Та, преди 2 седмици тичам на обяд да напазарувам и се разбирам с една колежка да метна нещата в колата й, за да не се обяснявам на охраната какво има в торбата и да не я пускам на ренгена. Така и така след работа ще ме кара и минавам през паркинга. Знам й колата, но тя за всеки случай ми я показа. Подробно инструктирана как се ползва ключа и спира алармата, с пълна торба в едната ръка и чадър в другата, аз уверено приближавам Колата и натискам копчето за отключване. Не ще. Натискам за заключване. Пак не иска. Ядосана, защото вали, гадно е, студено и ми тежи, крепейки чадъра на рамо отитвам да отключа с ключ. Пак не става. Пробвах 2 пъти! На всичкото отгоре нещо леко изписука. Заобикалям отпред колата и балансирайки натурията, започвам да ровя за тел. да звънна на колежката да се покаже на прозореца и да си оправи тъпата кола. Но след 3 крачки, точно през 2 коли съзирам още 1 същата марка и същия цвят. И, о, изненада - дистанционното я отключи.
Почти ми беше благодарна - колата, която й бях "избрала" беше по-нов модел от нейната, същия цвят и марка (тях ги разпознавам). За мое извинение искам да кажа, че месец преди това мм плати 60 лв. да отворят нашата кола, защото не се отключваше с картата. Дори и в сервиза след това я закара. Оказа се, че батерията на картата е изхабена. Колата си беше ок. Не знам защо помислих същото и за ключа