Номинации за най-голяма муня

• 3 576 538
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 4 530
ето и моята история. много си бях харесала един съсед. той много хубав. имаше флирт между нас. Бързам за работа, с мокра коса, а беше зима и си сложих качулката на палтото. Виждам пичът излиза по костюм. Ох, как красиво изглеждаше. Висок, широкоплещест, "елегантен као вампир".  Гледам го и му махам, същевременно нали бързам, устремно ходя напред.  Заради качулката, обаче, нямам никакво периферно зрение. Той ми се ухилва и ми маха на мен, крачи в моята посока. Аз продължавам да го зяпам и да ходя, чудя се дали да не се провикна "много си хубав днес". Но бивам прекъсната от страшен сблъсък с глава в табела "плодове и зеленчуци", която е изнесена пред скапания магазин. Причерня ми и паднах на земята. Пичът се юрна да ми помага, а аз в опит да запазя някакво достойнство, злобно му казах да ме остави намира и да се разкара. Simple Smile)) И вътрешно го обвиних.

# 4 531
ЗАНДАЛИ, толкова си ми симпатична! Исках да го знаеш!  Crazy
+1
И на мен!   bouquet
Разплакахте ме от смях, като един много спънат и заблеян човек...  Hug

# 4 532
Няма значение, може да не  ме е видял и просто да си е изчаквал следващата поръчка, може пък и да си е мислил, че  в дупката си живея
tooth rotfImao rotfImao rotfImao майкоу, аха да родя от тази твоя дупка, в която си живееш Grinning

# 4 533
  • Карлово

Та вече съм решила ако видя човек на земята ще го подритна да проверя дали диша или най-добре да го прескоча и да си продължа  #Crazy
О, аз това съм го решила отпреди 10-тина години.
Прибираме се след полунощ с едни приятели и на тротоара се прострял един мъж на средна възраст. Нашите мъже го подминават, обаче приятелката ми с много голямо притеснение се навежда над него и започва:
-Какво ви стана? Лошо ли Ви е?
Оня от тротоара изфъфля без да спазва каквито и да било граматически правила:
-К@ра ми стана!
Всички изпопадахме от смях. Не вярвам вече и тя да е толкова отзивчива.

# 4 534
А пък аз май отказах един човек от добри дела  Rolling Eyes

Влизам зимата със заледени обувки в мола, а там едни плочки като огледала лъскави. Направих няколко смели крачки и последва онова устремно, театрално падане в което правиш големи крачки, размахваш ръце в опит да запазиш равновесие и падаш по рамо и лице. Е паднах по лице! Заболя ме, обърнах се и седнах докато правя проверка кое е оцеляло и се правя, че не виждам хората, които ме зяпат. Загрижен възрастен господин дойде при мен подхвана ме под мишницата и започна да ме вдига с думите:
- Паднахте ли?
Пустото ми чувство за хумор отговори преди мене в опит да скрие срама ми от излагацията:
- А не що? Аз така се се придвижвам пълзейки ...
Ама човека не се усмихна, а се засегна. Бухна ме обратно на земята и замина с ядосана крачка.
 Rolling Eyes

# 4 535
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
......
......

Joy Joy Joy Joy муна  Hug

преди година някъде синчето се просна на пода на един магазин.
не се тръшкаше за нещо, просто реши и се плясна по корем.
на няколко пъти се наложи да обясня, че не е паднал, а аз не го гледам безучастно защото съм безсърдечен дебил.

# 4 536
  • при късмета
Аз на преглед с ЕМГ
Докторката:
- Много малка проводимост има в тия нерви, често ли се спъваш?
Аз:
- Не, така си ходя

# 4 537
А пък аз май отказах един човек от добри дела  Rolling Eyes

Влизам зимата със заледени обувки в мола, а там едни плочки като огледала лъскави. Направих няколко смели крачки и последва онова устремно, театрално падане в което правиш големи крачки, размахваш ръце в опит да запазиш равновесие и падаш по рамо и лице. Е паднах по лице! Заболя ме, обърнах се и седнах докато правя проверка кое е оцеляло и се правя, че не виждам хората, които ме зяпат. Загрижен възрастен господин дойде при мен подхвана ме под мишницата и започна да ме вдига с думите:
- Паднахте ли?
Пустото ми чувство за хумор отговори преди мене в опит да скрие срама ми от излагацията:
Ама човека не се усмихна, а се засегна. Бухна ме обратно на земята и замина с ядосана крачка.
 Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Ама муньото е той,не ти.

# 4 538
  • Кьолн
И аз да се запиша в темата.
  Живея в жилищен блок на три етажа. Съответно на третия. Една сутрин завеждам децата на детска и се прибирам но много замислена за проблемите си. Отключвам входа и виждам съседа под нас с тъщата си. Поздравих ги и се заизкачвах по стълбите замислена за съседа ми колко е добър към тъщата си. Отивам към врата си и понечвам да отключа,но ключалката завъртена и ключа ми не влиза. започвам да мърморя на ум тоя моя мъж пак какво е направил...И пак упорите се опитвам да вкарам ключа. В това време вратата се отваря и отвътре ме гледа изумена висока жена...Аз си мисля каква е тази жена у дома и извиквам силно и тя изкрещя... Тогава поглеждам не е нашата врата а на съседите отдолу. Извиних се на жената и бързо избягах нагоре. добре че е добра и ми каза че няма проблем...

# 4 539
  • о`майна лунна нощ е
Това ми напомни разказ на едни роднини, за техен съсед. Прибрал се човекът посреднощите и за да не буди домашните, тихичко, без да пуска осветлението, си се съблякъл и влезнал в спалнята. Можете да си представите ококорените физиономии насреща му, когато нощната лампа се светнала и се оказал по гащи очи в очи със съседите /етаж надолу или нагоре ... не помня/.

# 4 540
В случая , Мунята съм аз... Пиша си във фсб с един познат през телефона. Познатият ми по- скоро флиртува с мен и се бъзикаме. Викам му "- Чакай, ще ти пратя една снимка..." А снимката беше много в духът на разговора ни . Снимката беше с надпис "Перверзниците ще бъдат баннати"!!! Mr. Green
Цъкам снимките в телефона ми и намирам въпросната снимка. Точно до нея обаче стоят от снощната ми фотосесия пред огледалото снимки по бельо. Не какво да е... секси, черно с чорапи и жартиери Blush Crazy... Е, не знам какво натиснах , но без да искам маркирах тази снимка и тя като на бъзик се стрелна право в писмото и в паниката аз или то самичко се прати на въпросният господин. Седя сама в леглото и викам в истерия " не тази снимка, не тази снимкааааа, не тази снимка мам€& мууууу ". Mr. Green. Изчервих се сама, изпотих се 182763 пъти и се заоправдавах, че това не беше точната снимка. Ха ха... Ответната страна не отговори една минута, най- накрая прописа пращайки усмивка и репликата, че добра реклама съм си направила (wtfff???). Аз, все още засрамена продължавам да се оправдавам, а той ми вика:" Я, сега вече ми прати другата снимка.."  Mr. Green Викам си на ума, тя тая снимка много подходяща " перверзниците ще бъдат баннати". Пратих му я, но нямаше този ефект , който целях преди това.  Crazy В крайна сметка въпросният след тази случка не спря да ме дебне кога съм онлайн и сега е блокнат... Whistling

# 4 541
  • Italia
Заговорихте за съседи, че се присетих една моя случка от лятото Simple Smile
Бях на разходка в друг град и след доста обикаляне решавам да се обадя на колежка да пием кафе. Тя учтиво ме кани в тях, не ѝ се излизало, а и имала гости - едно семейство. Приемам поканата и се запътвам към дома на колежката. Сега - да кажа, че не съм ходила, ходила съм няколко пъти, ама пусто все с нея и не обръщам внимание на кой етаж живее. Женското ми шесто чувство шепти: пети етаж, пети етаж. Звъня на домофона, колежката ми отваря и се качвам в асансьора. Пристигам на петия етаж, запътвам се към вратата, но виждам детска количка и камионче до вратата и решавам, че съм объркала етажа. Слизам на долния етаж и виждам вратата на апартамента отворена. Чува се плацикане в банята, аз обаче нахълтвам смело и подсвирквам - да ме чуе жената Simple Smile В този момент забелязвам, че обзавеждането е по-различно, ама не съм ходила от около 3-4 месеца, та не го отбелязвам като проблем. Продължавам да навлизам смело - вратата на банята (от където се чува течащата вода) е точно зад входната и е широко отворена. Подсвирквам още веднъж и надничам към банята - точно в този момент се задава мъж от дневната (нали имаше и семейство на гости) - продължавам към банята, почти се бях намушила вече там, когато се появи съвсем непозната жена от банята. Онемях! Усетих се, че не съм на място, смутолевих, че търся приятелка пред смутените погледи на двойката и офейках яко дим. Колежката наистина живеела на 5 етаж Simple Smile

# 4 542
Чета редовно,сега влизам да запиша тук моята майка.
През уикенда бях в родния ми град на гости на мама ,отиваме през деня да видя и племенницата ми Симона,която е на 1,2г с месец по малка от моята щерка.Мони обаче не може да ходи,даже не стои права сама,а моята е като куршум:)Та бабата вика я ми направете снимка с внучките и ги взима двете,снима снахата и майка пуска едната внучка на земята,ама пусна тази дето не ходи LaughingОбъркала ги била,щото били с розови екипчета:))Малката падна,а снахата направо откачи,не без основание де,ама нали си ми е майчица на мен ми стана мъчно за нея,че много се сконфузи милата.Чак после ми стана смешно,как ще объркаш децата бе Grinning Има още изцепки,ама за тях друг път:)

# 4 543
Семейства мунчовци,примате ли?
Оставяме колата на автомивка......мъж ми караше дотам,като я паркира взе да събира боклуците и разни инструменти от вратите и ги метна в една чанта в багажника.....,даде наставленията на момчетата и отидохме да се мотаме в близкия магазин.....Връщаме се след около час и нещо-момчетата нещо поизнервени и викат:"Айде,че Ви чакаме,че не сте ни оставили ключовете и не можем да я преместим и заемаме мястото.....,а пък ни чакат сума коли....".Мъж ми напълно убеден твърди,че им е дал ключа,аз също настоявам,че му е бил в ръцете,та няма как да не им го е оставил.......,но за всеки случай почваме да ровим:чанти,джобове......купето претърсихме основно-няма ги.....и междувремено убедеността,че сме им ги дали нарасна значително...........и се заформи един лют спор......съответно прерасна в скандал.....Накрая ходихме за резервните ключове,взехме си все пак колата.......и чак на другия ден,се оказа,че ключовете са в чантата в багажника......Срам,срам...........ходихме да се извиняваме....ма,кел файда.....дет` викат хората.....А и определено бяхме доволни от тая автомивка.....,`ма няма да имаме очи скоро да идем пак/да не кажа изобщо/.

# 4 544
Преди известно време се разхождаме в парка с дъщерята на една приятелка (на 7 години).
На връщаме минаваме през Била да си купим нещо за ядене.
По едно време забелязвам една пълна жена се задава по алеята и предупреждавам детето да не изтърси нещо необмислено на висок глас като я забележи.
Жената тъкмо минава край нас и тя:
- Иии, вярно, че е много дебела!
 #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт