нали ги знаете кафеварките - кубинки им викат, аз друго не признавам, ама и нашите така... Та един ден майка ми звъни от работа и заръчва да заредя кафеварката, че щяла да си идва с колежка, та като си дойде само да щракне копчето на котлона. Аз естествено правя поведение, че да ме пусне да изляза и веднага изпълнявам. ЯДЕЦ, няма вода, изпадам в ужас някакъв... Е как ще се представя на ниво, то не стига че бях забравила чиниите... АХАААА в хладилника има в едно шише, за кафето тамън ще дойде... Нямам идея какво се е получило и едва ли са го пили, ама си беше отлежала кайсиева.... Веднъж пък, с мъжо гаджета още, след работа си доработваше в един гараж (монтьор е), та аз се изтипосвам с късите гащенца и потника впит повече от необходимото, а той с още 2-3 приятели почват - ти сега с тез късите гащи, ние как ще се съсредоточим... я направи едно кафе!
естествено, виновна че ги разсейвам, веднага кафеварката е заредена, ма то там няма котлон, слагат я на менгемето и с оксижена от долу, става бързо, ама колко да е бързо, то този път стана за 1 мин. И бре... такъв приятен аромат на карамел се разнесе. А аз толкова любопитна, викам абе вие кво кафе сте си взели този път, много хубав аромат.... Дрън чи пляс - последваха въпроси, ти от къде взе вода - от шишето, кое шише - ами ей онуй зеленото - кво зелено ма, само от кола са шишетата - не бе, има едно от спрайт - СПРАЙТА МИ, ЩЕ ТЕ УБИЯ!!!