипер и т.н. Двете кутийки със солта и захарта една до друга на плота и си сипвам от първата която фиксирам.Satisfied

# 18 382
Кой каза,че е събудил от звука на газовете си?
Моята излагация беше още по-голяма,тъкмо се бяхме загаджили с БНД,беше едно от първите ни преспивания..Аз ходех все накипрена,вечно някакви токчета,роклета,дантелки и финтифлюшки..Голям срам брах,щото се събудих по същия начин..Гаден и предателски звук..Унижение!Дама,а пък пръцка..На милото не му пукаше,ама аз..срааам,резииил..Исках да се отвори земята и да потъна в нея..

Редовно сипвам захарчетата и сметната в пепелника,понякога и когато съм на заведение същото,а през уикенда,понеже сутрините си вземам кафе от будката под нас,задължително единия от двата дни,ще сътворя тази просототия ,освен ако детето не отиде да ми купи,той слага всичко необходимо в кафето още долу на будката.

# 18 383
  • София
Докато сме на тема газове ... Имах силни газове, предизвикани от някаква храна. С големи усилия ги задържах в себе си пред хората. Както си говорех с шефа очи в очи изведнъж от нищото ме изненада една кихавица. И докато кихах с ужас установих, че не мога едновременно да кихам и да сдържам газовете си ...

# 18 384
Дано звукът от кихането е бил по- силен от този на газовете Joy
Аз така веднъж се радвам на детето на една приятелка и понечих да го вдигна. Тежко се оказа детето, не очаквах. Разбра се ясно, че ми дотежа Joy

# 18 385
  • София
Мъжът на моя колежка е много смешен тип, футболен фен, мисля че друго не го интересува. Не е лош човек де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разправя ми тя, че той винаги става през нощта да яде. "Напада" хладилника нощем и това си му било типична черта.
Всяка нощ ставал, слагал табуретка пред хладилника , отварял вратата му , издърпвал тавата с остатъка от вечерята( каквото има) и яде така - половината му глава мушната в хладилника, наведен напред, държи тавата и яде Stuck Out Tongue Winking Eye Това са му навиците на човека. Много смешен.

# 18 386
  • София
Аз пък веднъж съм грабнала обезмаслителя и пръскам и трия огледалата, пръскам и трия, бреееей, защо така замазано бяло стои? Късничко се усетих.

# 18 387
  • Майничка
Аз съм споменавала вече, ама спалните ни са на 50-на метра от кухните на съседния блок. Като станеш през нощта, я до WC, я до хладилник, насреща поне 3-4 светнали кутийки с отворена врата на хладилник и долна половина по боксерки, подаваща се иззад нея.

# 18 388
  • София
Баба ми цял живот се дразнеше на дядо, че пробва манджата директно от тенджерата преди сервиране. Ама ако така ядеше от тавата с половин тяло, напъхано в хладилника ... Отврат! Това и аз не бих го търпяла! Ще му изритам боксерките да влезе целия в хладилника щом така му харесва.

# 18 389
  • София
Оперативка в стаята на директорката. Стоим с още няколко колежки и обсъждаме нещо. В един момент, около 3 секунди мълчание, гробна тишина. Всеки явно се замислил над проблема, а киселините в стомаха ми, примесени с малко въздух решават да освободят напрежението. Как успя да излезе такъв звук през затворената ми уста и до днес не разбрах, но умрях от срам. За сметка на това на колегите им беше смешно.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 10:27 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт