Номинации за най-голяма муня

• 3 570 894
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 3 150
  • Варна/Лондон
Е, признала съм те, но това ме взриви бе жена! Joy Joy Joy Joy

# 3 151
Дорис, пишеш невероятно! разкажи още нещо.

# 3 152
Много ми е драго, че оценявате приключението ми   bouquet

# 3 153
 hahaha hahaha hahaha И аз искам още!

А мен още ме боли носът от последната ми мунщина - опитах се да изляза през неподвижната част на една стъклена хотелска врата. Така жестоко се фраснах, че сълзи ми избиха от болка. И всичко това пред погледите на целия наличен персонал - хотелът беше празен, нямаше други гости. Съчувственият коментар на рецепционистката беше :"Те децата най-често го правят това..." От детските ми години не се бях удряла така.  ooooh!

# 3 154
Това с козата ме уби Joy
the Дорис,признала съм  те Mr. Green
И аз имам подобно приключение,но в ролята на козата беше един петел!Не съм  и помисляла,че ще бягам от пернато ooooh!

# 3 155
 Joy Joy Joy
the Дорис, започни да пишеш мемоари  Laughing.

# 3 156
  • Ænima/Albuquerque
Дорииисhahaha

Мен ме гони крава на село. Ами да ви кажа и кравите са с подозрителни очи.  Tired

# 3 157
А, едрият добитък си е страшен. Аз и от петли бягам, де, но то е щото ме е кълвал такъв гадняр в невръстна възраст.

# 3 158
  • UK
Една крава беше стигнала сестра ми веднъж, не е шега тоя добитък. Simple Smile

# 3 159
  • 1st floor
А гъски гонили ли са ви?  Не мога да ги понасям още от малка!!! Много ме е страх от тях. А иначе като дете имах едно премеждие с малко рогато козле.  Crazy

# 3 160
  • Ænima/Albuquerque
И гъски са ме гонили. Абе, защо изобщо съм ходила на т'ва село?  hahaha

# 3 161
И аз тук.  Simple Smile  Много забавна темичка, редовно ви чета и си лягам от смях!!!

# 3 162
Какво е това сетрица?

# 3 163
А мен още ме боли носът от последната ми мунщина - опитах се да изляза през неподвижната част на една стъклена хотелска врата. Така жестоко се фраснах, че сълзи ми избиха от болка. И всичко това пред погледите на целия наличен персонал - хотелът беше празен, нямаше други гости. Съчувственият коментар на рецепционистката беше :"Те децата най-често го правят това..." От детските ми години не се бях удряла така.  ooooh!

Тези ситуации много ги мразя, защото са резултат от пълно безхаберие. Да опънат една декоративна лента или да сложат надпис като се случва често, да му се не види. Един мой колега така като бяхме в командировка получи комоциум, защото излиза от колата, нарамва компютрите и папките и се юрва, че му тежи.... след което се оказва седнал на земята назад от силата на удара, нищо не помни, страшна болка в носа, въпросния комоциум от удара на челото като вървял наведен напред и стремглаво, че и с навяхната китка при падането.... Какво да ви разправям, ужас!

# 3 164
Много е гадно това със стъклените врати...

Преди години, някъде около 15г. отиваме с майка ми в София по работа.
Тъъъъкмо бяха започнали да поставят тези стъклени врати, бяха все още непопулярни и голяма рядкост.
И така, влизаме в един магазин, разглеждаме.....но....на излизане забравяме за вратата. Майка ми така жестоко се натресе в нея....че след това близо около час, не чуваше нищо с едното ухо.

Общи условия

Активация на акаунт