Номинации за най-голяма муня

• 3 554 046
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 355
  • Sofia
Ами съвсем в реда на нещата, какво толкова!

Странното щеше да е, ако носеше два пакета превръзки...

# 8 356
  • Сф
И аз не разбрах какво му е мунското на чаршафите?  Confused

# 8 357
Преди малко бяхме по магазините. Заглеждам се в една много хубава мъжка блузка и започвам да се възхищавам на глас и да изреждам предимствата и прелестите ѝ на мъжа ми, когото виждам с периферното си зрение от дясната ми страна, застанал на Ф. Говоря му, питам го какво мисли - той мълчи. Пак го питам - пак не продумва. Около минута и нещо с всичките ми обяснения и прехласвания. Накрая се ядосах и се обърнах да му търся сметка що за глупости прави - или да каже нещо по въпроса или да каже да тръгваме поне...и... Shocked не бил мъжът ми, а най-ми бил пластмасовият манекен на колекцията - стои си кротко и ме слуша с интерес. Embarassed А нашият господин на 6-7 метра от мен си разглежда...

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 02:44 от rain_bs

# 8 358
  • софия
Днес определено не ми е ден.Чаках 20мин рейс 119,за да се кача в 78  Shocked Повозих се 3-4 спирки,докато осъзная каква съм я сътворила.Походих пеша обратно до същата спирка,пак чаках 20мин и този път о!чудо!Хванах правилния рейс.Резултатът : час и 10минути закъснение за работа.Поне не ме овикаха  Embarassed
Joy

Аз веднъж хванах автобус в обратна на жената от мен посока. Crazy ooooh!
Усетих се в момента, в който се качих и слязох на следващата. Поне минах гратис, щото кондукторката не успя да стигне до мен в претъпкания автобус. Mr. Green
Аз така в Сливен вместо влака за Бургас,хванах този за София.Чак в Пловдив се усетих. Embarassed

Странното е,че и кондукторка ми гледа билета.Две муни..
Аз в Торино съм хващала трамвай в обратна на моята посока. Вечер, без да знам грам италиански.
Докато учех редовно хващах не моя автобус. Късогледа съм, ходех без очила и се оправях по усет Crazy

# 8 359
  • София
Аз пък тръгнах с влак за Костенец, но когато стигнах в с. Макоцево, се усетих, че нещо не съм се качила на правилния. Като слязох, разбрах, че обратен влак има чак на другия ден сутринта. Беше към 17ч. Мъдрих, мъдрих, накрая взех решение да стигна до магистрала и да се кача на стоп, ако някой спре. За мой късмет ме настигна някакъв човек след около половин час (още не бях стигнала далеч от селото)  и ми предложи да ме закара до София. Много мислих дали да се кача, но накрая се престраших, просто друг избор нямах. Слава Богу, се оказа свестен човекът, та скоро се озовах пак на Централна гара. Купих си нов билет и все пак стигнах до Костенец, където ме чакаха приятели. Е, закъснениято беше някакви си 4 часа, ама какво толкова! Grinning

# 8 360
 Да излезеш на магистралата и да се качиш на стоп! ShockedДоста си смела Shocked
 Мен така автобус ме е свалял в нищото-на някакъв къмпинг-пътувах за малък град и човека решил,че няма да отбива за 1 пътник и чак като се развиках,че  е пропуснал отбивката,му светна гениалното решение да ме остави на въпросния къмпинг да си хвана сама някакъв превоз.Идиот-може би това е в темата за муньовците.

# 8 361
Някой да е купувал в аптеката презервативи, носейки под мишница комплект нови чаршафи?
Защото аз съм....
Embarassed

Ха ха, добре, че не си поръчала и пликчета или хапчета за повръщане (виц е).

# 8 362
Преди малко закарах дъщеря ми на училище. На тръгване опитвам да отключа колата, а тя не ще и не ще. Малката гад ме гледа отстрани и се хили. В един момент се смили над мен и подвикна:"Твоята кола е зад джипа, който се опитваш да отключиш." Вярно, много хубав джип се бях пробвала да отключа. Качихме се, стигнахме училище и на входа се засякохме с една позната. Заговорихме се, тя ме помоли да ѝ подържа за малко чантата. Подържах я. Повечко я подържах. Чак на рамото си съм я сложила и съм стигнала до колата с нея, че дори съм я метнала в колата и съм потеглила. На първото кръстовище вече явно посъбудена гледам на седалката до мен чужда чанта. Няма как да звънна на собственичката, защото телефонът ѝ е в чантата до мен. Измислих го- обратно в училището и с помощта на охраната намиране на детето на въпросната позната, на което предадох чантата. Обадихме се на мъжа ѝ да успокои жена си, че чантата ѝ не е безвъзвратно изчезнала. Оффф, отивам да си доспя.

# 8 363
Преди малко закарах дъщеря ми на училище. На тръгване опитвам да отключа колата, а тя не ще и не ще. Малката гад ме гледа отстрани и се хили. В един момент се смили над мен и подвикна:"Твоята кола е зад джипа, който се опитваш да отключиш." Вярно, много хубав джип се бях пробвала да отключа. Качихме се, стигнахме училище и на входа се засякохме с една позната. Заговорихме се, тя ме помоли да ѝ подържа за малко чантата. Подържах я. Повечко я подържах. Чак на рамото си съм я сложила и съм стигнала до колата с нея, че дори съм я метнала в колата и съм потеглила. На първото кръстовище вече явно посъбудена гледам на седалката до мен чужда чанта. Няма как да звънна на собственичката, защото телефонът ѝ е в чантата до мен. Измислих го- обратно в училището и с помощта на охраната намиране на детето на въпросната позната, на което предадох чантата. Обадихме се на мъжа ѝ да успокои жена си, че чантата ѝ не е безвъзвратно изчезнала. Оффф, отивам да си доспя.
Joy Признавам те за муня N1

Преди Коледа почивах повече и идвам чак на 4 Януари на работа. Чета си всички имейли - в един пише да ходим за фирмени подаръци на рецепцията. Отивам взимам си чинно подаръка и продължавам с имейлите. Гледам в имейла за заплатата, че пише за черно-оранжеви(фирмения ни цвят)) тениски останали от подаръците на коледното парти. Хващам една колежка, присъствала на партито и отиваме да питаме и за тениски. Момичето седи и ни гледа силно неразбиращо, каза че нищо не знае. Връщам се горе и се оказа, че някой си бил забравил собствената тениска на партито и издирваха разсеяния колега, а ние отиваме две патици да я искаме.

# 8 364
  • София
Сетих се за една приятелка от студентските ми години. Много я беше страх да не забременее. Пиеше противозачатъчни и отделно използваше и презервативи. Дори когато беше в цикъл, пак се притесняваше да не би да е цветна бременност. Та отиваме един ден в аптеката и тя си поръчва - едни противозачатъчни, 5 презерватива, дамски превръзки и тест за бременност. Аптекарката -  Shocked.

# 8 365
  • Майничка
Вдъхновена от последните постове в темата за муньовците, да внеса и аз лептата си по повод на срещите-издънка, макар че по-редно би било тогавашният ми кавалер да ме изтъпани тук. Действието се развива в края на 80-те години на миналия век, през зимата. Аз съм в последния клас на гимназията, младежът - малко по-голям от мен, току-що приключил казарма и започнал работа. Нямаме кой знае колко общо, нито някакви пеперуди и тръпки, ама излизаме 2-3 пъти, тече вяла свалка, колкото да отчетем социален живот. Намерихме обща тема - киното, само че той фен на "Роки", "Рамбо" и подобни, аз - на разни филмотечни алтернативи. И като го повлачих, горкия на "Жената от пясъците", "Балада за Нараяма" и разни полски соцреализми от типа на "Йестърдей" и "Влак за Холивуд"... особено паметен беше последния.
В салона, освен нас, само 2 двойки, тече яко натискане /салонът не е отоплен, ама поне е на завет и е тъмно/, насреща се блещят големите ... ъ-ъ... очи Laughing на  Катаржина Фигура
Скрит текст:
.
В този контекст обаче аз съм зяпнала екрана, по едно време усещам, че едни ръчички ме полазват, плясвам ги и изсъсквам "Остави ме, бе, гледай филма!". Е, младежът явно е бил възпитан - догледа го, изпрати ме, даже още един шанс ми даде /май на "Коса" го замъкнах, което в моите очи, тогава си беше все едно го водя на примиерата на Междузвездни войни 7" Mr. Green/ и едва тогава продума, че май не сме един за друг.

# 8 366
  • София
То при вас точно като на кино свалката, и ти така да му отрежеш мераците  Laughing

# 8 367
Бях на 14 и един младеж ме покани на блус. Той ми се представи, а от моя страна не последва въпрос и попита не искам ли да знам как се казва. А аз: "все ми е едно". Такава патка съм била, още се червя като си спомня. А пък на него как му е било... Tired

# 8 368
Защо да го питаш как се казва, след като ти се е представил  Rolling Eyes

# 8 369
Опипването в киното ми напомни за позната двойка, големи шемети. Момчето посяга към момичето в някакъв сюблимен момент от филма, тя се стряска и целия салон чува: "Ох, че ме изплаши бе! После ше ме пипаш!"

Общи условия

Активация на акаунт