Номинации за най-голяма муня

• 3 551 474
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 900
С тази история с бабата и ченето снощи моите деца си умряха от смях  Peace
Даже баба ми се подсмихна, добре че не се обиди Simple Smile

# 3 901
  • Бургас
Тук отдавна никой не е писал, но аз да разкажа каква я свърших снощи. Влизам в банята и мъжа ми решил да простира дрехите на терасата. Изкъпах се, влизам в стаята гледам вратата широко отворена, а климатика включен. Направих му жест, че го заключвам докато се облека.  Облякох се , взех сешоара и в коридора да си суша косата. Суша и си мисля, да му се не види тези дрехи половин час вече ги простира, да бях си свършила аз работата. Изведнъж се сещам за него, че иска не иска там си стои , защото е заключен на терасата. Тичам към стаята да го отключа и го гледам той като циганче си стои и чака ,протърквайки ръце от студ. Половин час е стоял на студа, горкия, само по домашни дрехи Simple Smile  Добре , че не се сърди много, но заяви че това било знак, че мъж не трябва да простира Simple Smile 

# 3 902
  • В градината...
Той много добричък твоят мъж  Naughty Thinking

# 3 903
  • Варна
Ужас Crazy Бих била безумно крива след подобен номер.

# 3 904
Аз съм била заключвана така и после бълвах змии и гущери.Много добричък мъж  Laughing  Моят щеше да ме убие, както и аз него.
Сестра ми преди години се беше заключила по гащи в банята.Цял ден и звъняхме и не я намирахме и накрая приятелят на майка ми отиде да види дали не е в нас и я чул да вика от банята.Но това стана към 11 вечерта.Тя е влязла към 10 сутринта.Добре, че поне имаше хавлии някакви да се наметне.

# 3 905
  • 1st floor
 hahaha hahaha hahaha
Сетих се за подобна случка с една моя позната. Миналата година в най-големия студ и сняг, нейният мъж решил да изризне снега от балкона. За да не изстине стаята жена му затворила с уговорката, като свърши да чукне на прозореца и ще му отвори. Отишла в другата стая да приспива бебето и взела, че се унесла и тя...По едно време чула в просъница, че се тропа и чак се възмутила, как може съседите така да вдигат шум от два до четири. Теглила им една и си захъркала сладко-сладко, заедно с бебето. По едно време на вратата се звъннало. Разбудила се нашата хубавица и вече въз кисела станала да отвори, готова за бой!!! #Cussing out Отвън съседа й казал, че като се прибирал чул мъжа й да вика от балкона, да звънне на булката му да го отвори... Joy Мъжът й вече бил посинял от студ на терасата иобмислял да счупи стъклото на вратата. После знам, че не й говореше дълго време... Mr. Green

# 3 906
hahaha hahaha hahaha
Сетих се за подобна случка с една моя позната. Миналата година в най-големия студ и сняг, нейният мъж решил да изризне снега от балкона. За да не изстине стаята жена му затворила с уговорката, като свърши да чукне на прозореца и ще му отвори. Отишла в другата стая да приспива бебето и взела, че се унесла и тя...По едно време чула в просъница, че се тропа и чак се възмутила, как може съседите така да вдигат шум от два до четири. Теглила им една и си захъркала сладко-сладко, заедно с бебето. По едно време на вратата се звъннало. Разбудила се нашата хубавица и вече въз кисела станала да отвори, готова за бой!!! #Cussing out Отвън съседа й казал, че като се прибирал чул мъжа й да вика от балкона, да звънне на булката му да го отвори... Joy Мъжът й вече бил посинял от студ на терасата иобмислял да счупи стъклото на вратата. После знам, че не й говореше дълго време... Mr. Green
  Joy Joy Joy smile3532

# 3 907
  • София
Подобно случка имаме аз и моята щерка, тогава на 2,5 години. Добре, че действието се развиваше в дома на нашите. Та пуснала съм пералня и отивам да простирам навън зимата, а дребното след мен. И аз и казвам да влиза в стаята на топло да не изстине и тя послушно изпълнява, ама е затворила вратата и врътнала дръжката на балкона. Свършвам аз с дрехите и гледам вратата заключена  и заставам пред вратата и и казвам да ми отвори. Ама тя не може. Аз се опитвам да и кажа да извика баба си, но тя стои пред вратата и почва да реве за мама. И така аз мръзна навън и казвам да ходи да вика баба, а тя реве от другата страна на вратата. Добре, че майка ми е чула нейните писъци, та след около 20 минути пристигна да види, защо туй дете така се дере. Направо бях щастлива като ме "пуснаха", щото вече си мислех как ще прекарам нощта на балкона по домашни дрехи в студа.

# 3 908
  • Шумен
Майка ми така преди години беше затворила баща ми на балкона. Излязал нашия да вади туршия от бидона, нашата влиза в хола и вижда открехнатата врата към терасата и съответно я затваря и отива в кухнята. След половин час се сеща че била пратила баща ми за туршия и на бегом му отвори. То едно на ръка студено, но и с ледена ръка цялата в сол как е стоял идея си нямам. Леко му се беше позачервила кожата а цяла вечер беше навъсен като градоносен облак  Rolling Eyes

# 3 909
  • София
Ох, с това заключване на балкона. Синът ми още нямаше 3 години и един ден аз пуша (тогава още пушех) на едната тераса, а мъжът ми шкуреше пода на другата тераса. Дойде синът ми и ме заключи на балкона, след това отиде и заключи и баща си и седна да си играе  Crossing Arms След 30-40 минути баща му го прилъгал с някакви интересни инструменти да му отвори, та освободи и мен след това  Sunglasses

# 3 910
  • Варна
Добре де, по невнимание да се затвори вратата разбирам, ама като знаете, че има човек на терасата ми е странно. Защо просто не бутнете вратата плътно без да превъртате дръжката?
Чарита,
синът ти е опасен Joy

# 3 911
  • софия
  Дъщеря ми беше на около 3 години . Започнах работа и трябваше 2-3 седмици да я гледат 80 годишната ми баба и за подсилване на охраната - съседка реститутка. Моята дъщеря тихомълком изтеглила ключа от вътрешната страна на банята и заключила бабето в банята. Но все пак там имаше вода , тоалетна и 2-3 компота . Комшийката отишла да пуши. Чавето се вихрило поне 1 час , докато се напуши. Баба в банята как не получила инфаркт незнам. Но оттогава тя  си носеше слушалката на домашния телефон в престилката.
     Мир на праха й. Flowers Rose

# 3 912
  • 1st floor
Ох, с това заключване на балкона. Синът ми още нямаше 3 години и един ден аз пуша (тогава още пушех) на едната тераса, а мъжът ми шкуреше пода на другата тераса. Дойде синът ми и ме заключи на балкона, след това отиде и заключи и баща си и седна да си играе  Crossing Arms След 30-40 минути баща му го прилъгал с някакви интересни инструменти да му отвори, та освободи и мен след това  Sunglasses
hahaha hahaha hahaha

Месечинке, има врати които, ако не ги заключиш, не стоят затворени, а се открехват....

# 3 913
  • София
И аз съм изпадала в подобна ситуация (детето да ме заключи по погрешка докато простирам), та от тогава ми стана навик да си нося мобилния телефон в джоба  Laughing

Редактирам се, че се сетих да добавя една случка с мъжа ми от онзи ден. Излиза той да пазарува до близкия хипер маркет с колата, за да не носи торбите. Съответно взима и боклука да изхвърли. След няма и 2 мин. се връща - няма му ключовете от колата. Търсим навсякъде - няма и няма. Аз подмятам да не би да ги е изхвърлил заедно с боклука - той ме погледна обидено (едва ли не как мога в този момент да се бъзикам с него). Все пак реши да провери - е точно в контейнера се оказаха  Mr. Green

# 3 914
  • Бургас
и аз да се разпиша в балконските изпълнения  Laughing
дребчо, на 2,5, затваря баба си на терасата. тя започва да му прави знаци и да му обяснява да отвори. той, обаче, мисли, че се закача и започва да танцува. тя продължава с обясненията, той мисли, че му се радва и продължава представлението с пълна пара. накрая все пак отворил  Laughing

а преди години, баща ми ме беше затворил погрешка на терасата. ама аз понеже не трая, счупих с крак стъклото  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт