Номинации за най-голяма муня

• 3 570 358
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 450
  • София
Поредната глупост от преди час  ooooh!,пия кафе и мия чинии,като си слагам чашката до мен,в един момент,толкова старателно съм се размила,че хващам чашата с кафе,изсипвам я и я измивам,след малко започвам да търся чашата с кафе-няма я,чак тогава се усетих че съм я измила  ooooh!

Пак скорошна глупост,хванала съм телефона да звъня на майка ми,хубаво,обаче вместо телефона на майка,избирам този на половинката (който е в банята и се къпе) и изобщо не гледам на кого звъня.Телефонът му започва да звъни,хващам го аз заедно с калъфчето и тръгвам към банята с неговия телефон в ръка и моя телефон на ухо в очакване да вдигне майка ми  ooooh!
 Изваждам телефона да му го подам ииии що да видя .... аз звъня на него  Whistling

# 3 451
  • Бургас
*Bubble* като разказа за телефоните,аз преди време в такъв филм се вкарах сама.Имам служебен телефон и личен,на служебния и до ден днешен незнам номера.Към 22часа е аз си блея нещо на компа,а мъжа ми решава да ми привлече вниманието и от служебния ми тел звъни на личния,оставя телефоните и се изнизва в съседната стая.Ставам аз гледам си телефона и си мисля"Уф кой ми звъни по това време"гледам внимателно номера,струва ми се познат и решавам да звънна да проверя дали не е нещо спешно,звъня аз съответно си звъня на служебния телефон в същото време започвам да се ядосвам,кой пък сега ми звъни по рабато,затварям аз телефона и отивам да вдигна ама познайте тоз дет ми звъни затвотворил,гледам аз номера и понеже номерата на тел на майка ми и моя се различават попоследната цифра само,незнайно защо решавам,че майка ми ми звъни на служебния тел,понеже аз през това време съм звъняла от личния и може да и е даволо заето,а ситуацията да е спешна.В крайна сметка звъня н амайка ми по никое време и притеснено чакам дами каже,защо ми звъни толкова късно на служебния телефон.Жената заспала и неразбираща 10минути се опитва да ми обясни,че не ми е звъняла,ама аз не та не кажи за какво звъня,а съпруга ми в съседната стая вечче почти се е попикал от смях:)

# 3 452
Цитат
Изваждам телефона да му го подам ииии що да видя .... аз звъня на него 
hahaha Ние редовно си се обаждаме, когато единия е в едното място, а другия го мързи да измине всичките 3-4 метра дотам, за да каже "хайде, излизай" или някаква друга мъдрост.

# 3 453
  • Шумен
Като казахте телефони. Миналата седмица вечерта обрах къде що видях носена дреха и в коша за пране, обикновено карам всеки да си хвърля дрехите в коша но ме хвана музата да разчистя бързо преди да си легна  Crazy Сутринта тръгваме и мъжа ми на врата ми обяви че му няма телефона, 10 мин търсим телефон вкъщи и на мен ми хрумва да му звънна да го чуем къде е паднал (беше сигурен че е вкъщи някъде). Звъня аз и обикалям стаите като се ослушвам и накрая минах покрай коша и се чу слаб звук, изрових го и тръгнахме набързо. Ако не беше зацепил като нищо щях и да го изпера, рядко му бъркам по джобовете. Своите празня преди да хвърля дрехата. И резултата до сега е два пъти изпран портфейл с пари и документи вътре  #Crazy

# 3 454
Две продавачки. На излизане тъкмо да кажа "Довиждане!" и едната продавачка ми казва :

-Приятен ден!

А другата добавя :

-Мерси и на Вас!

За мен така и не остана какво да кажа  Joy

# 3 455
  • до най-прекрасния мъж
Сетих се за една издънка, която направи моя колежка преди години. Работехме още заедно в предишната ни работа. Тя взима важни документи и тръгва при управителката. Обаче, така се беше замислила милата, че на излизане от стаята почука на нашата врата отвътре. В първия момент аз не усетих какво става, помислих, че някой идва. Поглеждам - няма сянка под вратата - виждаше се добре, защото гранитът на пода беше огледален. В следващият момент тя се обръща и такъв луд смях настава, че събрахме целия етаж да види какво се случва, включително и управителката. Посмяхме се дружно всички.
Вчера го направих същото, за щастие съм в малка самостоятелна сграда до основната и никой не работи отвън, освен охраната. Той така и не се усети какво става, а и аз се овладях да не се разсмея, че е нов и още му взимам страха.

# 3 456
  • в пералнята
Сетих се за една издънка, която направи моя колежка преди години. Работехме още заедно в предишната ни работа. Тя взима важни документи и тръгва при управителката. Обаче, така се беше замислила милата, че на излизане от стаята почука на нашата врата отвътре. В първия момент аз не усетих какво става, помислих, че някой идва. Поглеждам - няма сянка под вратата - виждаше се добре, защото гранитът на пода беше огледален. В следващият момент тя се обръща и такъв луд смях настава, че събрахме целия етаж да види какво се случва, включително и управителката. Посмяхме се дружно всички.
Вчера го направих същото, за щастие съм в малка самостоятелна сграда до основната и никой не работи отвън, освен охраната. Той така и не се усети какво става, а и аз се овладях да не се разсмея, че е нов и още му взимам страха.
Ооо, аз редовно си чукам преди да изляза.  Joy

# 3 457
  • София
А аз веднъж казах "благодаря" на автоматичния асансьор, когато се отвори пред мен.

# 3 458
  • до най-прекрасния мъж
Ооо, аз редовно си чукам преди да изляза.  Joy
То добре, че не си отговаряме с протяжно Даааа, като си чукаме по вратите, тогава ще е по-страшно.
А аз веднъж казах "благодаря" на автоматичния асансьор, когато се отвори пред мен.
А той покани ли те да влезеш?  hahaha hahaha hahaha Май всички имаме нужда от дружна почивка 2-3 месеца на самотен остров.
Аз вместо довиждане съм казвала дочуване, а човекът е до мен.
А като започвах работа в предишната фирма редовно вдигах домашния телефон с фирмения поздрав.
Случвало ми се е вместо моят адрес да напиша името на фирмата, името на фирмата беше името на улицата ми+още една дума.
Сега като човешки ресурси, попълвайки данни на хора от моя квартал, на няколко пъти вече в трудовите договори ми се е случвало да напиша моят адрес, вместо техния. Добре, че ги виждам навреме, че щяхме да станем като ромите - 200 човека на един адрес  Joy Joy Joy

# 3 459
  • София-Младост
Просто сте уникални, сълзи ми текат от смях Simple Smile))

# 3 460
  • под Витоша
В кварталното магазинче пред мене един дядо казва на касиерката : "Искам от намалените цигари, дето са по 1 лев". Жената вика - нямаме такива цигари!!! А той не та не - "Отвънка има табела, че са на промоция...." и сочи табелката , на която пише - САВЕКС КУТИЯ - 1лв !!! Simple Smile

# 3 461
# 3 462
  • София
Като казахте телефони. Миналата седмица вечерта обрах къде що видях носена дреха и в коша за пране, обикновено карам всеки да си хвърля дрехите в коша но ме хвана музата да разчистя бързо преди да си легна  Crazy Сутринта тръгваме и мъжа ми на врата ми обяви че му няма телефона, 10 мин търсим телефон вкъщи и на мен ми хрумва да му звънна да го чуем къде е паднал (беше сигурен че е вкъщи някъде). Звъня аз и обикалям стаите като се ослушвам и накрая минах покрай коша и се чу слаб звук, изрових го и тръгнахме набързо. Ако не беше зацепил като нищо щях и да го изпера, рядко му бъркам по джобовете. Своите празня преди да хвърля дрехата. И резултата до сега е два пъти изпран портфейл с пари и документи вътре  #Crazy
Почти идентична ситуация сме имали и ние, само дето телефона му звънна секунди след като пуснах пералнята....Докато пералнята отключи вратичката да го извадим вече се беше намокрил.....
Две продавачки. На излизане тъкмо да кажа "Довиждане!" и едната продавачка ми казва :

-Приятен ден!

А другата добавя :

-Мерси и на Вас!

За мен така и не остана какво да кажа  Joy
Още се хиля на това  Joy

# 3 463
Ние онзи ден с мъжа ми сме отворили служебните компютри на кухненската маса и съчетаваме работата с удоволствитето, демек - пиене на кафе и ядене на бисквити. По едно време той решава да мръдне неговия монитор назад, при което бута моята чаша с кафе върху телефона ми, аз в бързината скачам, вдигам компютрите да не се намокрят, премествам ги и бързешката измивам телефона под силна струя на мифката... Не му стигаше горещото кафе, ама и го доизмих с вода. Сега вече 2 седмици му свети някакъв "безопасен режим", който така и не разбрах как се изключва...

# 3 464
  • София-Варна
Преди години,работя в магазин за хранителни стоки.Извила се една опашка,идва една бабка най отпред и се провиква: Момичеее,колко ти струват гърдитееее...(става въпрос за пушените гърди на витрината)
Опашката-леш...аз,червена като домат....

Общи условия

Активация на акаунт