Номинации за най-голяма муня

• 3 553 251
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 4 125
  • Italia
Ще се изтипосам и аз, макар да имам смекчаващи вината обстоятелства Simple Smile
Алармата звъни, ставам, а толкова ми се спи, все едно съм си легнала преди час-два... Мушкам се под душа, правя си кафе, обличам се, включвам пресата и решавам да погледна колко е часът. Еми 3 и половина беше  Crazy Живеех в Испания и предния ден се прибрах от България. Оставила съм алармата на 4:00 заради полета в 8 сутринта и не съм си сменила часовата зона. Като пич се метнах отново в леглото  Whistling

# 4 126
Срещам случайно един познат на улицата заедно с жена. ( Момъкът живее в Испания и последния път като се беше върнал за малко в България се похвали, че очаква бебе - син. Това става преди година и половина някъде)  Като го видях, ухилена, му честитих и питам  " Как  е бебето -син беше нали? На колко стана?" , а той  " Аааааа аз нямам деца!".
  Аз обаче упорито не загрявам от намигвания , криви усмивки и т.н. и продължавам да му обяснявам как миналия път ми се хвалеше с наближаващото раждане на съпругата си.  И никак, ама никак не схващам  , че ситуацията става напечена. Мадамата оцъклила едни очи и слуша ...
    Кофти, кофти ситуация, но не съм аз виновна в случая... само дето не схващам от намеци май..  Embarassed

# 4 127
  • София
Момичета,ще ме разбиете от смях  Joy
 На мен ми се е случвало да се засиля да излизам от нас по чехли.Преди години пък като ученичка бях отишла на училище носейки си плика с боклука,забравила съм да го метна в кофата  ooooh! И в метрото съм се возила с него,и чак пред училище се усетих че нещо багажа ми е в повече hahaha Е намерих близка кофа и го метнах,добре че никой не разбра Blush
Беше през зимата. Съседите ни от отсрещния апартамент ни поканиха на гости. Като дойдоха приятелите им, на всички раздадоха чехли. Настана ядене, пиене, танци и смях. По едно време хората решиха да си ходят вкупом - 10 ина човека общо. На вратата се разделиха със смях и закачки. Мина време - около 15 мин. и се звънна на вратата. Групата се беше върнала цялата, защото всички си бяха тръгнали с чехлите. Бяха си походили по чехли до стоянката на такситата, добре че някой се усетил, та да се погледнат и другите. Grinning

# 4 128
Ето ме и мен тук.
Изпращам мъжо на курс и в суматохата по събиране на багажа съм сложила моя лаптоп в неговата чанта. Отива той до базата и отваря чантата за един печат. Обажда се, нося неговия лаптоп. Разменям ги на бързо в правилните чанти, но грабвам неговата и си тръгвам. Цял курс пътува без важни документи.

Негов номер: караше на двойка. Прибира се и си купил обувки. Търси в багажа да ми се похвали, обаче намира само едната. Преравяме целия багаж, но обувката я няма. Засилвам едната към контейнерите...
След около час звъни колегата и му съобщава, че случайно е намерил едната обувка в неговия багаж. Ем рових в контейнера- няма как.

# 4 129
Бях ученичка последните класове. Отварям очи и поглеждам светещите цифри в тъмното. О ужас и 35 е,  и вече закъснявам - ставам оправям се и хуквам. Тичам с чантата към училището, а нещо тъмно ми се види и няма хора, Стигам до училище, а всички прозорци тъмни. ХМ!  Rolling Eyes Поглеждам си ръчния часовник /тогава нямаше мобилни телефони/ и АХА отишла съм 2 часа по-рано. Айде обратно у дома. Отключвам и влизам, а баща ми излиза от спалнята:
- Къде ходиш бе?
- На училище, но съм подранила с 2 часа! Нещо се обърках.
Той ме гледа учудено.
- Ама днес е събота що да си на училище?

ooooh!

# 4 130
  • софия
Бях ученичка последните класове. Отварям очи и поглеждам светещите цифри в тъмното. О ужас и 35 е,  и вече закъснявам - ставам оправям се и хуквам. Тичам с чантата към училището, а нещо тъмно ми се види и няма хора, Стигам до училище, а всички прозорци тъмни. ХМ!  Rolling Eyes Поглеждам си ръчния часовник /тогава нямаше мобилни телефони/ и АХА отишла съм 2 часа по-рано. Айде обратно у дома. Отключвам и влизам, а баща ми излиза от спалнята:
- Къде ходиш бе?
- На училище, но съм подранила с 2 часа! Нещо се обърках.
Той ме гледа учудено.
- Ама днес е събота що да си на училище?

ooooh!
хахахахахахахаах разби ме  Joy Joy Joy

# 4 131
Имам една колежка от гръцкия офис Мария (гъркиня), доста пунктуална и само чака някой да сгафи нещо, за да го сдъвче (в рамките на нормалното Simple Smile ).  И аз понеже си я познавам, един ден й пиша и-мейл за нещо, но си имам едно на ум да съм внимателна и мейлът да е ясен отвсякъде. Явно от напрежението, с което съм се заредила, пиша пиша и накрая добавям "Поздрави, Мария" (вместо моето име!) ... Изпращам го и на мига разбрах какво съм направила! Но е късно! Стана ми черно пред очите, но какво да се направи като въпросната жена ми беше обзела съзнанието и направо ми се беше вселил някакъв страх! В крайна сметка не беше фатално, по-скоро смешно и й изпратих извинение с поправката   

# 4 132
  • Луната ни пази
Да се разпиша и аз с нещо култово от детството ми. Още ме разнасят из родата.
Баща ми вари много хубава ракия, кой от къде мине, все гледа да забърше литър- два Simple Smile
Вуйчо ми- професионален шофьор- пътува от Варна за Видин с колега. Минават през нашият град. Нашите на работа, аз уча уроците у дома. Мама приготвила храна на вуйчо, нали и е брат и ми заръча да му налея шише ракия. Той за това минава все пак. Дамаджаните наредени на мястото си, поръчали са ми от по- пълната да налея, че тя била кайсиева.  Да обаче, в по- празната останало малко и бабето я наляла в две шишета и напълнила дамаджаната с вода да обира мириса на ракия. Е, сетете се аз от коя налях. И после как вуйчо и неговия колега си точат зъбите от единия край на България до другия за въпросната ракия и как ще си пийнат след толкова часа шфиране. И в крайна сметка изненадата им, когато опитали бистрата водица. Да не забравя и шегите на колегите спрямо вуйчо за страхотната ракия на зет му  Whistling

# 4 133
Пфу, такова облекчение изпитах, че има и други като мене...

Петък е, прибирам се от училище (първа смяна) след мноооого дълъг ден (и дълга седмица като цяло). Хапвам, блея отнесено и решавам да дремна. Събуждам се, навън тъмно (беше зимата) - гледам часовника до мене - 7:20. Ужас, безвъзвратно съм закъсняла. Съответно скачам и хуквам към кухнята (където спеше баба ми и където видях, че свети), за да си измия зъбите (имахме доста време проблеми с мивката в банята, та ползвах онази в бокса).
Обаче съм супер залетяна, а баба, милата, ме гледа и ме пита какво става, закъде бързам. Аз вече почвам да се ядосвам: "Ми за училище! Като видя, че не съм станала, защо не ме събуди - сега закъснях!"
И да, оказа се, че е 7:20 вечерта на същия ден, а аз съм загубила всякаква идея за време. Чувствах се ужасно дезориентирана тогава, много е гадно.

# 4 134
Известен български актьор идва в нашия град, аз и колегата ще го посрещаме и ще го настаняваме в хотела. Има време докато пристигне и аз решавам да обиколя МОЛ-а, заплатата и премията ми са в джоба и пазаря, пазаря от разпродажбите...обувки два чифта, ботушки, ботички, голяма дамска чанта, още една дамска чанта, дънки и яке...Ръцете ми пълни с багаж.
Идва актьора, всичко е шест, качваме се в бусчето и потегляме. Пристигаме пред хотела му, човека учтиво ми подава ръка, за да сляза. А аз, Мунята му с Муня, му връчих торбите с покупките. Rolling Eyes
На него му стана странно сигурно ooooh!

# 4 135
  • Пловдив
Хаиде и аз да се изтипосам тук:)Разхождаме се с две приятелки из Амстердам и решаваме че за подарък на другата ни приятелка дето не доиде с нас ше купим вибратор.....Навираме се в първия срещнат сексшоп а вътре като в пещерата на Али баба какво ли нямаше Simple Smile И се започват едни ентусиазирани коментари (нали никои не ни знае езика) -па този такъв па онзи крив па другия незнам си какъв и в краина сметка разбира се избираме наи-ефтиния и отиваме на касата да плашаме ....А момчето- касиера проговаря на чист български език- Е все съм виждал ама кучки като вас не бях виждал от цял магазин с к.....е как пък един не ви се уидиса .Simple Smile)))))))))))))

# 4 136
То той е муньото, да си позволи да нарече клиент "кучка" Laughing

# 4 137
  • Пловдив
На мама на рода на село им викали разбоиниците и така станали Разбоиникови по фамилия Но като дошъл комунизма за да е по соц  фамилията ги преименували на Боикови...Та купуват за на мама фирмата нов стационарен телефонофакс .Звъни въпросното устроиство и вдига маминия шеф и тои кои знае от кое село иразговора върви така
-Куи?
-Търся Ванчето бре........ Боиковата
-Куи?Куи?
-Ванчето бре на Разбоиниковите нучката(разбираи внучката)
-Ми куи я тръси?
-Ми Веска бре Веска Пищовлииска....пъ ти кои си ?
-Ам я съм Стоичо Калашников ма уть Шмаизеровия джинс

# 4 138
  • Пловдив
Днес имам муза Simple Smileта ше напиша още една муньовщинка:)
Наи- добрата ми приятелка преди години се омъжи за пуерториканец студент беше в БГ ....Отиват те в мъжовото и село да се представи снахата на свекито Хубаво ама те религиозни някакви и странни с рокли тип"робинята Изаура"А жега голяма и нашата се изтипосала по нашенски с потник и шорти и умира в къщи на вентилатора ..така до неделята когато се ходи на църква на служба. Тя отива ов обичаиния БГ тоалет Представете си какво възмущение е предизвикала:) Свекито  много ясно скастря мъжа а и мъжа и съответно  нея и я накарва да се извини на маминка за непристоиното облекло Да ама не:)
Нашата си слага една засрамена усмивка за пред свекито и ги почва на чист български
"Да ви е..а маиката (усмивка) Да ви е.а маиката......"Мъж и български говори и му е ясно че попържа маика му ама си трае  А на въпроса на свеки какво казва снахата отговорил така
- Тя е  много смутена мамо и много се засрами та от смут  на българки говори Simple Smile Вика- извинявам се много ....Извинявам се много:)

# 4 139
Хахахах това с ракията ме подсети аз какво направих преди многоооо, многооо години.
Идва едно гадже в нас и понеже беше около ракиено време, го питам какво ще пие алкохол или кафе. Естествено той е пич и вика дай алкохол. Речено сторено, сипвам му аз, пийва си той / аз си пиех кафето /, ама още на първата чаша взе така да плете езика, че викам леле напи се. В същия момент си идва майка и като го видя вика, ти цял ден с алкохол ли го наливаш, викам не само една чашка му сипах. Гледа го тя и вика - това от една чашка няма как да стане, викам често само една му сипах, ама сигурно 200 грамова. По едно време ме гледа подозрително и вика ти от къде му сипа и аз ми от бутилката, от коя бутилка, от тази и посочвам бутилката.
Олеле ще отровиш момчето - оказа се, че съм му дала чист спирт  Laughing
Ма и той какъв пияч е да не разбере какво пие. Изпи поне три силни кафета под зоркия поглед на майка докато се оцефери. 
След тази случка отказваше аз да му сипвам алкохол, твърдеше, че съм искала да го затрия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт