Номинации за най-голяма муня

• 3 570 205
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 420
Нали, съвсем наред си е мисълта ми  Joy

# 3 421

- На ДЕЙВИД РУНИ БЕ МИЛО, ОНЯ ОТ АНГЛИЙСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР МАНЧЕСТЪР  Whistling ooooh!

rotfImao rotfImbo Твойта муньовщиня повлече и мен. 5 пъти ти четох поста и нищо нередно не виждах, трябваше приятелки да ми обясняват  hahaha .

И аз се почудих бая. А гледам футбол и съм фен точно на Англия.  hahaha hahaha hahaha

# 3 422
Пък аз преди ден-два долавям от новините нещо като "Япония" (явно не е било) и "първенство" и питам без да се замисля-Япония ли спечели европейското?

# 3 423
  • о`майна лунна нощ е
Напоследък все изцепвам нещо ужасно неподходящо за събеседника ми.

Скоро се обяснявах как ще отидем да се напием с приятели, а децата съм изпратила на село, защото им е рано да ни виждат в такова състояние. Това го казвам на жена, която има проблеми с мъжа си в това отношение в опита си да й обясня защо хлапетата не са с нас.  Късно се усетих, но вече я бях изсипала тая реплика ooooh!

Прясно от вчера - пред офиса правят голям ремонт. Цял участък от булеварда е разкопан, за подмяна на тръби, настилки .... голяма реконструкция. Но идват двама клиенти и на коментарът им, че сме под обсада в момента, аз пак с моите простотии - "Ще ни изкопат и ще ни заровят ..." и в следващата секунда отцепвам, че миналата година погребаха съпруга на жената. Не голяма бяла птица, а тотална гъска загубена съм.  ooooh!

Реших да спра с тия дивотии и остроумничения, защото без да искам засягам хората.

# 3 424
  • София/Горна Оряховица
`ТуиГ - aз съм цял живот такава, ако го отдаваме на зодии - Скорпиона в мен говори (Дева с асцедент Скорпион). То бива нетактичност, ама мойто е просто...  ooooh! . Няма шанс да се запозная с някой човек и да не изтърся нещо неподходящо или пък да не се издъня с постъпка. За последно като се запознавах с приятели на милото нарочно говорих възможно най-малко и хората решиха, че съм пълен темерут, щото се пребих по стълбите баш на тръгване  hahaha . Добре че ми дават ... 4ти шанс, защото иначе нямаше да схванат, че мога да бъда и нормален индивид.

# 3 425
  • Шумен
Днес ми върви да обръщам чаши и да заливам дистанционни  Crazy Първо сутринта едвам отлепих и с половин око още гледаща се настанявам на масата да поема първо малко кафе  Mr. Green, изобщо не отразих мъжо който ми обясняваше че не съм приготвила дрехи за яслата на децата да вървя да вадя. Нося му след минута а в това време Михаела напипала протмонето ми на масата (снощи явно там съм го зарязала като ходих по нощите за сладолед  Mr. Green ). Аз го дърпам, тя го дърпа и така докато мама не си обърна горещото кафе върху новата ми книга (чета във всекидневната вечер) а горкото дистанционно на цифровата и то си пийна порядъчно  Laughing уж работи, но дока ли  newsm78 Следваща изцепка от преди час, разтурала съм се да готвя, но още всичко е на масата а там и чашата ми с вода и дистанционните. Нещо замахнах и я обърнах върху дистанционното на телевизора. Оставила съм го да съхне на слънце на терасата, уж се поодцеди. Но дали ще работи нямам си и идея  Whistling За по-сигурно скрих от себе си дистанционното на DVD-то, че деня не е свършил, чашите също  Sunglasses

# 3 426
  • ГО
След поста на ТуиГ ще се престраша да разкажа и за моята муньовщина, ама така ме е срам....

Празнуваме юбилея на един роднина, събрали сме се роднини и непознати за мен хора. Та, в стремежа си да разчупя обстановката избълвах такава простотия.
Едно младо семейство са с дъщеричката си, която имаше слухов апарат. Забелязах го, но не обърнах никакво внимание. По едно време бащата нещо подвикна на дъщеря си, която обаче се направи, че не го чува. Подвикна й втори път, ама детето се заиграло с едно друго дете и хич не му обръща внимание. Пък аз, нали имам за цел да блесна колко остроумна съм  Tired Tired Tired му викам  - "Ей, от както оглуша, много е добре" и в следващата секунда зацепвам колко съм тъпа и да замажа положението започвам да се обяснявам как и моите деца са такива, че и те се правят на ударени и т.н.
Имам съмнение, че от силната музика може да не ме е чул човекът какво му казах, защото ме погледна с едно недоумение. Дано не ме е чул, ама аз нали си се чух и ми е много кофти.

# 3 427

- На ДЕЙВИД РУНИ БЕ МИЛО, ОНЯ ОТ АНГЛИЙСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР МАНЧЕСТЪР  Whistling ooooh!

rotfImao rotfImbo Твойта муньовщиня повлече и мен. 5 пъти ти четох поста и нищо нередно не виждах, трябваше приятелки да ми обясняват  hahaha .

hahaha  hahaha
Това ме подести за една моя изцепка от преди 10 години  Mr. Green Имах едно гадже , беше луд футболен фен. Все ме караше да гледам с него мачове, а на мен ми беше супер тъпо и безинтересно  Tired  Една вечер сме се събрали цялата компания, гледа се мач, разбира се, и той ме пита" "Кой е любимият ти  футболист?"
 Аз без изобщо да се замислям казвам - Хуан Пабло Монтойа, при което всички избухват в див смях Joy След секунди се усещам , че въпросния не е футболист и казвам: "О, аз се обърках ! Този не е футболист, той КАРА РАЛИ   Shocked Joy Joy Направо паднаха от столовете , а мен ме помислиха за много зле  Mr. Green

# 3 428

hahaha  hahaha
Това ме подести за една моя изцепка от преди 10 години  Mr. Green Имах едно гадже , беше луд футболен фен. Все ме караше да гледам с него мачове, а на мен ми беше супер тъпо и безинтересно  Tired  Една вечер сме се събрали цялата компания, гледа се мач, разбира се, и той ме пита" "Кой е любимият ти  футболист?"
 Аз без изобщо да се замислям казвам - Хуан Пабло Монтойа, при което всички избухват в див смях Joy След секунди се усещам , че въпросния не е футболист и казвам: "О, аз се обърках ! Този не е футболист, той КАРА РАЛИ   Shocked Joy Joy Направо паднаха от столовете , а мен ме помислиха за много зле  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 3 429
Днес станах много рано и рано свърших куп неща.
Затова се наградих с чаша голямо кафе и време пред компютъра.
Бъркам си кафето и се чудя защо не е бяло,нали сложих сметана.
Отпивам голяма глътка и ........вместо сметана съм сложила кубче зеленчуков бульон. Embarassed
Голяма работа,ще си направя ново...
На ориза ще сложа обикновена сол....и пак сядам,ще честитя деня на шоколада на приятели с весели картинки.
Пиша и си мисля,гледай как го докарах и на мирис....мирис на черен шоколад,мирис на черен шо....
на черен ориз,загорих го.

# 3 430
  • 1st floor
Днес станах много рано и рано свърших куп неща.
Затова се наградих с чаша голямо кафе и време пред компютъра.
Бъркам си кафето и се чудя защо не е бяло,нали сложих сметана.
Отпивам голяма глътка и ........вместо сметана съм сложила кубче зеленчуков бульон. Embarassed
Голяма работа,ще си направя ново...
На ориза ще сложа обикновена сол....и пак сядам,ще честитя деня на шоколада на приятели с весели картинки.
Пиша и си мисля,гледай как го докарах и на мирис....мирис на черен шоколад,мирис на черен шо....
на черен ориз,загорих го.

hahaha

# 3 431
  • Варна/Лондон
Преди малко на връщане от плажа(слънчасването може да оправдае последвалата муньовщина), се нареждам на касата на магазина с доволно количество покупки. Наредила съм всичко на лентата, опашката си върви бавно, точно ми идва моят ред и най спокойно започнах да си нареждам продуктите обратно в кошницата. Що така реших, че вече съм минала, платила?  ooooh!Добре, че видях изумения поглед на касиерката за да се усетя какви ги върша.

# 3 432
  • София
The Дорис, аз съм ти голяма почитателка. Имаш невероятно чувство за хумор и постовете ти са удоволствие да се четат.

# 3 433
  • Благоевград
И аз да се запиша с мойта муньовщина  Laughing
Всяка година кръщелниците ни идват на гости да искат прошка и си прекарваме чудесно. Майка ми е кръстница на момиче и момче. Момичето е омъжено от 4 години, но брат й, който е по-малък и вече е на 32 още не се е задомил. И естествено, майка ми като кръстница всяка година го разпитва има ли си приятелка, няма ли вече да я прави кума и т.н. редовните глупости. При което аз видимо подразнена да слушам поредния такъв разпит, защото месец преди това се бях разделила с поредното гадже и знам колко трудно се намира половинка се изцепвам: Батко, знаеш ли, по този повод се сетих за един виц. И ентусиазирано започвам да разказвам: Двама приятели си говорят и единия го пита - Еййй тея баби не спряха да ме тормозят като ходя по сватби, постоянно идват при мен и ми казват - Ти си следващия! Приятелят му започнал да се смее и му казал - И на мен ми правеха така, но спряха, когато по погребения аз ходех при тях и им прошепвах "Ти си следващата", при което аз избухвам в гръмогласен смях, а брат ми само ме сръга... Гледам усмихнаха се всички много сконфузено и смениха темата... После чак зацепих каква глупост съм изръсила... Преди няколко месеца беше починал неговия дядо  ooooh! Следващият път много ще внимавам пред кого ръся подобни вицове  ooooh! Embarassed

# 3 434
На мен би ми било неудобно не само от човека(заради дядо му),а от майка ми най-вече да изтърся такава простотия...представяш ли си тя как ти е разбрала ,,шегата'' Sick

Общи условия

Активация на акаунт