Твойта муньовщиня повлече и мен. 5 пъти ти четох поста и нищо нередно не виждах, трябваше приятелки да ми обясняват
.

. Няма шанс да се запозная с някой човек и да не изтърся нещо неподходящо или пък да не се издъня с постъпка. За последно като се запознавах с приятели на милото нарочно говорих възможно най-малко и хората решиха, че съм пълен темерут, щото се пребих по стълбите баш на тръгване
. Добре че ми дават ... 4ти шанс, защото иначе нямаше да схванат, че мога да бъда и нормален индивид.
Първо сутринта едвам отлепих и с половин око още гледаща се настанявам на масата да поема първо малко кафе
Следваща изцепка от преди час, разтурала съм се да готвя, но още всичко е на масата а там и чашата ми с вода и дистанционните. Нещо замахнах и я обърнах върху дистанционното на телевизора. Оставила съм го да съхне на слънце на терасата, уж се поодцеди. Но дали ще работи нямам си и идея
За по-сигурно скрих от себе си дистанционното на DVD-то, че деня не е свършил, чашите също
му викам - "Ей, от както оглуша, много е добре" и в следващата секунда зацепвам колко съм тъпа и да замажа положението започвам да се обяснявам как и моите деца са такива, че и те се правят на ударени и т.н.

Твойта муньовщиня повлече и мен. 5 пъти ти четох поста и нищо нередно не виждах, трябваше приятелки да ми обясняват
.

Една вечер сме се събрали цялата компания, гледа се мач, разбира се, и той ме пита" "Кой е любимият ти футболист?"
След секунди се усещам , че въпросния не е футболист и казвам: "О, аз се обърках ! Този не е футболист, той КАРА РАЛИ
Направо паднаха от столовете , а мен ме помислиха за много зле

.

Една вечер сме се събрали цялата компания, гледа се мач, разбира се, и той ме пита" "Кой е любимият ти футболист?"
След секунди се усещам , че въпросния не е футболист и казвам: "О, аз се обърках ! Този не е футболист, той КАРА РАЛИ
Направо паднаха от столовете , а мен ме помислиха за много зле
Добре, че видях изумения поглед на касиерката за да се усетя какви ги върша.
Следващият път много ще внимавам пред кого ръся подобни вицове
Препоръчани теми