Номинации за най-голяма муня

• 3 552 486
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 4 005
  • софия
Това с бъркането на коли ми е практика. Типично като за всяка лигла, за мен колите са червени, сини и т.н., по-малки, по-големи. Толкова.
Та, преди 2 седмици тичам на обяд да напазарувам и се разбирам с една колежка да метна нещата в колата й, за да не се обяснявам на охраната какво има в торбата и да не я пускам на ренгена. Така и така след работа ще ме кара и минавам през паркинга. Знам й колата, но тя за всеки случай ми я показа. Подробно инструктирана как се ползва ключа и спира алармата, с пълна торба в едната ръка и чадър в другата, аз уверено приближавам Колата и натискам копчето за отключване. Не ще. Натискам за заключване. Пак не иска. Ядосана, защото вали, гадно е, студено и ми тежи, крепейки чадъра на рамо отитвам да отключа с ключ. Пак не става. Пробвах 2 пъти! На всичкото отгоре нещо леко изписука. Заобикалям отпред колата и балансирайки натурията,  започвам да ровя за тел. да звънна на колежката да се покаже на прозореца и да си оправи тъпата кола. Но след 3 крачки, точно през 2 коли съзирам още 1 същата марка и същия цвят. И, о, изненада - дистанционното я отключи.
Почти ми беше благодарна - колата, която й бях "избрала" беше по-нов модел от нейната, същия цвят и марка (тях ги разпознавам). За мое извинение искам да кажа, че месец преди това мм плати 60 лв. да отворят нашата кола, защото не се отключваше с картата. Дори и в сервиза след това я закара. Оказа се, че батерията на картата е изхабена. Колата си беше ок. Не знам защо помислих същото и за ключа Confused И съм кесогледа (доста) и суетна, и навън не нося диоптрите, така че нещата са ми мъгливи.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 21:05 от zvanche

# 4 006

*Belle-Etoile*, умрях да се хиля с твоята история! Поне вкусен ли беше кекса?

# 4 007
Ооо много, много  Joy 

# 4 008
Преди време ми се случи да съм на диета(траят по 3-4 дни при мен) и цял ден съм на някакви краставици и съм озверяла за сладко.
Влизам в супермаркета да си взема кисело мляко и виждам един пакет шокиладов кекс.Изглеждаше страхотно, един мек, лъщящ, сочен.Отгоре опаковката беше прозрачна.И почнах да го пипам отгоре и да точа плюнки...колко време го галих не знам, но по едно време усетих, че една двойка седи и ме гледа и се хилят. В този момент се усетих, че не само го галя този кекс ами и издавам звуци между квичене на кученце и сумтене.Умрях си от срам, но се минаха два часа и не издържах и се върнах и си взех кекса.

omm

Припомни ми тинейджърските години, когато пазех диети  Crazy Близо до училището ми имаше една пекарна, как миришеше на истинско масълце - и сега като се сетя, огладнявам... Та като ми пристържеше, ходех наблизо и... дишах изпаренията  Crazy Можех да стоя с часове  Crazy Жалко, че тогава нямаше фотоапарати (тоест имаше, но не си ги носехме в училище), сигурно съм била невероятна гледка - навирила нос, затворила очи, и в блажена нирвана до... отдушника на пекарната  Crazy

# 4 009
 Joy

Ако видя такова дете, ще го почерпя (въпреки неговите диети).

# 4 010
  • София/Горна Оряховица
Аз си душа ванилиите  hahaha . Така че, всички сме мноооогоо добре  Laughing .

# 4 011
В кварталния магазин продавачката ме почерпи сладолед наскоро  Laughing Отидох за хляб, ама някакви дечурлига си купуваха сладолед и аз мазно ги гледах.Накрая като трябваше да кажа"Един хляб" казах"Един сладолед"..после се поправих, ама жената вика"Ето ти сладолед, че ти се е дояло явно" пък си пием кафе заедно понякога, та ме почерпи  Laughing
Явно за храна загубвам връзка с реалността  Joy

# 4 012
Ароматни козунаци, меки кексове, вкусен сладолед... Ще разкажа моята история с горчица, вместо поздрав за всички, които пазят диета и нямат нужда от допълнителни кулинарни съблазни Simple Smile
Тая зима ме споходи упорита кашлица, пробвах лекарства, "бабини" методи и ... не минава. Един приятел тогава препоръча компрес със синапено семе, но, казва той, в Русия хората далеч по-интелигентно са го измислили, като си правят компреса с горчица, чиято основна съставка е синапено семе. Грабвам бурканчето горчица (и без това никой не я харесваше тая) и съгласно инструкциите обилно мажа кърпа, старателно увивам около гърдите си, "запечатвам" с домакинско фолио и чакам резултат - да започне са ми пари. Половинката стои с голямо спокойствие около мен и наблюдава как горчицата започва да попива през блузата, цялата къща завонява на онази специфична горчицена миризма и още по-спокойно отбелязва, че най-вероятно само на неговата жена ще й дойде на ума да се маже с горчица, вместо със сметана или течен шоколад за съблазняване Simple Smile След около половин час никакво зачервяване, още по-малко загряване, потърсих онлайн консултация с въпросния съветник и според него просто не съм сложила достатъчно горчица. С една лъжица започнах да пълня компреса, както си е на мен и докато отегчена и смърдяща си стоях така, реших да видя състава на "горчицата" - имаше какво ли не в нея, само не и синап Simple Smile))

# 4 013
  • София
Ароматни козунаци, меки кексове, вкусен сладолед... Ще разкажа моята история с горчица, вместо поздрав за всички, които пазят диета и нямат нужда от допълнителни кулинарни съблазни Simple Smile
Тая зима ме споходи упорита кашлица, пробвах лекарства, "бабини" методи и ... не минава. Един приятел тогава препоръча компрес със синапено семе, но, казва той, в Русия хората далеч по-интелигентно са го измислили, като си правят компреса с горчица, чиято основна съставка е синапено семе. Грабвам бурканчето горчица (и без това никой не я харесваше тая) и съгласно инструкциите обилно мажа кърпа, старателно увивам около гърдите си, "запечатвам" с домакинско фолио и чакам резултат - да започне са ми пари. Половинката стои с голямо спокойствие около мен и наблюдава как горчицата започва да попива през блузата, цялата къща завонява на онази специфична горчицена миризма и още по-спокойно отбелязва, че най-вероятно само на неговата жена ще й дойде на ума да се маже с горчица, вместо със сметана или течен шоколад за съблазняване Simple Smile След около половин час никакво зачервяване, още по-малко загряване, потърсих онлайн консултация с въпросния съветник и според него просто не съм сложила достатъчно горчица. С една лъжица започнах да пълня компреса, както си е на мен и докато отегчена и смърдяща си стоях така, реших да видя състава на "горчицата" - имаше какво ли не в нея, само не и синап Simple Smile))

хахаха умрях да се смея.
В офиса имаме чистачка(рускиня е) - тя много често се лекува с горчица и в интерес на истината ефикасно. Но си носи от тяхната - остра, силна, синапена.

# 4 014
Ох, много сте готини всички, чета ви от самото начало, нищо че не пиша. Хубав вечер на всички! newsm20

# 4 015
С шоколадовия кекс и топлите закуски не можахте да ме изкушите, ама горчица как ми се прияде сега Laughing

# 4 016
  • Italia
Половинката стои с голямо спокойствие около мен...

Кренвирш не си ли донесе да си топне, милия?  Joy

# 4 017
Цитат
Цитат на: krasimilo в Четв., 11 Апр. 2013, 17:04
Половинката стои с голямо спокойствие около мен...

Кренвирш не си ли донесе да си топне, милия?  35

Почти си го представих  Joy

# 4 018
  • Шотландия
Преди време ми се случи да съм на диета(траят по 3-4 дни при мен) и цял ден съм на някакви краставици и съм озверяла за сладко.
Влизам в супермаркета да си взема кисело мляко и виждам един пакет шокиладов кекс.Изглеждаше страхотно, един мек, лъщящ, сочен.Отгоре опаковката беше прозрачна.И почнах да го пипам отгоре и да точа плюнки...колко време го галих не знам, но по едно време усетих, че една двойка седи и ме гледа и се хилят. В този момент се усетих, че не само го галя този кекс ами и издавам звуци между квичене на кученце и сумтене.Умрях си от срам, но се минаха два часа и не издържах и се върнах и си взех кекса.

Много ме усмихна  Joy Виж и тия сладури на видеото от експеримента - един дори го цунка бонбона, още се хиля.  hahaha

# 4 019
Миличките  Joy. Представих цветно как *Belle-Etoile* сумти до кекса   Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт