Номинации за най-голяма муня

• 3 551 922
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 3 975
Аз имам една предколедна мунъовщина  Rolling Eyes Много бях изморена тези дни , но пак си е идиотско ... Отскоро имам нова кола , предишната ми отиде при мъжа ми . Излизам от Била , нося си покупките и гледам ... моята кола  Rolling Eyes Е , стори ми се че е малко по - близо отколкото си спомням , но все пак ... беше и по - чиста , но и това го преглътнах ... пуснах си торбите в краката и ... започнах да я отключвам  с дистанционното Crazy Не стана . Вече се ядосах , започнах да я гледам накриво и тръгнах да звъня на мъжа ми да го питам какво да правя  Crazy , когато един мил чичко отключи колата си и ме изгледа особено  Crazy Аз съм "отключвала" същата кола като бившата си  ooooh! а моята стоеше самотно накрая на паркинга  ooooh!
В моя защита искам да кажа , че бившата кола е не много често срещан джип в много особен синъо лилав цвят и точно в този момент изобщо не допусках , че е възможно някой да има същата  Joy и така ... засрамено си замъкнах торбите и вече много внимавам ...

# 3 976
  • София/Горна Оряховица
Прясна муня от преди малко.
Предистория: след малка шопинг-терапия днес се обаждам на скъпоценния, който би трябвало да пътува, но да кара негов приятел.
И напълно спокойна, знаейки това, му звъня, той вдига и аз, като всяка себеуважаваща се жена, не го чакам да ми каже "здрасти", ами директно почвам.
- Аааа, здрасти слънце, дано пътувате хубаво, аз се върнах от разходката, купих си два сутиена и едни много сладурки дантелени боксерки, ще ти ги покажа като се видим  Heart Eyes ...
И още едно-две обещания в същия стил.
При което чувам гласът на приятелят му
-Аууу, харесва ми как мислиш, ама тия обещания баш пред мъжа ти ли трябваше да ми ги дадеш!?

Оказва се, че се сменяли по пътя кой да кара и било ред на благоверния. Ама кой да знае  ooooh! . И кой да изчака да чуе отсрещния глас  Whistling .

# 3 977
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha казана дума - хвърлен камък  Mr. Green сега трябва да покажеш  Mr. Green

# 3 978
  • Gone with the wind
Аз затова съм забранила да ми вдигат телефона, плюс, че не отговарям на чужди телефони  Laughing

# 3 979
  • София/Горна Оряховица
Аз затова съм забранила да ми вдигат телефона, плюс, че не отговарям на чужди телефони  Laughing

Първата част от изречението ти - ОК, ама втората - я виж ако вдигнеш чужд телефон какво могат да ти обещаят  Mr. Green

st. Dobri - сакън, какъвто е шегаджия моя, ще трябва модно ревю да им правя  hahaha .

Айде и него да изтипосам:
Скрит текст:
Понеже е шегаджия веднъж ми беше казал, че ще ме пуска на търг  Shocked .
Как така, питам аз.
Еми - как - прави търг, който даде най-висока цена печели две седмици глезене от мен - тоест, готвене, гладене и пазаруване на дрехи за спечелилия  hahaha .
Това, защото от цялата му компания, само той е с приятелка. И като дойдат на гости все му завиждат - как яде сготвеничко, как не глади сам и как хубавичко щял да дебелее   Joy .

# 3 980
В събота бях изпаднала в серия - първо, натяква ми един приятел шеговито как не съм можела без него, а аз му се тросвам как досега съм оцеляла без него и звучно си изтървам ключовете пред вратата, точно като заключвах.

Същия ден - на кафе сме и аз пия една огромна чаша лате, нещо ръкомахам разпалено и удрям с едната си ръка лъжичката, която беше още в чашата. Напръсквам цялото прилежащо пространство и ръкавите на блузата си.

Вечерта, отново същия ден - хапваме супа, по принцип обичам да овкусявам супата с резенче лимон. Приключвам със супата и използвам последните капки лимон, за да си намажа ръцете, че харесвам цитрусовия аромат. После пускам лимончето в празната купичка, изхвърча лъжичката и опръсква насреща стоящия човек по лицето и пуловера. Tired

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 21:31 от Зилозавър

# 3 981
  • София
Аууу Борянче  Joy А ти бързаш ли бързаш да се похвалиш  Laughing

Като сме на телефонна вълна,петък вечер е и ще ходим на бар,разбрали сме се с един Тошко да се чакаме пред Сити центъра,тъй като не знаеше къде се намира Синатра.Чакам,чакам,чакам,чакам ... няма го!
 Звъня ... "Ало,Тошо,къде си???"
 Отсреща чувам: "ЪъЪъЪ,е къде да съм в 12 през нощта?Спя!"
Аз аха да изнеса една реч как може да реши да не идва и да не ми се обади,се усещам че това не е гласа на Тошко,който аз търся  ooooh! Обадила съм се на друг Тошко,а съм ги записала сходно в телефона.След този случай подробно записвам в указателя кой кой е,по начин по който със сигурност ще и различавам всичките адаши.

# 3 982
  • в пералнята
Влизам да се самоизтипосам.
Значи, ако преди бях простичка, сега вече от бременността съм тотално руса.. Онзи ден си миткам в мола и влизам в един магазин, купувам си ботуши.
Прибирам се вечерта, ММ ме пита "с какво си намаза ботушите, че така лъснаха". И аз си викам, той е мъж, не различава, че са нови.
А то какво се оказа, аз съм си купила абсолютно същите като старите (с които бях, докато пазарувах), от "намаленията" с 70 лв. по-скъпи... ooooh!

# 3 983
Влизам да се самоизтипосам.
Значи, ако преди бях простичка, сега вече от бременността съм тотално руса.. Онзи ден си миткам в мола и влизам в един магазин, купувам си ботуши.
Прибирам се вечерта, ММ ме пита "с какво си намаза ботушите, че така лъснаха". И аз си викам, той е мъж, не различава, че са нови.
А то какво се оказа, аз съм си купила абсолютно същите като старите (с които бях, докато пазарувах), от "намаленията" с 70 лв. по-скъпи... ooooh!
hahaha
е поне са лъскави  Joy

# 3 984
Винаги съм работила с мъже. Благодарение на това мога да псувам на 2 и половина езика и то така, че на тракторист да му пламнат бузките  Mr. Green Но се случи така, че изкарах малко време с дами, чиято професия е кранистки. Момичета, това автомонтьорите са ебаси възпитаните копе*ета в сравнение с тях!  Crazy Това беше за разяснение Simple Smile
Мама взема детето вечерта и ние го даваме романтино. Докато се събличам и глася за следващия ден разправям на моя мъж как дамите с професия "кранистка" са ме същисали с нецензурния си език и той ме бъзика да разкажа, като обръща всичко на игра и сексуален подтекст  Embarassed И аз откликвам ръсейки простотия след простотия, следвана от мръсотия  Embarassed Така ... разбирате предполагам ...
На следващия ден мама е завела дечко в учебното заведение и идва да пием кафе!  Shocked Мама без работа през деня ме кара да си мисля, че нещо ужасно е станало с нея!
- Дори, - започва тя - нещо стана с телефоните снощи ...  Embarassed Дори, надявам се не си говорите така вкъщи ... поне недейте пред детето ...
Умрях от срам! Надявам се да е затворила по-навреме, че да мога да я гледам все пак без да се божурея!  Embarassed Вечерта звъннала нещо да ме пита и предполагам докато съм си събувала дънките, демонстрирайки /даже пресилвайки/ как псуват споменатите дами, съм и вдигнала с тия тъпи тач-скрин телефони и даже не съм разбрала. Та така, сега избягвам да гледам мама в очите ...  Crazy

# 3 985
Оф, Дорис, много лош късмет. Нещо подобно ми се случи лятото - бях на една екскурзия и звъннах на майка ми да видя как е детето. Съответно след телефонния разговор почваме да се бъзикаме с колежките. Половин час по-късно телефона звъни и майка ми с леко променен глас пита "Абе ти, с кого си, че си говорите така?". Абсолютно същата история - не съм си затворила телефона. Не помня какво отговорих даже, ама после до вечерта възстановявахме с колежките колко точно сме се лигавили. Laughing

# 3 986
  • о`майна лунна нощ е
Това ме подсети за една приятелка, която така изкара 30 мин. разговор с телефона в джоба. Срещаме се пред блока и в този момент реши да се обади на майка си на село. Говориха, уж затвори и продължихме да си лафим. След 20-30 мин. звъни мобилния на мъжа ми. Вдига той и се чува "Б., кажи на сестра ми да си затвори телефона!". А тя звъняла на стационарен, съответно, за да прекъсне разговора трябва и двете страни да затворят. Бабата го направила, но нашата приятелка - не. Брат й вдигнал нещо стационарния - слуша, сестра му си приказва с някой. Познал с кой и така набрал благоверен ТуиГ, за да спаси сестра си от разорение.

Същата тази скица е единствената, върху чиято глава е падала 2 пъти бариерата на Метро /вип входа за коли/. Единият - в мое присъствие.

# 3 987
  • София/Горна Оряховица
Всички муни ли измрЕха бе?

И да са - няма значение. Аз съм жива,  а и сам войнът е войн.

Преди 2 дена с Борянов отиваме на пазар. Борянска ще си търси сутиени-шмутиени, блузки, рокли, те такива работи.
Ама набарва един мнооогоо як шмутиен, който от сочните ми дарове прави направо силиконка  Crazy Heart Eyes . И решавам аз, че този ми вид заслужава да бИде документиран за Борянов, навличам една блуза с пиииищно деколте и документирам надлъж и нашир. Наблягайки на деколтето.

2 часа по-късно Борянска ще праща на свой колега снимки на разни диаграми и таблици. Свързвам телефона и почвам да пращам, забравила, че съм заснела онези снимки, избирам последните 3 файла (които ми трябваха) и пращам смело.
Няма обаче реакция, викам си - явно е бил зает тоя човек.
Половин час по-късно получавам съобщение:
"Борянска, какви са тия диаграми? Хубави са, ама сигурна ли си че това ще ни трябва на изпита?"

# 3 988
  • Шумен
Всички муни ли измрЕха бе?

И да са - няма значение. Аз съм жива,  а и сам войнът е войн.

Преди 2 дена с Борянов отиваме на пазар. Борянска ще си търси сутиени-шмутиени, блузки, рокли, те такива работи.
Ама набарва един мнооогоо як шмутиен, който от сочните ми дарове прави направо силиконка  Crazy Heart Eyes . И решавам аз, че този ми вид заслужава да бИде документиран за Борянов, навличам една блуза с пиииищно деколте и документирам надлъж и нашир. Наблягайки на деколтето.

2 часа по-късно Борянска ще праща на свой колега снимки на разни диаграми и таблици. Свързвам телефона и почвам да пращам, забравила, че съм заснела онези снимки, избирам последните 3 файла (които ми трябваха) и пращам смело.
Няма обаче реакция, викам си - явно е бил зает тоя човек.
Половин час по-късно получавам съобщение:
"Борянска, какви са тия диаграми? Хубави са, ама сигурна ли си че това ще ни трябва на изпита?"

Joy

# 3 989
 Laughing
Последно се проявих в един разговор за светкавици и гръмотевици.Уж знам, кое е по-бързо-светлината или звука, ноооо гениално си развивах свои теории.Мъжката част ми се смя много. После демонстративно ми намери в една енциклопедия информация. Бъзика ме вече трети ден.

Общи условия

Активация на акаунт