Номинации за най-голяма муня

• 3 582 176
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 7 335
Сетихте ме за колежка: чисто нов апартамент, чисто нова пералня, разположена в специална ниша, Пералнята стига до центрофуга, хуква да се разхожда в нишата и агресивно се опитва да я разруши. Потресена, колежката се хвърля отгоре й (едричка жена си е) и вибрирайки съпричастно, успява да я укроти. Прозрението, че е могла да я изключи, дошло след всичките центрофуги.

Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Спечелил Асан пари на комар и купил на Айшето автоматична пералня. Пуснали я, но заради кривия под, при центрафугирането пералнята започнала да се мести. Айшето в ужас:
- Асан, Асан бе, пералното тръгна!
- Айше, проста си ма… ми шъ тръгни - нали е фтомат, отива да простира!

# 7 336
  • София
Сетихте ме за колежка: чисто нов апартамент, чисто нова пералня, разположена в специална ниша, Пералнята стига до центрофуга, хуква да се разхожда в нишата и агресивно се опитва да я разруши. Потресена, колежката се хвърля отгоре й (едричка жена си е) и вибрирайки съпричастно, успява да я укроти. Прозрението, че е могла да я изключи, дошло след всичките центрофуги.

Наместили са се мислите и, най-накрая.  Joy

А мунята, която е провряла чорапа  Joy не е ли могла да изключи програмата, да добави чорапчето и да включи?
Или да извърши чутовния подвиг да го изпере на ръка. Mr. Green

# 7 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз тук  Blush

тръгвам си от работа - жега е, изморена съм, едвам се влача и ... виждам трамвая да се носи към кръстовището.
засилвам се, пресичам на последните отблясъци на зеленото, ватманът ме изчаква и аз се мятам с последни сили и благодарности на уста.
със същата скорост два-три младежа се връщат на спирката.
ватманът ме гледа с изумление и кротко псува - види се така вербализира възхитата си от спринтьорските ми умения.
докато поемам въздух и ровя в чантата, двама-трима ми подават билети. какви учтиви хора! сяаш не са софиянци, мисля си, благодаря им не по-малко учтиво и се таксувам с картата.
на следващата спирка се качват двама проверяващи.
"Не пак!" изстенва мъжът до мен и пак вади билетчето, да го проверят, като не пропуска да ме погледне лошо.

чак сега ми просветва защо младежите така рязко сменят транспортната си схема, защо всички ми дават билетчета и защо ватманът ме е изчакал - със светлосинята си ризка и дънковата пола успешно съм имитирала униформите на проверяващите  Blush

# 7 338
  • София
 Joy О, това ми е познато. И аз в предишната си работа с униформата приличах на контрольор от ГТ. Един път колежката само дето не я бяха набили в трамвай 1. Като скочили две баби, защо се качва от предпоследната спирка. А ние я бяхме пратили за закуски  Joy

# 7 339
ето един хит от мен-миналата седмица качвам в колата три торби излишни неща за село.Отиваме с децата,играем и в крайна сметка си връщам обратно едната торба,която бях оставил на задната седалка при децата,понеже нямаше място в багажника от колела и тротинетки. Шокиращото е,че продължава да си стои в колата и сега.

# 7 340
  • Карлово
Душата, ти муня ли си?
Не за друго, ама си има и тема за муньо.

# 7 341
  • Winterfell
Много каръщина тия дни,много!
Вчера сутринта( към 11часа), след всичкото чистене,подреждане,хранене,миене на детето и прочее досадни неща, озверяла,най накрая смогнах да си направя кафе.А в кутията с кафето количество колкото за половин джезвенце.Сипах си го цялото,овкусих го нещо там,и се метнах на дивана.Още с първата огромна глътка разбрах,че някакси съм объркала бурканът със сол със захарничката  Tired Примирих се,че няма да я бъде тая със спокойно изпитото кафе вкъщи,и реших да излезем с детето.Изкъпах се,пръснах се без да искам под мишницата с лак за коса,и пак се изкъпах.Вече поизнервена,много внимателно следях с какво се пръскам и мажа,метнах една рокля,детето в количката и хайде навън.Кой да се сети,че трябва да си сложи гащи  ooooh! Поне не бях стигнала далеч,та се върнах.
А тази сутрин станах за смях на големия син.Нали съм много зиморничава и все се загащвам,си бях загащила чаршафа  Blush Като тръгнах да ставам се понесе зад мен като опашка  Laughing

# 7 342
Ох, това с униформите ме подсети за една случка.

Качвам се във влака и в коридорът се засичам с жена, с която бегло се познаваме по
физиономия и сме се поздравявали. Питам я тук ли работи. Униформата й е точно като на
контрьолорите в БДЖ. Жената кротко ми отговори, че и тя пътува, а не работи там.

Месеци по- късно научих, че тази жена е много добър и успешен адвокат. ooooh!

# 7 343
  • София
Много каръщина тия дни,много!
Вчера сутринта( към 11часа), след всичкото чистене,подреждане,хранене,миене на детето и прочее досадни неща, озверяла,най накрая смогнах да си направя кафе.А в кутията с кафето количество колкото за половин джезвенце.Сипах си го цялото,овкусих го нещо там,и се метнах на дивана.Още с първата огромна глътка разбрах,че някакси съм объркала бурканът със сол със захарничката  Tired Примирих се,че няма да я бъде тая със спокойно изпитото кафе вкъщи,и реших да излезем с детето.Изкъпах се,пръснах се без да искам под мишницата с лак за коса,и пак се изкъпах.Вече поизнервена,много внимателно следях с какво се пръскам и мажа,метнах една рокля,детето в количката и хайде навън.Кой да се сети,че трябва да си сложи гащи  ooooh! Поне не бях стигнала далеч,та се върнах.
А тази сутрин станах за смях на големия син.Нали съм много зиморничава и все се загащвам,си бях загащила чаршафа  Blush Като тръгнах да ставам се понесе зад мен като опашка  Laughing
Ей, имай милост, скъсах се от смях!  Joy Joy Joy

# 7 344
Ро, викаш, при теб средно положение няма- или си без гащи, или си загащена до подмишниците. hahaha

# 7 345
  • Варна, България
На феста в Банско, 5* хотел, ол инклузив. На вечеря семейство над 50-те+възрастна майка. Към тях се приближава мъж в черна риза "ЗдравейтИ. Как е храната?! Аз съм главния готвач". Те го гледат очудено, на което той: "Аз съм гей. Искам в кухнята да ми викат "Г-жо готвач"...
Луда работа...

# 7 346
Тоя според мен много е мразел истинския главен готвач Joy

# 7 347
  • Варна, България
Тоя според мен много е мразел истинския главен готвач Joy
Вероятно политика на хотела готвачът да дефилира сред гостите- много филми са гледали, но този е уникален идиот.

# 7 348
  • у дома
На почивка сме-мъж ми закара мен и децата и си тръгна,защото не му даваха отпуска...Аз съм сама в стая,а децата са в съседната стая.Прибираме се втората или третата вечер и след като проверих дали са се измили и са по леглата си отивам в моята стая.Светвам лампата и хващам дистанционното,за да пусна телевизора-натискам копчето 1 път,натискам втори път-нищо не тръгва...Реших че натискам грешно копче и започнах да натискам всичките подред-нищо...Примирявам се с положението-доста късно е да слизам до рецепцията да търся някой да види защо не тръгва телевизора и започвам да си чета на четеца,за което не ми е нужна светлина,защото имам подсветка на него и съответно в стаята е тъмно...Чета си сигурно около час,но нещо ме човърка,че не е както трябва-най-после загрявам,че на телевизора въобще изобщо нищо не свети-бил е угасен от самото копче или от мен,но нямах спомени или от жената ,която е почистила стаята-станах,включих от копчето телевизора и после с дистанционното без проблем заработи  Embarassed Добре че беше късно и не слизах до рецепцията,че сигурно хората щяха да умрат от смях защо не работи телевизора  Embarassed Embarassed Embarassed

# 7 349
  • Бургас
Понякога трябва да се включи към ел.мрежата. Joy Joy Joy
Сладурана!

Общи условия

Активация на акаунт