Номинации за най-голяма муня

• 3 553 684
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 4 155
  • Cyprus, Пловдив
Случвало ми се е да се блъсна в паркирана кола. Вървя си и си блея и се удрям в колата отпред. Болеше.  Tired
Аз пък веднъж се фраснах в един пътен знак на тротоара, доста странно поставен, че и нисък...а как боли в телефонна кабинка...

...е, ти си се блъснала, а аз му се извиних даже, защото помислих, че съм се тряснала в човек и докато ми беше още черно пред очите, смотолевих "Извинете ...".

ПП - само с уточнението, че не беше знак, а стълб на лампа за улично осветление.

hahaha А стълбът прие ли ти извинението?  Laughing

# 4 156
  • 1st floor
Аз на младини пометох Слави Трифонов, зазяпана по една кола...нищо, че стигах до пъпа му... Mr. Green Ама явно и той е блял или си е навирил носа нанякъде, та удара беше страшен... Mr. Green
Извинения нямаше никакви и от двете страни!  Crossing Arms

# 4 157
  • о`майна лунна нощ е
...
 hahaha А стълбът прие ли ти извинението?  Laughing

Остана непоклатим, без да каже нищо.   Crossing Arms
Което всъщност не е чак толкова лошо, защото ако ми беше отвърнал, щях сериозно да се притесня за здравословното си състояние  Mr. Green

# 4 158
  • София
Аз на младини пометох Слави Трифонов, зазяпана по една кола...нищо, че стигах до пъпа му... Mr. Green Ама явно и той е блял или си е навирил носа нанякъде, та удара беше страшен... Mr. Green
Извинения нямаше никакви и от двете страни!  Crossing Arms

Ами значи все тая дали в стълб или Слави!  Joy

# 4 159
Като казахте Слави - преди години съм се наредила на опашка за билети за кино. Опашката дълга, а пред мен един дългуч и не мога да прочета на таблото горе какво пише точно. Кьоравя се и по едно време дългучът даде назад и ме настъпа по единия крак. Вбесена, че хем не виждам, хем ме е настъпал, се развиках, че поне едно "извинявай" трябва да каже. Обърна се бавно и гледам - Слави. Ми не се извини.

# 4 160
  • о`майна лунна нощ е
Приликата между тях става все по-голяма.
Високи, твърди, имат склонност да привличат блъскащи се елементи, не се извиняват.

# 4 161
  • София/Горна Оряховица
Преди няколко години, прием в Археологическия музей, организиран от ООН България. Консули, дипломати, политици, джиджана работа. И аз, по неведоми пътища озовала се там.

При вида на дипломатически коли, преводачи и т.н., решавам, че ще се държа максимално дълго време на положение, без да се изцепя нещо.

Ама естествено, блъскам се в някой. И понеже около мен почти никой не говори български дръпвам едно извинение на ингилизки, че съм вери сори, разби'йш ли. И в тоя момент виждам как точно един от ония мъже с костюми, от които ме е срам да не се изложа ми се хили. В тоя момент поглеждам до себе си и осъзнавам,че съм се извинила на един от експонатите  hahaha .

# 4 162
  • София
...е, ти си се блъснала, а аз му се извиних даже, защото помислих, че съм се тряснала в човек и докато ми беше още черно пред очите, смотолевих "Извинете ...".

ПП - само с уточнението, че не беше знак, а стълб на лампа за улично осветление.

Joy Joy Joy Е направо се просълзих от смях, честно, има да се смея до довечера най-малкото!  hahaha hahaha hahaha
На мен ми се случи веднъж в работата - аз в тоалетната, някой чука на вратата... и вместо да кажа "Заето", се изцепвам "Дааааа...."  Mr. Green Колежката, която чакаше отвън после гледаше стреснато.

# 4 163
  • БЪЛГАРИЯ
        Само до преди няколко часа бях бяла и добра, обичах света, дори инсектите в него!!!... Сега съм червена и зла,... ръцете ми са като на кадъна,... мразя здравословното хранене,... а дори няма кого да набия- децата не са у дома!!!... Току- що привърших с почистването на около ЕДИН литър прясно изцеден сок от червено цвекло, разплискан из цялата кухня- собственоръчно и с вещина! Нямаше нищо пощадено, по-скоро открих неща, които не подозирах, че притежаваме!
         В момента пръхтя серни облаци и се чудя дали да се окича с почетното звание "МУНЯ", или по би ми отивало престижното "АГНЕШКА МАЙКА"!!!???...........

# 4 164
Финети, съчувствам ти, но адмирации за чувството за хумор! Мога ли да те цитирам в Смешките?

# 4 165
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, съчувствам ти, но адмирации за чувството за хумор! Мога ли да те цитирам в Смешките?

Благодаря ти, сестро, за съпричастието! И, да, имаш моята благословия, цитирай ме! Ех, ако можеше и снимков материал да приложиш... Колкото до чувството ми за хумор..., ... ей Богу..., днес се усъмних в него... (за кратко, разбира се! Wink иначе, от време оно, "ментор" ми е Джером К. Джером!)

# 4 166
Знаех си. Сестра по добър вкус, отгоре на всичко.  Laughing

# 4 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Благодаря ти, сестро, за съпричастието! И, да, имаш моята благословия, цитирай ме! Ех, ако можеше и снимков материал да приложиш... Колкото до чувството ми за хумор..., ... ей Богу..., днес се усъмних в него... (за кратко, разбира се! Wink иначе, от време оно, "ментор" ми е Джером К. Джером!)

муна неземна  Hug  Heart Eyes Hug знаех си, че сме от една порода  Laughing
закърмена съм с "Маймунски истории"   Hug

# 4 168
Вчера баба ми (73г.) беше малко болна и вдигнала температура. Помоли ме да й дам нещо за Т. Извадих Хексалгина, защото знам, че действа безотказно, а тя не е много наясно с лекарствата. Падна й температурата, всичко е наред и някаква нейна приятелка я заприказва през прозореца. Говорят си, баба й се оплаква, че е болна и че съм й дала нещо за температурата.. и се обръща към мен и ме пита "-Какво беше това дето ми го даде?" (за да й каже на нея) , аз отговарям "-Хексалгин", обръща се пак към нея и вика "СЕКСалгин"!!!!!!! Аз като чух щях да падна от смят, чак детето като ме видя и той почна да се смее, ама яко. Държа ме сигурно 10 минути тоя сексалгин!

# 4 169
Вчера баба ми (73г.) беше малко болна и вдигнала температура. Помоли ме да й дам нещо за Т. Извадих Хексалгина, защото знам, че действа безотказно, а тя не е много наясно с лекарствата. Падна й температурата, всичко е наред и някаква нейна приятелка я заприказва през прозореца. Говорят си, баба й се оплаква, че е болна и че съм й дала нещо за температурата.. и се обръща към мен и ме пита "-Какво беше това дето ми го даде?" (за да й каже на нея) , аз отговарям "-Хексалгин", обръща се пак към нея и вика "СЕКСалгин"!!!!!!! Аз като чух щях да падна от смят, чак детето като ме видя и той почна да се смее, ама яко. Държа ме сигурно 10 минути тоя сексалгин!

Joy

Общи условия

Активация на акаунт