Номинации за най-голяма муня

• 3 564 212
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 4 725
На работа сме аз и още двама колеги. Работата беше такава, че до много късно седим, будуваме, обикаляме, леко пиянстваме и тежко изтрещяваме. Единият колега беше страшен шегаджия и с него все едни номера си погаждахме, весело да става. Другият колега, срамежлив, сериозен, само ни гледа и ни се черви на глупостите.
Една вечер гледам, на един стол, мъжки дрехи накуп и отдолу - обувки. 
Викам си: Тоя пак е измислил някоя идиотщина, ще вземе сигурно гол да изскочи отнякъде и да ми изкара акъла, ама ще види той! Намотавам дрехите, взимам и обувките и ги скривам.
Вървя си и си свиркам, и гледам, майтапчията се задава насреща ми (облечен), хили се и вика: „Направил съм ти еротично чайче.“ (Да не люскаме все алкохол, щот' е непрофесионално, си имахме един служебен ароматичен чай.) Сядаме с колегата, аз си взимам чая и се чудя: „Боже, ама аз на кой окрадох дрехите?!“
После: „Боже, ама кой ходи гол тука?!“ Колегата си изпи чая и става да тръгва по задачи. Мен ме хваща страх и викам: „Недей, стой тука!“
Подейства ли ти чая...?
- Абе, идиот, стига глупости, бе! - и му разправям за дрехите.
((Хем сме само трима редовни стражи, хем все таласъми и караконджули ни се привиждаха (и за разкош се забавлявахме да се стряскаме и да си крещим „Уааа!“))
И колегата почва да се чуди, щото ние бяхме на отдалечено място, до доста късно, аз често пъти оставах сама, и да се развикам нещо, те докато дойдат, някой да ми е светил маслото до тогава. Седим двамата и се ослушваме.
По едно време изскача срамежливия колега по слип. Ние го гледаме, той ни гледа, черви се кат' домат и по едно време:
- Нещо ме ухапа. През дънките! Отидох да се мажа с едно антикомарно и сега ми няма дрехите! ТУКА ИМА НЯКОЙ!
Добре че, каквото стане във втора смяна си остава във втора смяна.
ох на кака горкият:)))

# 4 726
  • София
ЗАНДАЛИ не мога да си поема въздух от смях. Благодаря ти момиче   bouquet
Чета темата отдавна и ЗАНДАЛИ и Дорис са ми абсолютните фаворити
Моля ви, дайте историите си някъде за печат. Фенове имате отсега
И на мен.
Бих добавила и Flip Flop Fantasy.
За вас, момичета:     bouquet  bouquet  bouquet

# 4 727
Ох, и аз съм от вечно падащите,та никой от познатите ми няма да помисли ,че съм бита,само ще ме питат пак ли, този път къде... Понякога това си има и плюсове...някакви. Помня, с една съученичка, че участвахме в конкурс по рецитация,(бяхме избрани двете дапредставяме училището ни) Аз бях притеснена ,че ще си глътна езика, граматиката и стихотворението, щото съм си много притеснителня, тя пък се притесняваше как ще е облечена, ще стигнем ли на време, щото пък при нея все сакатлъци са й пречели да е точна. Тръгваме много по-рано, щото нервата нея я тресе, обаче все пак бързаме, да поясня, че аз съм дребна, а тя е с две глави над мен, та може тя да си е вървяла спокойно, но както ме беше хванала за ръката и  ме дърпаше ми се струваше, че препускаме (това тъгадък не е от вчера) Почти стигаме спирката, когато тя мерна някакъв спиращ рейс, който бил удобен и нещо изтрещЕ!!!  И като побегна...Леле...Откри скрития си талант извън рецитирането - бягане  на къси разстояния и с препятствия в едно. Първо минахме като на магия едни стълби (аз ги минах на магия,за нея не беше проблем), после пак имаше стълби, но някак встрани и тя реши направо да атакуваме високия праг като продължаваше да ми е приклещила ръката. Отново й се отдаде, не и на мен обаче - не ме биваше в тази дисциплина, а  и полата ми беше твърде тясна да направя този бърз решаващ разкрач и естествено се спънах непрескочимо, обаче дори болка не усетих от камънака, щото тя продължаваше да ме влачи, без дори да е разбрала, че вече не се движа на краката си. Сурка ме до спирката почти...Ужасно същество! И доволно де, щото си се качихме. Бях цялата раздрана на сто места, чорапогащникът ми висеше и изобщо имах много нещастен вид и начумерен също... Та хубавото е, че трябваше да рецитирам  "Братчетата на Гаврош" и се класирах на второ място -  болката ми придаде допълнителен драматизъм в рецитирането, а външния вид бе приет като сценично подобаващ. Rolling Eyes

Ох, смях се до сълзи! Laughing

# 4 728
От миналата година сме с ТВ на Виваком. Прибирам се една вечер у нас много, ама наистина много изморена, с тайната мисъл, че ще си взема душ и ще си почивам от простотиите през деня, но.... Майка ми ме чакаше силно притеснена, че е повредила телевизора, защото не може да го спре, а и на друг канал не може да се прехвърли. Поглеждам го - на екрана жълт плик  и някакви ситни букви. Аз обаче не мога да си открия очилата!... Обадих се на 123 и проведох следния абсурден разговор с вивакомския момък, който има нещастието да се свърже с мен:
- Добър вечер, с какво мога да Ви помогна?
- Имам един жълт плик на екрана и не мога да го махна.
- Имате съобщение, отворете го.
- Как?
- С ОК.
- С какво???
- С ОК.
- Това пък къде е?
- На дистанционното в средата.
- Ние нямаме ОК.
- Не може да нямате, всички дистанционни имат.
- Е, нашето няма.
- Как да няма?
Представям си какво си е помислил за мен, обаче бях толкова изморена, че чак недовиждах. В крайна сметка се оказа, че и ние имаме "ОК", та си отворих съобщението... Blush

# 4 729
  • София
Ох, попиках се от сям с вас  Joy Joy Joy

Сега се сетих за една моя училищна муньовщина. Не си спомням точно кой клас съм била, но определено вече бях започнала да се момея. Не, че има връзка с историята де  Laughing Имахме кученце, френски пудел, казваше се Реми. С това прекрасно същество често играехме, като се гонехме из апартамента, после лягахме един срещу друг и се лаехме. Аз много добре го докарвах лая. Той изджавка, аз изджавкам. От време на време духвах в муцунката му, а той въртеше главичка и кихаше. Един ден пак така сме го подкарали, тичане, въргаляне, лаене............... но при поредното духване в муцунката му не прецених, че е прекалено близко............ и заби две зъбчета над горната ми устна. Една яка реска точно под носа и една леко в дясно. Като шурна тая ми ти кръв, като се издух  ooooh! Но си бях виновна и търпя. Всичко щеше да е много хубаво, ако историята нямаше продължение. За мой късмет космонавта Георги Иванов тъкмо се беше върнал и навсякъде се честваше. Та на другия ден трябваше и ние / училището ни/  да го поздравим за подвига. И пак всичко щеше да е много хубаво, ако не ме бяха избрали точно мен да кажа едно героично стихотворение на сцената в зала България. Опитах да обясня през подутите си устни на учителките, че това за мен ще е невъзможно, но не намерих разбиране, защото никой друг не беше учил въпросното стихотворение. И всичко пак щеше да е добре, ако майка ми не ме мажеше непрекъснато с йод, за дезинфекцира мястото. И така....................... представете си:
Излиза на сцената една девойка, прилично облечена, опитвайки да се усмихва, а в лицето  ooooh! с подута зурла, като на прасе и черно под носа, като един истински последовател на Хитлер. Няма такъв смях, хора  Embarassed  И все пак изфъфлих стихотворението.............. под мустак  Joy Joy Joy

# 4 730
  Joy И мен така кучето ме е гризвало, но лекичко по носа. Много се ядосваше като му духна в устата или ушите. И после виновно си навеждаше главата... Joy

# 4 731
Abet  Joy
Преди години отивам с бивше гадже на Банско зимата. В хотела имаше басейн, но аз бях забравила да си купя бански и слизам в стаята, където е персонала да си купя бански. Попадам на отговорничката за басейна - вади ми разни смотани бански на безбожни цени и аз отказвам под предлог, че чакам да ми го пратят с куриер (зер някой ще се занимава с моите неволи)... Качвам се по стълбите и досущ като в шпионски филм от една врата се подава главата на една жена и шепне "Елате, елате!" Направих се на приятно разсеяна, ама тя упорита, та склоних да видя за какво ме вика. Имала страхотни бански на ниски цени, отговорничката била държала високи цени, понеже си прибирала в джоба. Любопитството надделя и реших да погледна: ми не бяха лоши моделите - два вида извади, опаковани, съвсем наред си изглеждаха. Платих й и се изнизах набързо с неприятното чувство, че съм някой престъпник. Върнах се с новия бански и фръц-фръц се хвърлих в басейна. Моят приятел си чете вестник, аз плувам - идилия. По едно време жената, която отговаряше за басейна, взе много да ме гледа, а аз си мисля, че плувам страхотно и още повече загребвам. Върна се с една друга жена, чак взеха да ме сочат с пръст. Дойдоха и ме питат откъде ми е банският и аз си мисля Аааахаа! Има мафия тука! Понеже не съм купила от тях, сега искат да разберат. Викам "Пратиха ми го по куриер!", а тези двете се споглеждат учудено. Питам ги какъв е проблемът и едната жена каза "Проблемът е, че това е моят бански и онзи ден изчезна от съблекалнята!" И ме гледат укорително, а аз чак не знам какво да кажа, защото ще прозвучи, че се оправдавам. Обясних все пак, през това време всички хора в басейна се събраха да чуят какво се случва, сакън да не изтърват сеира. Такъв срам брах... излизам от водата и чувам мацката, чийто бански съм нахлузила как ядно процежда "Даже й е тесен!" Естествено, върнах й го най-тържествено в съблекалнята, а тя още по-естествено го хвърли в коша. Не знам какво се случи с жената, дето ми го продаде, но останах с кофти усещане, че никой не ми повярва...
А, и да допълня - бях с огромен хематом на задните части от лошо падане на ските.

# 4 732
Ох, и аз съм от вечно падащите,та никой от познатите ми няма да помисли ,че съм бита,само ще ме питат пак ли, този път къде... Понякога това си има и плюсове...някакви. Помня, с една съученичка, че участвахме в конкурс по рецитация,(бяхме избрани двете дапредставяме училището ни) Аз бях притеснена ,че ще си глътна езика, граматиката и стихотворението, щото съм си много притеснителня, тя пък се притесняваше как ще е облечена, ще стигнем ли на време, щото пък при нея все сакатлъци са й пречели да е точна. Тръгваме много по-рано, щото нервата нея я тресе, обаче все пак бързаме, да поясня, че аз съм дребна, а тя е с две глави над мен, та може тя да си е вървяла спокойно, но както ме беше хванала за ръката и  ме дърпаше ми се струваше, че препускаме (това тъгадък не е от вчера) Почти стигаме спирката, когато тя мерна някакъв спиращ рейс, който бил удобен и нещо изтрещЕ!!!  И като побегна...Леле...Откри скрития си талант извън рецитирането - бягане  на къси разстояния и с препятствия в едно. Първо минахме като на магия едни стълби (аз ги минах на магия,за нея не беше проблем), после пак имаше стълби, но някак встрани и тя реши направо да атакуваме високия праг като продължаваше да ми е приклещила ръката. Отново й се отдаде, не и на мен обаче - не ме биваше в тази дисциплина, а  и полата ми беше твърде тясна да направя този бърз решаващ разкрач и естествено се спънах непрескочимо, обаче дори болка не усетих от камънака, щото тя продължаваше да ме влачи, без дори да е разбрала, че вече не се движа на краката си. Сурка ме до спирката почти...Ужасно същество! И доволно де, щото си се качихме. Бях цялата раздрана на сто места, чорапогащникът ми висеше и изобщо имах много нещастен вид и начумерен също... Та хубавото е, че трябваше да рецитирам  "Братчетата на Гаврош" и се класирах на второ място -  болката ми придаде допълнителен драматизъм в рецитирането, а външния вид бе приет като сценично подобаващ. Rolling Eyes

Зандали, заболя ме коремът от смях Simple Smile)))

# 4 733
  • София
Шърли  Laughing Това е много кофти номер  Joy

Но, като написа Банско се сетих за друга моя простотия. Преди много, много години / разбирайте преди застрояването на града/ отиваме там за едни почивни дни с мъжът ми и приятелско семейство. На Предела ни зафуква зимата, а вече в Банско всичко беше преминало 50- 60 см сняг. Идилия. Взимаме си ние квартира / щото нямаше много хотели/ и се приготвяме за бар, който се намира на две или три пресечки от къщата, където сме. Да, ама ние сме били през деня на фризьор, обули сме токчетата, загърнали сме кожените палта и пеша няма да ходим, я  Naughty На всичкото отгоре мъжът ми преди месец е купил почти чисто нов Мерцедес, един такъв сребрист, лъскав............ как няма да иде с него и да го паркира пред бара. Речено сторено. Всичко добре, но пустия му Мерцедес е със задно предаване и широки гуми и няма тръгване, хора, врътка се, като една балерина с дупето а у лево, а у десно. Изгонва ни той от колата да сме бутали............... и ние според балерината бутаме в лево да я върнем на улицата, после в десно, щото пак да я върнем....................... Разгеле сле час сме я до бутали до бара. Естествено без прически, защото снега не спира, и ние вече сме заприличали на мокри кокошки, въпреки лисичите ни палта. Нищо, нали сме на Банско, в бара, ще купунясваме. Вече е време да си тръгваме, а на вън продължава да вали. Което значи, че ще трябва да си до бутаме Мерцедеса обратно  Shocked Забиваме се отзад и започваме. Бутаме, тя леко подскача, аз падам. Бутаме, тя леко подскача, аз падам............. и така не броих колко пъти / само прецених, защото месеци наред имах синини на колената/, но в един момент чувам един силен, мъжки, пиянски глас:
- На тая не и ли омръзна да се въргаля в тоя сняг?-  #Silly

Как да забравя това купонясване?  Joy

# 4 734
# 4 735
- На тая не и ли омръзна да се въргаля в тоя сняг?-  #Silly

Joy Joy  abet, предполагам вече си върл противник на марката Мерцедес  hahaha

# 4 736
Ох, abet, hahaha миличката тя, така живо си те представих  Laughing Shirley-Ann, много кофти  номер с банския, но ти така забавно го разказваш!  bouquet Страхотни сте всички Heart Eyes

# 4 737
  • Sofia
Abet, просто си го представих...Мно-о-ого готино го разказа!

# 4 738
Привет. И аз се сетих за нещо. Бях седми или осми клас. Час по химия. Изпитват ме. Много бях притеснена. Вместо да кажа самозапалителни средства аз изцепвам самозадоволителни. Излишно е да казвам какво се случи после...    :redface:

# 4 739
Аз бях голяма, над 20г, когато с нашите отиваме в Техномаркет или Технополис да си купим с мама епилатор. Те се заблеяха нещо с татко на бялата техика, аз намерих епилаторите и викам: "Ето, намерих ги вибраторите, тука са ...."  Blush

Общи условия

Активация на акаунт