Аз редовно включвам единия котлон, а слагам тенджерата на другия.

Не ми ли свикнаха вече?
))					
 След това и точки рисувахме, номерирахме и свързвахме с линии. Как мама да изхвърли творенията на синковеца?! 

Отварям, пак мъжки дрехи. Ами сега? Това не е моя сак. Почвам лудо да звъня в автобусната фирма. Вдига ми някаква служителка, от типа "Докато се обърна и охлюва се шмугна в храстите". Алоооооо, ами ако някой се обади и ааааааз ще ви се обаааадя. В това време чувам, че някой влиза при нея и обяснява нещо за багаж. Оказа се момчето, което е взел моя сак. Че се разбрахме, и дойде даже до вкъщи да ми го донесе. В моя защита мога да кажа, че той първи ми е взел сака  

Той пък като се прибрал, приятeлката му като отваря сака вижда женски дрехи. Че докато се изяснят почти проблем да стане. Оттогава всичко се проверява пред автобуса още. 

Интересното е,че също опитах номера с отварянето и затварянето  

Еми,... там си бяха! А по-лошото е,че аз носех документи,който задължително трябваше да подам същия ден.За щастие за около час се разплете ситуацията и човека дойде до Централна гара да разменим багажите. 
 Представи си, беше съвсем с последни пари на връщане от море, примерно... без карта или кеш 
 ужас!
 А пък други са разпивали... Като знам баба ми каква беше, кой знае колко се е притеснила и е кършила пръсти... Спасиха ни... до колкото помня сънен и трезвен комшия