Детето се засмя, баща му също и отминаха. Сигурно са си помислили, че съм го направила нарочно, а на мен акълът не ми побира защо в уплахата си избауках и аз. 
. 

и аха да и се скарам, когато чувам как ми шепне "Мамо, а ако се разплаче бебето аз какво да правя? Да друсам количката ли?" Тогава ми светна,че всичкото деца са при мен. Остава проблемът, че има хора в къщата
, така де няма да ги оставим на крадците/ и тихо, тихо излизаме на улицата. Въоръжавам малката с беберона и обяснявам ако устенцата зейнат в рев, да ги запуши с тапата и влизам за "лов на крадци". Момичета, ако си бях у дома хич и нямаше да се върна, но чуждата къща ми е поверена и не мога да стоя и да чакам да ги оберат. Признавам, че след като бебето не бе в опасност въобще и не планирах да се бия, а плахо застанах на вратата и започнах да викам "Алооо има ли някой, веднага се махайте обадих се на мъжете и те си идват /това бе лъжа, нямаха обхват, но пробвах/" и тем подобни заплашителни приказки
В къщата никакво движение! Поседях, повиках и отидох при децата, но държа къщата под око и заобикалям отстрани да ги видя гадовете от къде ще се измъкнат. Съседи няма в момента. По едно време си идва стопанката, а ние боси с лаптопи и бебе в ръцете стоим пред външната врата. Веднага скачам към нея и със ококорени очи и разправям за крадците, как съм ги чула по бебефона, признавам как не съм посмяла да вляза в къщата. А нейния телефон нямам, а мъжете са се завряли някъде, подкрепление да викам от града ще са необходими 2 часа да дойдат. Полиция не посмях да викам без стопаните. Тя ме слуша, слуша и се засмя - имало хора от селото, които си приказвали с радиостанции и бебефона улавял тяхната честота!!!
Все пак проверихме двете къщата, за мое успокоение и мирясах. Но голям страх брах ви казвам
Въобще не мога да ви предам ужаса, който изживях. Цяла вечер ме майтапиха как съм щяла да се бия и да свия на крадците собственото бебе
Месеци наред тя изобщо не беше обърнала внимание че на билета пише една дата,а тя си знаеше и казваше че ще пътува на предходната.
Препоръчани теми