Номинации за най-голяма муня

• 3 551 851
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 6 780
Абе като ти падне копче,ще получиш обяснение в любов,,
Ама цип newsm78
Просто секс, без обяснения. Laughing

# 6 781
Абе като ти падне копче,ще получиш обяснение в любов,,
Ама цип newsm78
Просто секс, без обяснения. Laughing

hahaha добра интерпретация!

# 6 782
  • София
И да обобщим : просто секс, три пъти.

# 6 783
Еха... Имам един дето леко заяжда, отивам да му видя сметката Simple Smile

# 6 784
Ох, момичета, заради проклетата романтика за една бройка да извърша убийство на съпружие. Та след цунки-мунки и така нататък клетото съпружие се сеща, че го е нападнал глад за нещо сладко и моя милост изпълнена с романтика и любвеобилност решава да донесе бурканчето със сладко от зелени смокини и да му даде плодче в муцунката. Нося бурканчето, гребвам щедро и бутвам препълнена голяма лъжица във въпросната съпружеска муцунка. Отсреща рев! Ама неистов рев, чак ще се задуши човекът! Очите му изхвръкнали, не може да си поеме въздух! Бре! Ще мре! Излетя до кухнята, пи вода, пое си въздух и ми сочи бурканчето. Дааааа, в абсолютно същия вид бурканчета съм правила и пукани отровно люти чушлета от онези топчестите зелените.

# 6 785
 hahaha hahaha hahaha то не е за смях, ама...... Joy

Кажи на съпружието, че лютото подсилва имунитета. Мислиш за неговото здраве, явно!  Grinning

# 6 786
  • София
Ох, момичета, заради проклетата романтика за една бройка да извърша убийство на съпружие.
Еее, не! Горкичкият! Това не е като да си измиеш косата с балсам или с интимен душ гел! hahaha

# 6 787
  • о`майна лунна нощ е
На това се вика гореща любов и пламенен съпруг!  Mr. Green

# 6 788
  • София
Не могаааааа  Joy Joy Joy

Реши да го разгорещиш, аааа, палавнице?  Laughing Laughing Laughing

# 6 789
Разгорещих го и как още! Замалко като триглава ламя да почне пламъци да бълва.

# 6 790
  • София
Ейй, ама и двамата сте се гледали влюбено, щом никой не е гледал какво се глебе и лапа.

# 6 791
Разгорещих го и как още! Замалко като триглава ламя да почне пламъци да бълва.
Мдам..Позната история..Само дето юнакът после в бързината,надигнал първата попаднала бутилка,а тя да се окаже пърцуцата за разтривки на дядо му..

Майтап,майтап,ма верно щеше да умре.. Shocked

# 6 792
Мдам..Позната история..Само дето юнакът после в бързината,надигнал първата попаднала бутилка,а тя да се окаже пърцуцата за разтривки на дядо му..

Майтап,майтап,ма верно щеше да умре.. Shocked

Ужас! Вършила съм и подобна мунщина, но тя не е смешна, а направо ми става зле като си спомня. Идва ми да се обърна и сама да се ритна отзад. Дъщеря ми като бебе имаше страховити колики и педиатърката беше изписала сиропче, което се даваше преди хранене. Ставам аз в 7 сутринта тотално недоспала и неадекватна, бутам сиропче в устата на бебето, то се дърпа. Пак бутам, то пак се дърпа. Поглеждам аз- камфоров спирт. Незнайно защо шишенцата им бяха почти еднакви, което изобщо не оправдава безобразната ми блейковщина.

# 6 793
А те тези изтрещявания след раждане са си в реда на нещата,не бойте се..Колкото и халтавите майки да се опитват да си уморят отрочетата,неведомите сили ги пазят Mr. Green

тва черен хумор,ся да не се вържете

Аз напъхах всички дрехи на бебето във фурната,и чак като потърсих  дозатора за да сипя прах и омекотител и видях кви съм ги натворила..
Един път пък,всички дрешки сгънати и изгладени от майка ми,чинно ги разделих на две купчинки/с къс и дълъг ръкав/и ги прибрах в хладилника.. Shocked

имам и още такива след раждането..и по време на цикъл пак съм една.. Crazy

# 6 794
  • Варна
А те тези изтрещявания след раждане са си в реда на нещата,не бойте се..Колкото и халтавите майки да се опитват да си уморят отрочетата,неведомите сили ги пазят Mr. Green

Аааа, че то си е стар лаф, че "децата оцеляват и порастват въпреки грижите на майките си"...

Общи условия

Активация на акаунт