Номинации за най-голяма муня

• 3 558 018
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 735
Е,не е честно така Naughty....ако ще я казваш-казвай......че ние тук сме се заредили с  Popcorn и чакаме. Laughing

# 736
  • Между хотелите
Момичета, сори, че така ви подведох вчера, но просто нямах сили да пиша таз история по нощите. Но ето я и нея:
Първо да разясня, че имам доста малоумни съседи. От едната ни страна е една баба, с благозвучното име Трендафилка, а от другата е един около 48-50 год., който цял живот не е работил, а майка му го издържа. Този съсед беше си хванал една любовница, която след около 3 месеца, го напусна и всъщност тогава започна и нашия „терор”. Постоянно ни звънеше, да ни кара да и се обаждаме, да ме пита какво да прави и т.н., абе с две думи, беше се побъркал.
Та, седим си ние с мъж ми един ден и чакаме да дойдат да ни слагат нова кабелна. Звъни се на вратата, отваряме, а там нашия съсед, който в едната си ръка държи 1 шише ракия, а другата пълна с някакви хапчета. Докато се усетим какво става, той нагълта хапчетата и надигна ракията на екс. Ние направо се шашнахме и се чудим какво става, а той, след като изгълта всичко, ни казва: „Аз искам да умра, обадете и се на……(не и помня вече името) и и кажете, че съм умрял заради нея”. И тръгна да си се прибира. В целия тоя шаш, аз понеже съм много умна, и веднага му се метам да му бъркам в устата с пръст, за да го накарам да върне всичко и крещя на мъж ми да го държи. При което, съседа започва да врещи неистово:”Убийте ме!Убийте ме!Не искам да живея без нея и т.н.” и се мята, като риба на сухо. В цялата тази дандания излиза и още по-безумната ни съседка, която всъщност му се пада някаква леля до 3-то коляно. В цялата борба в която ние се опитваме да го вкараме в банята да изкара хапчетата, аз разказвам на Трендафилка, какво е станало, и и казвам да отиде да се обади на Бърза помощ, защото не знаем какво да правим. Изчезва тя, онзи врещи и се мята и ние не можем да го озаптим. След малко успяхме поне да го накараме да престане да се мята и го приклещихме прав до стената, но в този момент бабата връхлита и му лисва вода от някакво шишенце. Онзи пак избесня и започна крещи:”Удавете ме!Убийте ме”.Аз, вече ептен шашната и питам бабата какво прави. А тя с един заговорнически глас ми намига и ми вика, че това било светена вода и трябвало да го оправи. Аз започвам да и крещя-каква светена вода той да не е вампир?! Онзи като чу за светената вода и пада на колене пред бабата и и вика:”Вземи ме, господи, вземи ме…” А Трендафилка като започна да го хока:”Къде да те взема бре! Тия к*рви ти изпиха мозъка” и т.н. Опитах се аз да я разкарам бабата да отидем да се обадим на Бърза помощ, защото съседа започна много да бледнее, а и да залита-от ракията ли, от хапчетата ли, не знам. Обаждам се аз и пращам бабата да ходи отвън, хем да ги чака, хем да ми разкара, че само допълнително всява смут. През това време мъж ми някак си е успял да укроти „самоубиеца”, и той си беше легнал на леглото. Отивам аз да нося някакви мокри кърпи, но той изведнъж като ме видя и започна пак да крещи името на онази и че не можел така да живее и че искал да умре. Изведнъж рипна от леглото и тръгна да излиза от балкона да се мята. Тук е време да ви споделя малката подробност, че ние живеем на първия етаж. Нас с мъж ми, вече ни напуши яко смях, и започнахме да се превиваме. Онзи започна да ни обяснява, как щял да си падне на главата и да се приключи. През това време се звъни на входната врата (защото тя се заключва) и аз си викам идва бабата с докторите. Натискам звънеца да се отвори вратата и отивам да ги посрещам. А то какво се оказва-нали в началото ви споменах, че ние всъщност чакахме да ни сложат цифрова тв. Те дошли хората с един бял бус и с едни гащеризони бяло и оранжево, и наща баба решила, че това е Бързата помощ. Като ги завикала още от улицата-бързо идвайте, тук е и т.н.-те момчетата награбили едни кабели, едни кашони и куфарчета и търчат. Аз като ги видях, вече бях почти на земята от смях. След около 2 мин дойдоха вече истинските д-ри. Като вкарах лекаря, и той човека понеже си знае, първото нещо което направи, е да види какви лекарства са нагълтани. Та значи нашия пишман самоубиец, беше нагълтал 2 опаковки витамини и 4 аналгина!!!! Само това бил намерил у тях. Тука вече бях леж на земята от смях.
Та това беше общо взето случката, все пак го взеха да му правят промивка, та даже и пари му дадохме за да се върне после с такси.  

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 15:22 от kalimma

# 737
Леле, не ви е скучно  Joy

# 738
  • Под липата
Хаахахаахахахаха.... rotfImao rotfImbo Joy Ай, стига бе!  hahaha  Тоз нямаше да го изчакам да се самоубива, а щях да го тресна с правата лопата, да не се мъчи!  ooooh! Не е лесно да си олигофрен ! Хахаахахахааааааааа,........

# 739
  • Между хотелите
Хаахахаахахахаха.... rotfImao rotfImbo Joy Ай, стига бе!  hahaha  Тоз нямаше да го изчакам да се самоубива, а щях да го тресна с правата лопата, да не се мъчи!  ooooh! Не е лесно да си олигофрен ! Хахаахахахааааааааа,........
Хахаха. И на мен ми идваше да го шамаросам с нещо и да го оставим, ама от друга страна ми беше притеснено. Не знаех какво е нагълтал, а видях, че са доста хапчета, но пък и не се сетих да ги видя какви са. Хем ми беше смешно, хем тъжно като го гледах, как реве и опява, но в крайна сметка не можех да спра да се смея  Simple Smile

# 740
И аз знам подобен случай със странен опит за самоубийство.
На една позната мъжът й работеше в САЩ, пращаше й пари, тя не бачкаше и си гледаше детето. Лятото го пратила на село и пей сърце. Седнала нашата да чати и не ще да излезе от къщи. А трябвало да отиде до чейндж, за да обмени последните си 100 долара. И викнала на нейна приятелка брат й да ги обмени и да ги донесе. Да, ама минал час, минали 2 - момъка го няма. Тръгва тя и сестрата на беглеца с парите да го търсят. Намират го до съседен блок пиян и бит. Сменил парите, изпил 1 бутилка вино, фанали го некви сладури, натупали го и му взели парите. След като разбрали тая работа двете мацки взели да го налагат с чанти. После го завели вкъщи. И той взел, че изпил няква отрова за мишки, за да се самоубива.  Laughing Спасиха го, разбира се.

# 741
  • DE
kalimma, за малко да умра от смях! То било доста весело при вас!!!!

# 742
Смятам да направим фен клуб на калима...уникална си да знаеш..

# 743
  • Под липата
 И  аз един път се потих с един пишман-самоубиец, който ревеше за една моя приятелка. Ама той си е направо кандидат Муньо, та не знам за тук ли е ( да следвам логиката на описаните случки) или за темата с муньовците Simple Smile Ама той  е направо цвете пред този образ безподобен!

# 744
  • Разпиляна във въображението
Е не, голям смях. ОЩЕЕЕЕ

# 745
Kalimma, мила, равна нямаш- ама това;  "Та значи нашия пишман самоубиец, беше нагълтал 2 опаковки витамини и 4 аналгина!!!! Само това бил намерил у тях." Направо ме закопа!!! Номер 1 си да знаеш!!!

# 746
  • София
Kalimma, смятах, че имам неземен талант да пиша, докато не прочетох твоите постове. Аз наистина много отдавна не съм се смяла така, със сълзи. Да си жива и здрава! Толкова цветущо обясняваш, че аз си представям всяка една подробност и картината оживява пред мен. И това ако не е дарба. Laughing

# 747
Kalimma, страхотна история - направо си представих момчетата от кабелната как са се опулили, като са им казали бързо да търчат по стълбите Shocked. Да си жива здрава и само весели неща да ти се случват в живота занапред!

# 748
  • София
Червейче със своята ябълка, а другите истории по-назад са направо уникални. Ако си ги пропуснала, върни се, няма да съжаляваш. Peace

# 749
Онзи ден ходих на лекар и сестрата пише бележката с лекарства.Аз съм застанала до нея, в един момент чувам "един подпис тук" , взимам светкавично химикала и се подписвам>сестрата ме гледа учудено известно време, после вика "то много хубаво, че обичаш да се подписваш, ама тук трябваше да е подписа  на лекаря" Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт