Номинации за най-голяма муня

• 3 555 161
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 875
  • Sofia
ма ко,

Намери ги след осем години?!?
Инфлацията, викаш, не ги беше изяла....

# 7 876
  • при късмета
Само малко. 400лв. бяха.
Чантата беше хем дамска, хем по-голяма и правоъгълна, че работата ми беше свързана с разнасяне на документи на много места и я ползвах за ежедневна. А това малкото джобче, никога, само тогава го ползвах, защото както казах същата вечер заминавахме и аз тръгвайки изобщо не стигнах до вкъщи. Забравих ги там и после колкото и да носех тази чанта всеки ден, там продължавах да не бъркам.
Като излязох по майчинство я пенсионирах и скоро я извадих да я изпера и да видя дали става още.
Добре, че парите не изпрах, като пускам нещо в пералнята пребърквам абсолютно всичко.

# 7 877
  • Euskal Herria
Ааа, по-рано редовно перях пари  Joy. Ама поставих изискване "Намереното - за перачката". Като ги намеря изпрани, само ги оставям да изсъхнат. Веднъж бях налепила банкнотите по плочките в банята да съхнат, ей, много ми хареса гледката  Joy.

# 7 878
  • при късмета
А ти как мислиш, че ние дето пребъркваме и най-дребното джобче, сме се научили да го прави  hahaha Голяма сума не съм прала, ама ми се е случвало да изпирам по някоя банкнота и дребни.
Документи обаче съм прала

# 7 879
  • Нови искър
А ти как мислиш, че ние дето пребъркваме и най-дребното джобче, сме се научили да го прави  hahaha Голяма сума не съм прала, ама ми се е случвало да изпирам по някоя банкнота и дребни.
Документи обаче съм прала
И телефона съм си прала това е по мунско от най мунските  Joy
Мъжът ми дълго време се шегуваше за моя сметка като го търся да проверя в пералнята  Embarassed Mr. Green

# 7 880
Аз съм прала дънки със все кожения колан на тях
Че ги бях сложила и в сушилнята после  Confused
Колана беше неописуем с прости думи. Директно го хвърлих и дълго време най-нагло лъжех мъжът ми че не знам къде е  Embarassed  Outta Joint Ми беше ме срам да призная каква съм муня.

# 7 881
  • Euskal Herria
Изпрах паспорта на мъжа ми точно преди заминаването му. Амии... поогледах го - че те чисти-чисти страниците, всички печати се бяха махнали... е, какво толкова, направо нов му го направих.  Embarassed
Пустият ми граничен служител - хич не беше съгласен с мен, та вадихме нов.  Joy

# 7 882
  • при късмета
Изпрах паспорта на мъжа ми точно преди заминаването му. Амии... поогледах го - че те чисти-чисти страниците, всички печати се бяха махнали... е, какво толкова, направо нов му го направих.  Embarassed
Пустият ми граничен служител - хич не беше съгласен с мен, та вадихме нов.  Joy
Joy Никак не оценяват помощта ти значи, невъзпитани хора и неблагодарни

# 7 883
Хаха, че интересно станало тук.
Аз съм прала МРЗ-ка, която продължава да работи, а също така и някой друг джобен иструмент - отвертка и още нещо, дет не го знам как се казва. Усетих се по тракането на стъклото, че има нещо вътре.

# 7 884
И аз от старите Нокии-фенерчетата.На програма 60 градуса и с центрофуга.После го изсуших със сушоара и още го ползва мъжа ми.Же-ле-зен телефон!Пази си го като очите.Твърдо отказва да го замени с нов.

# 7 885
Хаха, че интересно станало тук.
Аз съм прала МРЗ-ка, която продължава да работи, а също така и някой друг джобен иструмент - отвертка и още нещо, дет не го знам как се казва. Усетих се по тракането на стъклото, че има нещо вътре.

ooooh! 3 пъти го прочитам и не го разбирам, като си задавам въпроса: Защо е МРЗ-ка и си мисля колко тъпо звучи минимална работна заплатка, като има толкова хора, които разчитат на нея, а то какво било ....  Embarassed Mr. Green

# 7 886
  • София
Баси яката тема  Grinning
Всеки път като ми трябва картона за болнични, всеки път знам къде го слагам, но чак на третия път го намирам и преровям всички места, на които съм го виждала

# 7 887
  • Варна
Aaaa, отвертки и разни подобни най-редовно се въртят вътре в пералнята. Ама отказвам да поема отговорност. Опитвам се да науча ММ да си изпразва сам джобовете преди да хвърли дрехите си за пране...  Crossing Arms Опитите ми продължават вече осем години, но аз съм упорит Телец и не се отказвам...  Naughty

# 7 888
"Пера пар и" -  много ме развесели!

# 7 889
Умрем да преровя куфара на любимия, веднага след като се прибере от конференция и да му изпера всички събрани визтки заедно с ризите.

Рубликата загубен/намерен ми дава неадежда, че някой ден ще намерим третия ред седалки от колата, които скъпото прибра някъде вкъщи 'на сигурно' и изпадна в амнезия по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт