Номинации за най-голяма муня

• 3 570 252
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 345
Петър сигурно се е зарадвал.  Mr. Green

# 3 346
Петър сигурно се е зарадвал.  Mr. Green

Едва ли, защото той хич не си падаше по това да му се лепят разни мадами непоканени. Визирам себе си.

# 3 347
Много неловка ситуация от тази вечер Blush
Седим си с моя приятел на една пейка в градската градина и си говорим за филми на ужасите. Аз гледам настрани, хем слушам за разни страшни работи, хем съм се замислила нещо...и в този момент най-неочаквано пред мен застава 2-годишно детенце и ми казва "бау". Изобщо не очаквах, много се стреснах, подскочих и...извиках със силен и дрезгав глас "БАУУУ".  Embarassed Joy Детето се засмя, баща му също и отминаха. Сигурно са си помислили, че съм го направила нарочно, а на мен акълът не ми побира защо в уплахата си избауках и аз. Laughing И друг път са ме стряскали, обаче обикновено пищя, това беше нещо неочаквано и неловко. Blush
П.П. Пак имах късмет, че детето се засмя, а не ревна...

# 3 348
  • София/Горна Оряховица
говорим за филми на ужасите

А това пък аз го прочетох като "филии на ужасите" и бая време се чудех какви са тея ужасни филии  hahaha .

# 3 349
   До днес само четях, но вече с гордост се  нанасям и аз в темичката Blush
  Стана тя  една, като в серия от  "Тримата глупаци".  То като  седя  по нощите из нета на другия ден  ума ми се скатава  някъде и  ставам за смях, добре, че нямаше много публика.  Тръгвам си от работа  оня ден и отивам към колата.Аз съм първа кола , над мен / на наклон сме/ още две, ама сме лекинко на диагонал спрямо сградата.Но третата заклещила  средната, пък я няма още.А средната пристигнала първа, запалила и ще тръгва уж.Колежката , която возя /шофьорка е!/  ,и тя вече на паркинга и вещо навигира средната какви маневри да  направи, та да излезе.Ама нещо  се мъчат, напред-назад, не става.Третата кола вече започва да пищи  по малко, че  маневрите са на косъм. Аз идвам , една маносана, отключвам, хвърлям  си чантата в колата и се нареждам до колежката, която навигира.И започваме заедно да даваме акъли.Пък тая в колата, вече се  стресира тотално , препоти се и таман да се откаже и ние  дружно викнахме :"Бе защо не тръгнем, че  жената  да излезе напред , а я мъчим с  маневри!?".   И така, сега се смеем  като ненормални като разказваме  горе на колежките.

# 3 350
Нищо не разбрах от последната история,честно Confused

# 3 351
  • София/Горна Оряховица
Строили са се 3 коли; в последната няма никой, в първата няма шофьор (към началото на историята). Средната иска да излезе. В един моомент обаче идва шофьор на първата кола и съответно те могат да тръгнат, следователно втората кола също. Но те продължават да се мъчат да правят маневри и чак накрая Lei@ се е сетила, че просто тя трябва да тръгне и мацката в средната кола няма да трябва да прави маневри.

# 3 352
Бобз, мерси, и аз не бях успяла да разбера.

# 3 353
Ииии айде пак аз в темата  Flutter

Събота сме на гости в къщата на колега на мъжа ми, а те имат невероятно кротък бебок, аз имам щерка любителка на бебета и се заформиха едни софри и едни угощения. Дааа но в неделя мъжете станаха РАНО и отидоха за риба /луда работа/, а с приятелката се разбрахме - аз с децата оставам в къщата, а тя отива да пазарува, за да презаредим трапезата. Та оставам аз в градината и си ровя в лаптопа, моята дъщеря играе на техия лаптоп, а до мен бебефона издава дали бебето е будно в стаята си. Припуква машинарийката, припуква и аха бебето се размърква. Входа на къщата се вижда от беседката, но пътечката малко заобикаля и тичам аз да оправя ситуацията. Един път така, втори път така ... на петия реших че няма повече да тичам като шашава, взех количката нагласих я и сложих бебенцето вътре, подрусах и то си заспа до мен, повече не гъкна. Изведнъж както си бездействам в Интернет бебефона изпука един, два пъти и жекски глас извика "Там ли си бе?"  Shocked и малко след това мъжки глас излая нещо, дето даже и не разбрах.  Shocked Усетих как ледена тръпка премина през гърба ми - някой се е вмъкнал в къщата и краде бебето! Признавам си само за бебето мислех и как ще го отмъкнат!  Confused  Изсъсках на щерката да стои в беседката и хукнах напраяко през градинката с боси крака, а тя бяга и ме дърпа, аз съм се втренчила в къщата, мисля как ще се бия и какво оръжие да си намеря  Crazy и аха да и се скарам, когато чувам как ми шепне "Мамо, а ако се разплаче бебето аз какво да правя? Да друсам количката ли?" Тогава ми светна,че всичкото деца са при мен. Остава проблемът, че има хора в къщата  Rolling Eyes МИсля си - влезли са гадовете да крадат, но не знаят че има включен бебефон и ги чух. Тичам обратно в беседката с щерката, грабваме количката/и лаптопите моля ви се  Crazy, така де няма да ги оставим на крадците/ и тихо, тихо излизаме на улицата. Въоръжавам малката с беберона и обяснявам ако устенцата зейнат в рев, да ги запуши с тапата и влизам за "лов на крадци". Момичета, ако си бях у дома хич и нямаше да се върна, но чуждата къща ми е поверена и не мога да стоя и да чакам да ги оберат. Признавам, че след като бебето не бе в опасност въобще и не планирах да се бия, а плахо застанах на вратата и започнах да викам "Алооо има ли някой, веднага се махайте обадих се на мъжете и те си идват /това бе лъжа, нямаха обхват, но пробвах/" и тем подобни заплашителни приказки  Crazy В къщата никакво движение!  Поседях, повиках и отидох при децата, но държа къщата под око и заобикалям отстрани да ги видя гадовете от къде ще се измъкнат. Съседи няма в момента. По едно време си идва стопанката, а ние боси с лаптопи и бебе в ръцете стоим пред външната врата. Веднага скачам към нея и със ококорени очи и разправям за крадците, как съм ги чула по бебефона, признавам как не съм посмяла да вляза в къщата. А нейния телефон нямам, а мъжете са се завряли някъде, подкрепление да викам от града ще са необходими 2 часа да дойдат. Полиция не посмях да викам без стопаните.  Тя ме слуша, слуша и се засмя - имало хора от селото, които си приказвали с радиостанции и бебефона улавял тяхната честота!!!  ooooh!  Crazy Все пак проверихме двете къщата, за мое успокоение и мирясах. Но голям страх брах ви казвам  ooooh! Въобще не мога да ви предам ужаса, който изживях. Цяла вечер ме майтапиха как съм щяла да се бия и да свия на крадците собственото бебе  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 23:01 от the Дорис

# 3 354
Ох милата!  Hug Поне ще си се насмееш сега едно хубаво, ми така де... От къде да знаеш, че бебефона хваща нечии чужди разговори... Похвала за смелостта!

# 3 355
  • Ланкър, планините Овнерог
Laughing Laughing Laughing И аз съм хващала с бебефона радиостанциите на близко минаващи таксита, че и ревящото бебе на комшиите - притичвах до стаята да подслушвам постоянно и се нервирах, че ме мами  Mr. Green

# 3 356
Днес...успях да пъхна картата в банкомата на мястото,където излиза разписката.Как и аз не знам.Добре че беше в работно време и охранителят на клона на банката в това време зареждал банкомата,та излезе да ми я даде...Срам...

# 3 357
Приятелка ще пътува,на летището.Слага багажа на лентата,дава си паспорта и жената и казва че я няма в списъка.Тя е абсолютно сигурна,моли пак да проверят,понеже си е купила билета месеци по-рано.Пак проверяват-няма я.Искат и билета-тя го дава,и жената и казва-но вашия полет е утре  JoyМесеци наред тя изобщо не беше обърнала внимание че на билета пише една дата,а тя си знаеше и казваше че ще пътува на предходната.

# 3 358
Днес...успях да пъхна картата в банкомата на мястото,където излиза разписката.Как и аз не знам.Добре че беше в работно време и охранителят на клона на банката в това време зареждал банкомата,та излезе да ми я даде...Срам...

newsm20  smile3532

# 3 359
  • Italia

И аз в тази група. Ще плащам с карта паркинга на летището във Виена. Намуших без проблем картата в процепа за банкноти - ми така де, от там се плаща, кой да се сети, че картата се мушка в процепа за билета... Излезна здрава, въпреки всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт