Номинации за най-голяма муня

• 3 553 469
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 415
  • Бургас
Вчера оставям малкия в градината и слизайки по стълбите се разминавам с две дечица от тяхната група и татковците им.
Казвам "Добро Утро сладури (имайки предвид децата" и таткковците в един глас ми отговарят "Добро Утро"Simple Smile

# 8 416
Вчера оставям малкия в градината и слизайки по стълбите се разминавам с две дечица от тяхната група и татковците им.
Казвам "Добро Утро сладури (имайки предвид децата" и таткковците в един глас ми отговарят "Добро Утро"Simple Smile

Joy bouquet
Чудесно им е започнал деня на татковците, виж как бързо са се припознали!

# 8 417
Еее Elia, много е весела случката ти.  Simple Smile

# 8 418
  • Бургас
Да още ми е смешно, как израпортуваха и двамата в един глас.Веднага се припознаха.

# 8 419
  • София
Да още ми е смешно, как израпортуваха и двамата в един глас.Веднага се припознаха.
Извън темата, но ме подсети - след представянето в ДГ на треньорката по художествена гимнастика, няколко татковци попитаха може ли и те да се запишат.  Joy

# 8 420
  • ❌❌❌
Здравейте, момичета! bye lovekiss Flowers Bouquet

Днес един приятел ме върна към дооооста стара история, та ще ви я споделя Simple Smile

Шести или седми клас съм - не мога да уточня, защото в този период от живота си бях превърнала скромната ни къщура в мини зоопарк. Отглеждах 20-30 риби (гупи), 2 хамстера, заек, 3-4 котки, 2 кучета и възнамерявах да опитомя един папагал, но нещата не се стекоха така, както беше предвидено да се стекат.
За никое от животните не уведомявах майка ми (живеехме двете) или пък я уведомявах - след като вече ги бях прибрала, изкъпала, нахранила Hug, но като цяло за мен гласът ѝ не беше от особено значение, защото рано или късно се привързваше към тях дори повече от мен Hug
Идва ред на папагала. Моя съученичка съобщава на всеослушание, че му търсят нов собственик, щото не-знам-си-какво, аз веднага се стичам на помощ, уговаряме се, че ще ходим след училище у тях да го взимаме и после да го прибирам вкъщи. Всичко върви по план, дори баща ѝ предложи да ни закара до вкъщи, че да не го носим по улиците тоз кафез Crazy
Оставят ме пред нас, аз си отключвам вратата и нямам търпение да запозная щичето с новия му дом. В същото време обаче, майка ми викнала майстор да оглежда целия първи етаж, включая двора (два на два), където общо взето се помещаваха всички животинчета. Twisted Evil Майсторът като цяло се церемони, раздава го тежкарската, майка ми му прави мили очи, омайва го Wink и изведнъж се появявам аз, в цялата си прелест, с кафез в ръка и майка ми от състояние на това - Flutter, изпада в състояние на това - #2gunfire И до ден днешен жената не е голяма актриса, особено ако се налага да ми крещи Mr. Green тогава ме направи на две стотинки пред майстора, той, човекът, ме съжали, сещам се бяхме седнали на пейката на двора и ме успокояваше, а майка ми ходи като хала напред-назад и сумти, че "В НАС МЯСТО ЗА ПАПАГАЛ НЯМА #Cussing out", докато отстрани котките точат лиги по екзотичната птица smile3508 Аз съм вече тотално отчаяна, ще вдигам бунт - или С папагала, или БЕЗ мен Naughty, когато виждам едно прекрасно перо, паднало в кафеза Heart Eyes отварям да го взема... и екзотичната птица излетя... Mr. Green за части от секундата смених доста настроения, след което хукнах след папагала ooooh!, катерих се по оградата (3 метра е висока Mr. Green), майка ми след мен крещи да слизам, майсторът се залива от смях Mr. Green, а аз се правя на нинджа, докато не се ПЛЬОСНАХ по корем кат' пингвин Crazy Crazy Crazy майка ми и до ден днешен твърди, че по-отчаяна никога не ме е виждала ooooh! Crazy Grinning

Още една по-скорошна случка се сетих от лятото, да взема да ви я разкажа... Blush

На стоп из Гърция съм, но не в къмпинг, а дет' ми падне Laughing Аз съм доста бяла и като цяло с чувствителна кожа, та сами се сещате, че още първите дни заприличах на печено пиле (буквално така изглеждаше кожата ми Rolling Eyes) раницата ми тежеше приблизително 20кг #Crazy, буквално едва се движих в нормално състояние (на отиване), а като изгорях - напраО не си усещах раменете Twisted Evil Тааа, един ден решавам, че нимоа пойчи, да ста'а кото ще! Crossing Arms Зарязах си багажа на централния плаж Naughty, взех телефона, апарата и портмонето и хукнах да се разхождам из градчето, в което бях Sunglasses Спирах, където си искам без да се притеснявам, че ще съборя нещо, навеждах се, тичах на воля Heart Eyes, седях на пейка и правих снимки, после ходих до фара и там правих снимки, та минаха има-няма 2 часа, викам си ай, Фифо, стига толкоз, да не дърпам дявола за опашката, 'ми да си отивам при багажеца Heart Eyes На връщане минавам през същата пейка, на която бях седяла, там бяха седнали майка с дечица, гледам ги нещо странно ме гледат и ми се смеят, викам си уф, пак ми се е разтекъл моливът ooooh! (често срещано явление беше), ама ко ми пука, там никой не ма познава Mr. Green, та продължавам да си вървя кат пич Sunglasses и по едно време: "бе, нещо много ми е свободно newsm78", когато се усещам, че портмонето (всъщност беше един кожен тефтер, който има прегради за карти, пари и т.н.), в което си държах дебитната карта, ЛК (без която не мога да мина границата, щото не си взех паспорта) и ВСИЧКИТЕ ми пари (левове - забравих да ги обменя Mr. Green) го няма ooooh! Меко казано ми стана лошу и бърже-бърже се втурнах към пейката #Crazy Всичко си беше там и ме чакаше! Heart Eyes Да е жива и здрава жената, че големи ядове щях да имам с гърците (точно по това време имаха избори)! Mr. Green Hug Simple Smile

От това пътуване най-колоритна е историята с отиването, когато на границата в Златоград митничарите ми пуснаха 5-6 песа, след като им казах, че ИМА ВЕРОЯТНОСТ в раницата ми да има бомба Mr. Green, ноооооооооооо за това друг път... евентуално Hug

За Вас, момичета! bouquet Simple Smile

# 8 421
  • София
О страхотно описано  Joy. Да те номинирам и аз. От профилати се вижда, че си мъж, но писанията са в женски род.

# 8 422
Като спомена Гърция, и че си заприличала на печено пиле, се сетих за периода, когато работех за кратко на Гръцката граница, нещо като промоутър. По цял ден на слънцето- бяхме станали черни, като нощта. Laughing
Та, всеки ден минавахме през митницата с колежките, всички ни познаваха и по някога не ни търсеха и личните карти, но един ден бяха сложили някакъв  нов служител.
Минаваме ние с колежките ( Трите малки негърчета  Laughing), а зад нас минава също един циганин.
Гледа ни младежа проверяващ личните ни карти, гледа и циганина и ни пита: "Вие сте заедно нали?". Laughing Много се смяхме- той дори беше една боя по светъл от нас, та въпросът си беше съвсем актуален.  Laughing
Също така тогава, бях обект на много подигравки, понеже тенът ми  беше "работен", напомнящ тираджийски- на къси панталонки и къс ръкав, а разликата беше фрапираща. Laughing
Отиваме на море с братовчедка ми, а мен през цялото време ме е срам да стана и да отида до водата. Най- накрая се нахъсах и тръгнах, а братовчедка ми се развика от шезлонга - " Радооост, къде си паркирала тира?". Shocked Grinning Всички погледи веднага се лепнаха върху мен. Голям срам- изтичах към водата и се киснах 100 часа, че после пък ме беше срам да изляза.  Laughing

# 8 423
  • ❌❌❌
newsm62 newsm10

Сетих се още една случка с мойта дружка Heart Eyes 11-ти клас сме, учим стереометрия, всеки понеделник първи час правим контролна по математика. Tired Точно този понеделник контролната е на 50 (ако не и повече) стереометрични формули и 100-тина теоремки Mr. Green аз вече бях почнала да се подготвям за кандидат-студентските изпити и ми е през онова, дето го нямам, та решавам, че няма да ходя за тази контролна, щото не съм учила Twisted Evil Звъня на бфф-то, тя ми беше верен спътник в бягствата (както и аз на нея Heart Eyes), и ѝ казвам: "да знаеш, че няма да ходя, не съм ги научила тези, другия път ще го правя", а тя категорично ми отвръща: "ооо, не, не, аз цял преди обед съм ги учила, пък и другия път ще ми даде по-трудно, затова ще ходя Naughty"; викам ѝ НП, пожелавам ѝ успех и затваряме. Де-що ми каза, че няма да сме двете, вече бях измислила де ще ходя, а именно - на селски туризъм в Кабиле Laughing Sunglasses Качвам се в автобуса, пристигам в Кабиле (на 10-тина минути от Ямбол е) и съм се запътила да подчинявам Зайчи връх Mr. Green, когато дружката ми звъни и ми вика: "НЯМА ДА ХОДЯ, КЪДЕ СИ ДА ИДВАМ?!?!?!?!?" и аз Crazy Crazy Crazy Казвам ѝ: "по принцип е малко трудно, щото не съм в Ямбол..." и ѝ обяснявам как стоят нещата, а тя ми обяснява, че няма пари и не знам си какво, поради което я пращам в офиса на майка ми, да ѝ каже, че взима пари за мен Mr. Green в същото време звъня на майка ми, която ми обяснява, че въобще не е в офиса и да намери еди-си-коя тя да ѝ даде пари, та така дружката (тя е мнг притеснителна) ходила да муфти някакви съвсем непознати, 'ма как да е Mr. Green Накрая идва при мен и се отправяме дружно към върха! Twisted Evil Тук идва моментът, който още не мога да си обясня... Mr. Green Ние ли не хванахме правилния път или просто нямаше "правилен път", но излязохме на магистралата Crazy То там всичко барикадирано, няма отде да минем, някакви огради, чудесии Shocked, през цялото време ни подсвиркват Mr. Green а бееее, чудо!, КОГАТО!!! просветление!!! Shocked СТЪЛБИ! обръщам се към дружката и ѝ викам: "мале, Я., ний сме много смотани ooooh! хората стълби ни направили, пък ний се правим на идиоти #Crazy" Като един безкрайно храбър Стрелец, се обръщам към нея и ѝ казвам да изчака, аз да се кача първа, щото тия стълби бяха едни такива много странни - тесни, прекалено гладки и хлъзгави, на места разпадащи се, 'ма де да знам newsm78 изкачих се там, идва нейният ред и а-ха да стигне до мен, когато чантата ѝ пада, тя се обръща да я вземе, сурва се надолу по въпросните стълби и си цепва дънките баш на Д-то Crazy Crazy Crazy добре, че имаше връхна дреха да си я увие около кръста, че с таз магистрала... Mr. Green сега следисторията: прибирам се в нас и звъня на баща ми, аз всичко си му казвах на него, та викам що да не му кажа и за скромното ни бягство и частта със стълбите на магистралата, когато баща ми възклицава: "'ма Фифи, то тва не са стълби, тва са улеи, направени са да се оттича водата по магистралата" Crazy Crazy Crazy

# 8 424
Фифи Hug  Напълни ми душата! bouquet

И ми подсети за моя мунска случка Flutter как преди години изкачвах един баир с обувки на токчета Crazy 

# 8 425
  • Сф
Последните истории са много добри, от сърце се смях на папагала и тираджийския тен. Joy Joy Joy

# 8 426
Фаина, страхотно разказваш. Много се смях.  Joy

# 8 427
  • out of space
Фифи, ОООЩЕЕЕ!  Joy

Това с улеите ме разби  Laughing

# 8 428
  • Overijse, Belgie
Успокоих се! Не съм само аз тази, която ползва тези улеи за стълби! Когато бях на 13 и течеше треската по приемане в средно училище, аз, с още три муни, сме се запътили да подаваме документи за прием в една от гимназиите в града, който е балкански и е с много баири Simple Smile та училището е на един такъв и след здраво пъплене нагоре, стигнахме в "подножието" на гимназията и аз победоностно посочих въпросните улеи като последен етап от великото изкачване. Е, последните 5 метра ги минахме на четири крака, но успяхме, благодарение на това, че се държахме по тревички и храстчета  hahaha след като се изкачихме, се зачудих кой велик ум е измисли тези стълби и как ще се качваме през зимата  Joy Е, не се чудих дълго, тъй като пред мен се разкриха Истинските - широки и ...нормални  hahaha

# 8 429
  • ❌❌❌
хихи Mr. Green момичета, прегръщам Ви Hug ето, да се поздравим dance

Имам адски много истории за разказване, от мунски - по-мунски, ама нямам времееееееееееееееее tantrum Но пък Ви чета с интерес!!! Naughty Аз и по-напред съм писала, че заради тази тема се регнах във форума Heart Eyes Hug

Тъй като тези дни съм на вълна начален тийн Sunglasses (един приятел от онова време ми е на гости и си разказваме дивотиите, които сме вършили Heart Eyes), ще взема да понапиша още малко, че после ще ги забравя Blush

В историята, която ще разкажа, не знам кой се явява най-големият Мун Crazy, но все пак ще я споделя Party
Късния следобед, вкъщи сме цялата рода. Аз и майка ми се качваме на втория етаж (в спалните), пускаме си филм и гледаме. В същото време чуваме нечовешкото тропане от долния етаж, но решаваме, че баща ми си слага да яде (той като цяло е доста шумен Mr. Green), поради което никоя от нас не слиза да види какво става. Минават се 10-тина минути и се чува звънене на вратата. Слизам - съседите, викат ме да играем, но аз им отказвам, "щото сега гледаме филм с мама и после ще ходим на пазар Flutter" Докато говоря с тях, продължавам да чувам въпросното тропане от баща ми, ама въобще не му обръщам внимание и се качвам при мамчето Hug Сега е важно да отбележа, че на двора имахме лятна кухня, в която майка ми готвеше лятото Mr. Green, но тогава не беше лято, а беше началото на пролетта - т.е. още беше студено и не я ползвахме, а близо до лятната кухня имаше още една стая, в която баща ми си складираше инструментите и всички проекти на едни огромни бели листи Sunglasses Та, идва време за пазара Sunglasses и майка ми ми казва да вляза в лятната кухня - оставила била някаква торба, да съм ѝ я дадяла. Влизам аз, взимам торбата, ама междувременно усещам едно такова притегляне, но не гравитационно, а някакво по-особено, по-лепкаво newsm78 Подавам торбата на майка ми и ѝ казвам, че нещо ми лепнат краката Rolling Eyes, при което тя решава да влезе в стаята и  Shocked Shocked Shocked О, БОЖЕ, ФРИТЮРНИКА ГО НЯМА, а цялото олио е разлято по пода Mr. Green Мамето веднага изпадна в истерия, почна да реве, а баща ми отиде да оглежда неговата си територия и ко да види - всички проекти разкикерени кат' Жаба жабурана, а кабелът за осветлението - изкормен Crazy Crazy Crazy Веднага викнаха полиция, майка ми продължава да реве за фритюрника, докато баща ми я успокоява: "недей да плачеш, бе, жена, той сигурно вече го е разменил нейде за шише ракия, недей рева Hug Hug Hug", при което майка ми почва да вие още по-силно Mr. Green Полицаите от своя страна започват разпит, като задават уникално смисления въпрос: "СПОРЕД ВАС КАК ИЗГЛЕЖДА КРАДЕЦЪТ?!? Simple Smile Simple Smile Simple Smile" ooooh!, на което баща ми отговаря: "ми де да знам, сигурно е доста мазен Sunglasses" Joy В процеса на разпита пък става ясно, че майка ми, която години наред ни опяваше на главите колко сме разсеяни и как щели да ни оберат, защото не си пазим ключовете, същия ден си е оставила връзката ключове на масата на двора и сами се сетете дали крадецът не се е изкушил да ги вземе hahaha Най-накрая установихме, че всичкото това се е случило докато баща ми е СПЯЛ на дивана във всекидневната Crazy и че целият този шум е идвал от крадеца, през когото между другото съм минала, когато съм ходила да говоря със съседите Sunglasses Така и не го заловиха копелето Twisted Evil, ама пък ние си сменихме всички патрони още на следващия ден (баща ми реши, че няма смисъл да си дава зор на деня, крадецът нямало да се върне през нощта, щял да се страхува Mr. Green прав се оказа де Laughing) Sunglasses Sunglasses Sunglasses

55 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт