Номинации за най-голяма муня

• 3 563 459
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 280
Ясно е, че не е от билборд, преди години се разхождаме с мой познат и в един момент на скалата пред нас той прочита огромен графит Р U T K A  и се обръща към мен с въпроса:
...

Ако беше vagabond, щеше да го прочете Ритка-а-а ... друг път.  Mr. Green
Шегувкам се само, дано не ми се сърди. С най-добри чувства.  Blush

# 2 281
  • Германия
Аз пък се сетих за една умна служителка в някакво немско учреждение, която четейки българската лична карта на майка ми, записала, че е родена в Бапха (Варна)  Mr. Green

# 2 282
Ooo сега се хилим с милото тука и му разправям за смешките и се сетих по-миналата година като бяхме на море.
Значи, настанили сме се в една станция на енергото и понеже обстановката е малко соц, имаше от онези големите пана на стената с разни кораби, лодки и разни други неща и от единия край надпис: ВАРНА
Милото порядъчно подпийнал, незнайно защо реши че това е на латиница и по едно време пита компанията:
"Абе, кво е тва БАПХА, бе, кво означава?!
Спукахме го от бъзици и даже група във фейс направихме  Joy БАПХА  hahaha

# 2 283
Преди години един пич искаше да го поздравят по радиото с песен на Капузма-КариZма.

# 2 284
  • о`майна лунна нощ е
То и кренвирши Кару има /Сачи  Mr. Green /. Като стартираха в началото да се чудиш на бг или латиница е изписано името.

# 2 285
vagabond,доста се посмях...И мъжо беше до мен и ме зяпа така  Shocked Shocked как се хиля като луда.Та ме пита на какво съм се смеела и му зачетох случая,като продължавам да се хиля и пак и пак и пак.
А той накрая ми вика-и ко на туй смешно ли му казваш?Въобще даже не е смешно!Горкия човечец вместо да го уважат го ползват за микрофон hahaha hahaha hahaha
И аз вчера бях така.
Стоя и като се сетя за "Вятър ечи, Балкан стене..." и се започва едно лудо кикотене. А за продължението "Стани, стани юнак балкански" и вече ме потичаха сълзите от смях.  hahaha По едно време моят ме пита дали не съм пушила нещо  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 10:17 от Грозното Пате

# 2 286
Хаха, аз пък казах на милото как съм го изтъпанила и себе си де, а той пък чак се обиди, сякаш някой го познава тук  Joy Joy

# 2 287
И "Ставай страна огромная..." може да вмъкнеш в репертоара  Joy

ПП Не се учудвам, че се е обидил човекът, той е засегнат от твоето пренебрежително отношение към достойнството му, че се и хвалиш  Wink Достойнство е това, не е таш.к работа  Joy Joy Joy

# 2 288
  • Варна/Лондон
Смеете се вие, но я си представете в такъв...френски момент някой на вас да запее ,,Хубава си моя горо, миришеш на......'' Laughing

# 2 289
 hahaha Joy Joy Оххх, добре ме разсмяхте днес ...особено с РИТКА и Зо Мюх, а за песента на Вагабондчето, думи нямам Laughing Laughing .

# 2 290
Хахахах Joy Joy
"Хубава си моя горо" викаш, а? Mr. Green Mr. Green Да не дава Господ  Mr. Green

# 2 291
В тази връзка с имената и абревиатурите, не мога да не спомена напълно неудачното (според мен) наименование на фирмата G4S - понеже и логото им е , та в началото като плъзнаха из София, все го четях като ГАЗ, и един ден викам на мъжа ми (видяхме две техни коли една след друга) - "Ей, гледай, как усилено върви газификацията на София, тия от газовата компания ги виждам навсякъде!"... След като се посмя на мой гръб, ми обясни, че да, имат и нефт и газ в портфолиото си, но по принцип предлагат системи за сигурност, а в България са си просто охранителна фирма. И се четяло Джи-Форс...

# 2 292
И се четяло Джи-Форс...

ooooh! ooooh! И аз си мислех, че е ГАЗ  Joy

# 2 293
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

а аз все чаках истинските джи-форс да ги осъдят  Confused

Blush върнах се да прочета за Зо Мюх  Crazy Ритката я знам от първото раздаване  Laughing
така не съм се смяла от предните постове на Дорис  Laughing Къде се изгуби тя? 

# 2 294
  • Italia
така не съм се смяла от предните постове на Дорис  Laughing Къде се изгуби тя? 
Тука е, нейде около зо мюх-а и "Вятър ечи, Балкан стене" на vagabond (уникална история просто!)

Общи условия

Активация на акаунт