Номинации за най-голяма муня

• 3 553 740
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 370
Защо да го питаш как се казва, след като ти се е представил  Rolling Eyes

Грешката е моя. Embarassed Още едно доказателство, че пиша в подходящата тема. Mr. Green Той ме попита как се казва, аз му отговорих и понеже не го попитах за неговото име, последва описания разговор.

# 8 371

Грешката е моя. Embarassed Още едно доказателство, че пиша в подходящата тема. Mr. Green Той ме попита как се казва, аз му отговорих и понеже не го попитах за неговото име, последва описания разговор.

Сладурана Laughing Третия път ще ти се получи Hug

# 8 372
  • София
Ма много ми е симпатична тази Dara888  Joy

# 8 373

Сладурана Laughing Третия път ще ти се получи Hug

rotfImbo Ще ми повярвате ли, че се смея със сълзи? Ма не съм просто муня, патка съм си.  Joy

Та, да потретим. Той ме попита как се казваМ и нататък го знаете.  Joy Joy

# 8 374
  • Euskal Herria
Карате ме да се хиля с глас, добре, че повечето време съм сама, а и домашните са ми свикнали.

# 8 375
Да се отчета и аз за днес. /то вече и дневник с муньовщини мога да си водя  Mr. Green/

Днес на връщане от разходка минавам през пазара и си купувам гофрета с шоколад. Вървя си и си хапвам сладко-сладко, наслаждавайки се на любимия ми вкус, и един мъж ме пита дали мога да му покажа къде наблизо има банкомат.  С най- широката си усмивка му казвам "Да, ще Ви покажа къде е  Grinning.". Водя го до мястото, откъдето има видимост към банкомата и пак с голяма усмивка "Ето там е, вижда се.", той ми благодари, аз казвам "За нищо, приятен ден!" ухилена пак, и се запътвам към дома. След една минута съм горе, поглеждам се в огледалото - целите ми зъби в големи шоколадови петна.  Crazy Чудех се какво му имаше на този господин, че имаше малко странна физиономия, а той или е мислел да ми каже каква съм "Убава" така, но не се е решил, или просто едва се е сдържал да не избухне в смях.

# 8 376
  • Шотландия
Много ме разсмяхте, благодаря. И оная муня "подръж ми малко чантата" - направо ме уби.  Joy

Сега аз да се самоизтипосам. Вървя към къщи вчера и си мисля - абе защо ми е толкова тежка чантата (от известно време си купувам нарочно по-малки чанти, за да не мъкна съдържанието на целия шкаф в тях). Докато стигна до вкъщи - 10-тина метра, мисля какво ли ще да съм натъпкала толкова тежко в чантата си.... и се сещам. Като се прибрах, вадя от чантата си един... вакуумиран салам, дълъг е само половин педя Blush . Няколко дена преди това, бях ходила на пазар и торбите ми не бяха стигнали и насипах част от покупките, които са опаковани, просто в багажника на колата. Като се прибрах, извадих една торба да прибера насипаното, но явно не се беше събрало, и понеже и дамската ми чанта беше там - съм пъхнала салама в нея - обаче не съм го отразила сериозно и не съм го разтоварила в кухнята. Явно е отишъл по-надолу, не съм го видяла, просто съм затворила ципа и така - няколко дена.  ooooh!

Не знам къде е темата за мунчовците. Поръчвам на мъжа ми да ми купи сироп за кашлица и разни други илачи, че съм настинала -  и анасон или някакъв препарат с анасон, , защото ми е паднал гласа, а гласните струни били по-надолу от глътката и гаргарите и гълтането на разни работи не давали дикиш при спаднал глас, трябвало да се вдишва или за инхалации. Обяснявам всичко това и му казвам - ако не намериш, не се притеснявай (съзнавам, че в местния супер, в който може да няма нищо с анасон, той може би се среща само в билкови магазини, ама де да знам. Връща се той, носи другите неща, сиропът за кашлица и казва - а с анасон намерих само това - и ми подава сироп за стомашни киселини.  ooooh! Да ми е жив и здрав, много се грижи за мен  Hug

# 8 377
Мила, можеше анасонлийка или узо да ти донесе- нали все анасонов аромат имат. hahaha

# 8 378
  • Шотландия
Мила, можеше анасонлийка или узо да ти донесе- нали все анасонов аромат имат. hahaha
Хич не зацепих за тези неща  Joy Ама той още по-малко ще зацепи, не пие никакъв алкохол, дори не яде манджи, сготвени с вино  Naughty Сигурно не е чувал за анасонлийка  hahaha Виж, аз можеше за узо да се сетя, поне, пила съм го. Ама явно ми е било толкова зле, че и мозъкът ми е бил простинал.  Party То и аз толкова пия. Сега ме хвърли в размисъл дали би помогнало  Thinking

# 8 379
Аз пък днес в метрото съзрях едно уж свободно място до семейство възрастни хора. Пълно влакчето, а то незаето. Тръгнах да сядам, няколко хора ме изгледаха по-особено, и в следващия момент , вече почти седнала осъзнах, че не е едно място това, а доста по-малко.  Crazy И че по никакъв начин няма да успея да се вместя. Само че ми стана неудобно да стана, един вид всички да разберат как не съм се сместила, и седнах съвсем в края, на 1 см на седалката. Коленете ми стърчаха до средата на вагона, ужас  Embarassed Попътувах така до следващата станция, слязох и се качих в друг вагон.
Много неудобно ми стана как самоуверено се настаних едва ли не върху хората.

А онзи ден, на работа - в магазин за хранителни стоки - редях хладилник с бира. Дойде жена с 3-4 годишно момченце, доста палаво, то взе да се закача с мен. И аз, нали не е моето и не нося отговорност ако се поразлигави, много великодушно взех да го закачам и аз. То ми чукна по стъклото, после ми бутна отгоре вратата, тук вече спрях и му казах да не прави така и то замина към майка си на касата. И аз продължих да редя шишетата уж на спокойно, и в един момент неочаквано то се промъкнало тихо до мен, без да го видя, след което изрева с всичка сила на сантиметри от ухото ми! Щях буквално да припадна, акъла си изкарах, стана ми зле. Щях да изпусна и бутилки, и всичко, после един час ми беше зле и ходех като гърмян заек.
Вече няма да си позволявам такива волности и закачки, че знае ли човек  Crazy

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 20:12 от Анонимен

# 8 380
С деца много внимавам  Naughty Една вечер казах на едно, което дойде с баща си, че е много готино и умно. След няколко дни идва с майка си и й заявява -" А тази кака каза на тати, че е готин". Жената още ме гледа гадно, а мъжът й не е стъпвал повече при нас  Embarassed Embarassed

# 8 381
  • Варна
Сетих се едно изпълнение от 1996 г. В дискотека и ме кани един младеж на танц. 18 годишни пикли се подхилваме и ставам аз. Обръщам се към младежа и  Shocked На моите 170 см. той ми стигаше до средата на сутиена. Ама сложих ръце на раменете му и танцувахме. А песента Meat Loaf - I'd Do Anything For Love с дължина 7 минути и 45 секунди. Така хубаво го изложих момчето пред приятелите му без да искам.

# 8 382
  • Карлово
Аз точно мастика очаквах. Hug

# 8 383
  • out of space
То не е за вярване, ама...
Позната, маниачка на тема октоподи, поне веднъж в седмицата готви поне едно мекотело.
Грък №1 я научил на пиниза: октопода се "бие" поне 50 път в камък, после се търка в него- ставал крехък.
Хубаво, обаче жената каталясвала от това упражнение, за това послушала съвета на
Грък №2: човекът имал ресторантче, продавал поне 10-15 октопода на седмица и не му изнасяло да "бие" по цял ден октоподи. За това си взел пералня. Там слагал октоподите.
Чудесна идея! Познатата си взела втора пералалня- само за октоподите.

Поуката: октоподите само се центрофугират, не се слага прах за пране, не се пуска пълна програма, защото резултата е смрадлива каша.

# 8 384
Ама резултата след пералнята същия ли е като след процедурата с камъка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт