Номинации за най-голяма муня

• 3 553 474
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 400
  • Пловдив
Ами какво трябваше да направя?  Да почна да го поучавам как е можел да се опита по-бързо да слезе по стълбите и евентуално да ме хване вместо да е очаквал пльосването ми...както сам  си казал, някои хора като не им идва от вътре и не им са обяснени някои неща през първите 7 години на 27 няма да се получи някой случаен да им ги налее в главата. Сама за себе си се радвам, че не се ударих и не направих някой сериозен сакатлък.
Иначе и при мен случката е на центъра в Пловдив, но в Халите...

# 8 401
  • при късмета
По падания и пребивания държа всякакви рекорди, но поне не ми се е случвало да ни ме помогнат, ако има хора около мен. За сметка на това, много отдавна, но още го помня, щях да съборя по гръб едно момче, защото съм си муня.
Колеги си отглеждаха хъскита на работното място. Първо беше само мъжкото, но му купиха жена и станаха 2. Много харесвах кучетата и като излизах за малко, взимах мъжкото да го разходя, до като беше само то. Двамата ги изведох само веднъж заедно. Нали съм си лаик в това отношение съм хванала двете каишки отделно. Вървя по алея, от едната и страна малко тревно пространство и мантинела към булеварда, от другата широко тревно пространство. Алеята е натоварена откъм хора, но беше по никое време, та нямаше толкова. Във всяка ръка държа по една каишка, кучетата си вървят пред мен едно до друго. Срещу мен върви едно момче. Аха, да се разминем и двете кучета тръгнаха към тревните площи, но в противоположните посоки. Аз както съм хванала каишките във всяка ръка, просто разперих ръце и се метнах на врата на момчето  Embarassed Ама се разделиха буквално под носа му, нямаше начин да реагирам. Почти го съборих. Извинявах му се сума ти време, той се смее.
Така не ме е било срам никога  Embarassed После ми беше смешно де, че и колегите ме бъзикаха, че с такива методи за свалка, ще сваля някого буквално. Повече заедно не ги извеждах, колкото и да ми обясняваха, че чалъма е да закача едната каишка за другата, а не да ги държа по отделно

# 8 402
  • Варна
Решавам днес преди обяд да сменя спалното бельо на малките и търся точно определени чаршафчета. Добре, но в шкафа им ги няма. Проверявам в друг - и там ги няма. Вече почвам меко казано да се изнервям, защото всичко става с внимателния контрол на малките зверчета и ходене по петите ми с поредното мрънкане.
Питам големия ми син дали ги е виждал - казва ми да проверя в шкафа на големите. Хубаво, но и там ги няма. Прерових де що гардероб и шкаф имаме, даже в раклата с бебешките пелени тършувах, ей няма и това си е - потънали в дън земя. Идваше ми не само да се разкрещя, но и да се разплача вече от безсилие, че пак и отново съм загубила нещо у дома.
В този момент се сетих, че сутринта със ставането, още непила кафе заредих и пуснах пералнята и естествено чершафчетата си се перяха, докато аз обикалях като луда да ги търся из цялата къща. Нямах никакъв спомен, че точно тях съм сложила да пера  ooooh!
За свое опрадвание ще кажа само, че тези дни отново се гледаме сами с малките, че бяха болни, само че този път и моя милост прихвана от тях и вече трети ден съм адски зле и мозъкът ми е станал направо на айрян  Wink

# 8 403
Здравейте, от години ви чета , най -после и аз да се запиша. Сутринта, няма ток и аз реших, че лаптопа е удачен вариант да си пия кафето с вас, ама кой да се сети, че като няма ток и рутера не работи. посмях се сама на себе си.

# 8 404
Хе, хе в събота ни спря тока за малко и детето се замисли дали батерията на лаптопа е заредена.И двете не помислихме за рутера, ама и аз бях изхабила батерията предната вечер.

# 8 405
  • Пловдив
От тази сутрин
Стоя си сутринта на спирката и си чакам автобуса. По оринцип тръгва по едно и също време, но днес колата, която аз хващам явно е тръгнала по-рано. Тръгна един автобус не знам защо реших, че е моя. Фирмите са няколко, от скоро в тези, които не са частни са с едни големи билети и автобусите са различни. Стори ми се нещо странно, но не му обърнах внимание отворих си книгата и се зачетох...добре че чух едно момиче да говори по телефона и да казва в кой автобус се е качила, че да се усетя на време да сляза...Накрая уцелих моя...

# 8 406
  • София
Мисля, че трябва да се запиша и аз  Mr. Green Не съм активен шофьор, тоест никога не съм била. От 9 години (от както съм взела книжка) съм карала броени пъти и винаги съм била с придружител. Онзи ден за добро или за лошо ми се наложи да карам сама. Толкова се бях "спекла", бях се побъркала от страх и паника  Laughing Та така, закарах колата от т. А до т. Б, вече съм в нас и преомислям шофирането си, минал е 1 час сигурно, а аз все още съм ошашкана, здраво. Въпросите в главата ми: Дръпнах ли ръчната? Затворих ли люка, а прозореца ? И най - накрая с ужас се замислям - лелееее, ами аз махнах ли си колана ?  #Crazy hahaha

# 8 407
И най - накрая с ужас се замислям - лелееее, ами аз махнах ли си колана ?  #Crazy hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
На мен редовен номер ми е - седим си с някой в колата и си бъбрим известно време, тръгвам да слизам и нещо ме дърпа...ама кой да се сети, че първо се разкопчава коланът. Правила съм го и на първа среща. Embarassed

# 8 408
  • through the wormhole
Аз редовно се опитвам да се кача на шофьорското място, когато хващам такси. Whistling
рядко ползвам

# 8 409
  • 1st floor
Аз редовно се опитвам да се кача на шофьорското място, когато хващам такси. Whistling
рядко ползвам
Това редовно го правя в семейната кола, а никога не съм шофирала и нямам книжка! Mr. Green

# 8 410
Днес чета заглавие на статия в интернет: "Извадиха певицата Анастасия от бургер с преспапие". Брей, зачудих се тази жена как е влязла в бургер и какво общо има преспапието. Погледнах втори път заглавието а то било "Извадиха певицата Анастасия с багер от преспите" Joy
Егати, нищо общо с действителността, явно имам нужда от почивка Joy

# 8 411
Поръчвам си снощи "Каменица - Нефилтрирано" в едно заведение и чета на етикета: "Пиво със смъртоносни дрожди" Shocked . На втори прочит установих, че все пак пишело "Пиво с естествена мътност и дрожди".

# 8 412
На мен често ми се случва да чета "накриво". Най-прясното, което ми излиза в ума е от миналата седмица. С малкия сме в болница и докато чакаме в коридора за изследване, с периферията прочитам една табела - "газова камера". Веднага го свързах с евреите и облещих очите.  Shocked Пък то било "гама камера". Mr. Green

# 8 413
  • София
Гледам тази корица:

Първоначално прочетох вместо Пол Теру - Бог Перун...
Тая курсова ми взе акъла.....

# 8 414
Болна съм от няколко дни. Вчера вече решавам, че отида при ЛЛ да ми изпише адекватно лечение и да ми даде болничен. Идва свекървата да гледа детето и аз изхвърчам от вкъщи. В асансьора се сещам, че съм си забравила телефоните. Нищо, няма да ми трябват. Стигам поликлиниката и бързам за кабинета. Мисля си- "Ура, няма хора. Аз съм на ред." И както се радвам на късмета си, че няма да чакам дълго се усещам, че не съм проверила имам ли пари в портмонето. Отварям и виждам точно 24 ст. Ами сега? Да се връщам и да тегля пари от банкомат или да ме прегледат и да ги донеса? Срам не срам избрах второто и се извиних няколко пъти на ЛЛ колко съм заблеяна и как не съм взела пари. След прегледа ходих да изтегля, купих си и лекарствата и се върнах да си платя потребителската такса.
Скоро не съм се чувствала толкова неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт