Номинации за най-голяма муня

• 3 554 673
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 070
  • София
Мен така ММ ме заключи като каката беше малка, аз бременна с второто. Понеже бях с проблемна бременост и трябваше да лежа, свекър ми всеки ден ходеше да взима детската кухня и идваше да изведе дъщеря ми на разходка. Та идва той, чука на вратата, почвам аз да търся ключове като луда, няма ключове. Та детето си остана неразходено този ден. После много му се карах на мъжа ми, ами ако не дай си Боже, се случи нещо - пожар, земетресение - ние през прозореца ли да скачаме.  Tired

# 8 071
  • София
И аз съм била заключвана у дома Simple SmileSimple SmileSimple Smile

От днес. Пия студено нескафе, т.е. студена вода (в повечето случаи от чешмата) + кафе.
Нощни птици сме. Посред нощите мъж ми ми прави кафе. Забравила съм го.
Ставам от сън. Виждам си чашката и си мисля "кафе, кафе, кафе". Отпивам една глътка... едно такова никакво. Мисля си "глей го па моя какво слабо кафе ми направил". Отпивам втора глътка... нещо не е както трябва.
Поглеждам си в чашата... ако беше/бях сложила и кафе вкуса щеше да е много по-различен Simple Smile

Имах подобна случка в Сърбия. Когато пътувам с кола си купувам малка бутилка минерална вода, отпивам известно количество, добавям 1-2 пакетчета нескафе и кафето е готово.
Свършили сме си работата в Ниш и ще се прибираме. На мен ми трябва кафе обаче. И съм поръчала на един момък да му купи мин. вода. Приготвила съм си пакетчетата... отпивам си от водата - оказа се сода Simple Smile А момъка ми казва "че аз от де да знам какво значи 'кисела' на сръбски" Simple Smile
Нескафе с кола съм пила, но не успях да пробвам нескафе със сода Simple Smile

# 8 072
  • София
И мен са ме заключвали, но с тази подробност, че си бях затрила някъде ключовете. Чаках доставка от спиди с много важни документи и книги, звънна ми момчето тук ключ, там ключ - няма ключ.  На няколко пъти идваше момчето с камиона, как да му обясна каква голяма муня съм, разбрахме се да ми ги достави към 6 като се прибере някой. Когато отидох така се срамувах  Blush Blush Blush Много ми се смя момчето.

# 8 073
  • София
Родителите на деца от класа на сина ми са ми записани в телефона като Майката на Х, Майката на У, Майката на Z... Вчера моят син се сети че е поканен на рожден ден на дете от класа "може би" във вторник и категорично без спомен къде точно. Срам не срам, звъня на майката за да попитам за подробности и да потвърдя, че ще присъства. Да, обаче тя не ми вдига. След десетина минути ми звъни телефона и виждам че се обажда Майката на някой-си.... не дочитам името и започвам да се обяснявам защо съм я търсила. Жената отсреща успява най-накрая да се вклини в потока думи и ми казва: "Да де, но аз не съм майката на Пешко, а майката на Гошко"  Crazy Аз започвам много да се извинявам, че явно съм объркала телефоните и съм позвънила на нея и много съжалявам за това недоразумение и дъра-дъра-дъра... Отсреща отново успяват да вметнат, че нищо не съм объркала и сигурно майката на Пешко ще ми се обади след малко, но сега тя - майката на Гошко ме търси, не защото съм ѝ звъняла преди това, а по собствено желание, защото иска да ме попита нещо си  Blush
Така де, разбрахме се на финала пък аз ще си запомня урока да дочитам по-добре кой ми звъни за да не попадам повече в подобни конфузни ситуации.

# 8 074
Последното ме подсети. Служебно звъня на клиент, но той не ми вдига. Телефона му е супер лесен и не съм го запаметила. След поредното позвъняване, отсреща най- после се вдига. Каква тирада отнесе отсрещната страна, преди да му дам възможност да каже, че няма идея коя съм и не предлага услугата, която ми е нужна. Crazy Оказа се, че съм объркала една цифра.
Умрях от срам. Извиних се набързо и затворих.
П.п. Номера все още не е запаметен.  Embarassed

# 8 075
И аз си имам случка с объркан номер.Студентка първи курс съм и се прибирам към родния ми град. Звъня на мой приятел от града и без да чакам да ми се отговори казвам:
- Здрасти, приготвяй се да се видим, след час съм при теб. Нали отдавна искаш да се видим  Mr. Green
Отсреща само се чу едно - Ааааа, ти май си объркала номера. Аз съм колегата ти от университета, преди малко бяхме заедно.  Embarassed

А когато ми се развали телефона и трябваше да събирам наново всичките си контакти беше още по-забавно.
Звъни ми мъж от непознат номер:
-Здрасти къде си?
Аз: Аааа пътувам. ( Бях в автобуса пак към вкъщи)
- Нали щяхме да се виждаме. Пак ми избяга.
Аз вече притеснена, кой пък е тоя, питам: А ти кой си? Познаваме ли се въобще?
А отсреща бурен смях. Тогава разбрах, че е ММ, но към онзи момент ми беше само близък познат   Joy

# 8 076
С телефонните изцепки се сетих за батко ми, та, сменя си той номера края на април, последните няколко дни, след седмица на Гергьовден  ми обяснява: "Е, никой не се сеща за мен на именния ми ден", седим и се чудим, защо ли! Светва ни, че е с нов номер, та решава той да се обади на стария си номер, поне да  се извини на новия собственик, ако го търсят. Само да вметна, че моб. оператор беше дал номера за няколко дни, та при една доставка за брат ми, онзи беше търчал из София, че да види кой какво му е изпратил.
Обажда се брат ми и му се извинява на онзи ала бала, а той от другата страна казва "О, не се притеснявай, приел съм всички поздравления и съм ги поканил на имен ден, та, по-добре отивай за пиене!"  ooooh! Mr. Green
Е, усети се той и бързо организира по-близките приятели чрез скайп за сбирката, но беше забавна история!

# 8 077
  • о`майна лунна нощ е
....
Обажда се брат ми и му се извинява на онзи ала бала, а той от другата страна казва "О, не се притеснявай, приел съм всички поздравления и съм ги поканил на имен ден, та, по-добре отивай за пиене!"  ooooh! Mr. Green
...

Ха-ха, добре го е наредил  Mr. Green

# 8 078
Ако сте чули последния градски фолклор на майсторите на перални за мунята, дето си търси банела в пералнята, но там го няма... Не е фолклор Sad

# 8 079
  • Майнатаун
Ако сте чули последния градски фолклор на майсторите на перални за мунята, дето си търси банела в пералнята, но там го няма... Не е фолклор Sad

Не го знам тоя фолклор, но  преди месец викахме майстор, защото нещо ни тракаше в пералнята. Е, банел се оказа.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 8 080
Аууу как може да си перете бельото в пералнята  Shocked Хахаха шегувам се! Сетих се за една, която обясняваше какво живее в пералнята  #Crazy

# 8 081
Аууу как може да си перете бельото в пералнята  Shocked Хахаха шегувам се! Сетих се за една, която обясняваше какво живее в пералнята  #Crazy
Всички знаем, че в пералнята живее Чорапеното чудовище, което от време на време изяжда по някой чорап. Laughing

# 8 082
  • София
Всички знаем, че в пералнята живее Чорапеното чудовище, което от време на време изяжда по някой чорап. Laughing
Абсолютно вярно  Joy

# 8 083
И аз имам история с телефон.Преди много години ММ ми купи първия нов телефон.Казва, че го е включил у дома да се зарежда и ми казва номера на телефона.Викам му- "Ами набери го, никой няма да вдигне, тъкмо да ми изпише номера ти." Набира той и отсреща вдигат. Shocked Оказа се, че е объркал една цифра. Mr. Green

# 8 084

Знаете, защото аз ви го показах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт