Номинации за най-голяма муня

• 3 570 216
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 435
  • на североизток от Рая
   ooooh!

Редактирам се, за да няма излишни дебати и да не се разваля тона на темата.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 16:51 от neli mar4

# 3 436
Нека не  правим такива изводи, момичето не се хвали.Разказала е неподходящ виц в случая.Все пак е добре, че е осъзнала какво е казала.В такива случаи е еднакво гадно и за двете страни.А това, че го споделя тук не ни дава право да я съдим...

# 3 437
Вицът е стар. И е смешен. Дори на мен, макар че все още се справям със скорошната смърт на един от най-близките си хора.
И би бил много намясто, ако липсваше ситуацията с дядото в конкретната случка. Tina явно е достатъчно близка с майка си и познава достатъчно добре чувството и за хумор, за да направи такава шега-забележка.

# 3 438
  • Варна
Напълно подкрепям Ники. Всеки знае какво може да разказва пред собствената си майка.

И абслолютно подкрепям всеки, който разказва вица на хора, които всеки път му повтарят като развалена плоча "Кога ще се задомиш?"

# 3 439
Да уточня предварително случката се случва преди 1-2 дни.Работя в сладкарница и имаме каталози от които децата си избират торти.Идва едно симпатично хлапе на около 10 години и ме пита дали имаме торта на ПФК"Черноморец" и аз  търся като идиот намерих му я и детето доволно казва искам я да ми я запазите и аз мунята го питам за коя дата той ми казва за 3.01  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 3 440
  • Благоевград
Леле, леле, как ме нападнахте  Laughing Не съм очаквала такава реакция, а съм чела къде по-големи муньовщини от моите, но както и да е Wink
Просто се опитах да защитя батко си от поредните глупости за женитбите, защото знам, че му е кофти и аз най-добре знам как да се справя с майка ми и да я накарам да замълчи, докато на него ще му е неудобно да направи какъвто и да е коментар. Да, тъпо беше, че не се сетих за дядо му, но човекът беше на 80 и няколко години и те го бяха приели, че това е нещо нормално в този живот. За щастие нямаше обидени  Wink Все пак и те са хора и имат чувство за хумор  Grinning

# 3 441
И аз бих постъпила като във вица,ако ситуацията не е деликатна.Има много нахални хора,които си просят такъв отговор.
...И за да не е спам-изпрах два пъти едно пране,защото вместо за изключване,натиснах копчето за заключване и стартиране  ooooh! .Защо ли така не ми върви с техниката...

# 3 442
  • София
Вицът си е супер. И е бил на място. То всеки има починали близки, дай да не се споменава нищо по тоя повод. Особено пък що се отнася до дядо на 32 годишен човек. Поне тия дето задават неудобните въпроси за сватби и наследници да се усетят.

# 3 443
Вицът си е супер. И е бил на място. То всеки има починали близки, дай да не се споменава нищо по тоя повод. Особено пък що се отнася до дядо на 32 годишен човек. Поне тия дето задават неудобните въпроси за сватби и наследници да се усетят.

Аха. Ама нали трябва да скачаме и да се правим на по-свети от папата.

# 3 444
  • София
Вица наистина си е супер и е баш по темата. Който няма чувство за хумор си е за негова сметка. На мен пък ми писна да се съобразявам непрекъснато, щото на някой си видите ли му дошло  Wink

По този повод, сега не се нахвърляйте на критикарките, може и на тях да им е дошло  Wink

нека сме бели и добри  Joy

По повод темата- преди малко говоря с един господин служебно. Разговора приключва и човека любезно казва: Дочуване.
Аз отговарям: Благодаря и на вас.   hahaha

# 3 445
Сега всеки трябва да се изкаже и по въпроса и да се заяде с по-горния....
На мен лично ми направи супер гнусно впечатление това отношение,има хиляди начини да направиш деликатна забележка на майка си,не на някой напълно непознат или груб човек,но хора всякакви...защо всъщност продължава да се дъвче това?

# 3 446
  • София
Ами, шоколадче, сигурно сега се борим кой е по- по- най. Ха да видим.  Laughing

М/у другото темата наистина е весела и когато някой се почувства гнусно, точно той не трябва да се изказва, за да не става така, както си посочила. Аз лично сто пъти съм си затрайваля. Но когато е смешно винаги споделям и се радвам.
Айде със здраве, че си наруших принципите  hahaha

# 3 447
Сега всеки трябва да се изкаже и по въпроса и да се заяде с по-горния....
На мен лично ми направи супер гнусно впечатление това отношение,има хиляди начини да направиш деликатна забележка на майка си,не на някой напълно непознат или груб човек,но хора всякакви...защо всъщност продължава да се дъвче това?

Щото темата не е за това и само оня на небето може да се изживява като стожер на стожерите. По принцип си трая, уж да се избегнат такива неприятни конфликтни ситуации, ама сега вече прекалявате.

# 3 448
  • Благоевград
Аз какво разказах, вие какво разбрахте  Laughing И няма нищо общо с лошо отношение към майка ми, тя е жена с прекрасно чувство за хумор и вярвайте ми, разбра, че е просто виц Simple Smile
Съжалявам, че се записах в темата, желая късмет на всички  Grinning

# 3 449
Аз какво разказах, вие какво разбрахте  Laughing И няма нищо общо с лошо отношение към майка ми, тя е жена с прекрасно чувство за хумор и вярвайте ми, разбра, че е просто виц Simple Smile
Съжалявам, че се записах в темата, желая късмет на всички  Grinning

Хич и не се коси. Ако живеех според хорските разбирания, досега да съм си теглила въжето.

Общи условия

Активация на акаунт