Номинации за най-голяма муня

• 3 553 727
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 8 385
Днес след нощна смяна пазарувам в Лидл, излизам на паркинга, отключвам колата и сядам на седалката до шофьора.  Crazy Crazy CrazyПодчертавам, че колата си е само моя и давам в изключителни случаи на баща ми или приятеля ми...

# 8 386
  • out of space
Ама резултата след пералнята същия ли е като след процедурата с камъка  Mr. Green

В камъка се биел, за да стане крехък, а се търкал, за да се махне нещо лигаво.
В пералнята станал на пастет с прах за пране.

Лично аз го кисна във вино с 2-3 коркови тапи, но определено готвя такова 1-2 пъти годишно. Няма да си взимам специална пералня  Simple Smile

# 8 387
  • Бургас
Камалия след нощна смяна е позволено  да се правят гафове. Grinning

# 8 388
Номера с пералнята и аз съм го чувала/чела. Но имаше  уточнение за оборотите.... А и си е едно да се въртят няколко октопода, друго - 5-6-10 наведнъж....така си мисля, де, може и да греша.

# 8 389
Аз съм чела за месене на козунак в пералня, няма нужда от специална пералня, прост тестото се увива много добре в много найлони. И без препарати, разбира се. Даже съм чела за миене на голямо количество зеленчуци в миялната, пак без препарат. Но си има начин за правене на тия неща  Wink

# 8 390
Аз за тесто в пералня съм чувала- май като се правеха козунаците, да се бие тестото.

Вчера излязох набързо вечерта за детето, прибираме се- в нас свети, ключове- йок. Рових, рових, чанта, джобове- няма. Съседи ми отвориха входната врата, а ключовете ми си висят на вратата, иначе пък съм заключила, два пъти.

# 8 391
Това ми  напомня за ММ. Laughing
Родих преди почти 3 год. ММ в еуфория,родило му се дете,след работа почерпил и се прибрал посред нощите.
Имаме куче,решава да го изведе и като заключил забравил ключовете на вратата.
Повъртял се пред входа,белким някоя заблудена душа да влезе или излезе от входа.
Уви,нямал е късмет.Та ще не ще,звънял на едни съседи около 3 часа сутринта да му отворят. Laughing

# 8 392
Сутринта съм сложила извинителните бележки за малкото и средното в раницата на голямото, търсейки бележката съм взела раницата с резервните дрехи на малкото, което установих пред ДГ на средното, заедно с факта, че съм забравила пантофите на средното. Да ви кажа раниците приготвих вчера, уж да не забравя нещо.

# 8 393
Е, сега, само едни пантофи си забравила, ама всичко друго си взела.  bouquet Crazy

# 8 394
  • Пловдив
Снощи почти целунах стълбите пред две момчета...
Слезнах до долния етаж да купя стикери за цени, че свършиха...качвам се по стълбите, където всеки ден използвам и знам почти наизуст...гледам си напред и не знам как не наоравих правилния разкрач и се спънах...умрях от срам...едното момче леко се разсмя отвърнах му с усмивка, добре че поне не му се пльоснах в краката.

# 8 395
  • София
Слезнах до долния етаж да купя стикери за цени, че свършиха...качвам се по стълбите, където всеки ден използвам и знам почти наизуст...гледам си напред и не знам как не наоравих правилния разкрач и се спънах...умрях от срам...едното момче леко се разсмя отвърнах му с усмивка, добре че поне не му се пльоснах в краката.
Кавалер от класа, викаш! Е така, вие ги възпитавате такива пуътьовци, отвръщайки им с усмивка  hahaha

# 8 396
На мен един младеж ми падна в краката. Като никога се бях спретнала с рокля. Подавам му ръка да стане, а колежката до мен се изцепва с най-сериозен тон: 'Че си хубава, хубава си, ама да ти падат в краката вече ми идва в повече. '
Човекът се изчерви до посиняване. Иди обясни, че жената се шегува.

# 8 397
Снощната ми глупост.
Правя гъби с ориз , решавам да не меря водата и сипвам уж достатъчно, но след като сипах реших че термоканата е за почистване и долях солидно количество оцет и оставих да заври.Само след 10 минути се сетих за оцета в минутата в която вече долях  оцетената вода в тавата  ooooh! Вечеряхме ориз със зеленчуци .

# 8 398
  • Пловдив
Кавалер от класа, викаш! Е така, вие ги възпитавате такива пуътьовци, отвръщайки им с усмивка  hahaha

Ама си много права, но и Десиссслава може да е мил и любезен човек по принцип. Аз като се спънах и изтрясках насред Главната в Пловдив, поседнах да ми мине болката. И в този точно момент един мъж, минавайки покрай мен ме изгледа нахилен и пусна коментар - „Падна, а?“. Баш това ми трябваше в този момент, че и бързах и имах още да вървя, а ме болииии ... та му изръмжах „не, аз обичам да си посядам по бордюрите“.

То май за мунчовците е това.

# 8 399
Отговорът е "Не, рязко седнах!"  Party

Общи условия

Активация на акаунт