Номинации за най-голяма муня

• 3 554 111
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 340
Наложи се миналата седмица да ходя на 2 адреса с навигация. Тръгваме вчера на гости на едни приятели, при които аз бях ходила вече с навигацията ама не помня пътя и мъжа ми ми казва да включа навигацията, че не е ходил в този район. Пускам я аз обаче вместо адреса на приятелите слагам адреса на детската градина в която ми се наложи да ходя мин седмица да прибирам близко дете.... Кара си той а аз си зяпам в телефона. Спира по едно време и ме пита в кой блок са  Crazy Сетих се какво съм направила и опитах да замажа ама ММ веднага разбра какво става Wink

# 8 341
  • Луната ни пази
А по отношение на "Христос возкресе" някой да е отговарял с "Честито!", защото аз съм...  Embarassed
С честито не съм се сещала, яко е  Mr. Green
Обаче на няколко пъти ми се случва вече да избързвам с "благодаря"-то. Звъним си с близки и роднини, честитим си празника, аз заизреждам хубости и в момента, в който другия отвърне с "благодаря", аз не дочаквам минимум тяхното "подобно и на вас" и започвам да благодаря. При което настава неудобно мълчание и се чудиш как да излезеш от ситуация hahaha Почти на всеки празник го правя, че и при честитки за лични поводи  ooooh!
Редовно отговарям "Благодаря, и на теб!", когато колеги- мюсюлмани ми честитят Коледа или Великден.  Embarassed Неловко е!

# 8 342
  • I want it all and I want it now.
Вече няколко години без да искам отговарям "Благодаря, и на теб!", когато мъж ми честити 8 март  Crazy особено  в края на работното време  Laughing Добре ,че имаха чувство за хумор.  Laughing

# 8 343
Това ми напомни една случка: Преди години, когато дъщеря ми беше бебе, успях да се измъкна една вечер и да отида на дискотека. На входа охраната моли да надникне в дамската ми чанта. Отварям я аз, а вътре се мъдри чифт розови бебешки обувки!  bowuu

Това ми напомни на моя подобна ситуация, пак в дискотека и ми преглеждат чантата, а вътре 2-3 кръстословици. Бях забравила за тях и много ми беше смешно после.

# 8 344
Е, мен са ме проверявали в дискотека и в дамската ми чанта (тип голяма торба) имаше комплект чаршафи, чорапогащник и дънкова пола... Историята защо бяха там е дълга, но срама си беше голям...  Laughing

# 8 345
Гледам преди малко прогнозата за времето - в София 9 градуса, Казанлък 22!!! Ихааа!  Party Поглеждам по-внимателно - това била дебелината на снежната покривка!  Crazy Май ще пия още едно кафе!  Mr. Green

# 8 346
В Кнежа -34  hahaha

# 8 347
Жега напраО!  Joy

# 8 348
  • Варна
Малиии, у Книжъ шъ изпукът от жеги...

# 8 349
Нищо ни няма...свикнали сме  Joy

# 8 350
Днес определено не ми е ден.Чаках 20мин рейс 119,за да се кача в 78  Shocked Повозих се 3-4 спирки,докато осъзная каква съм я сътворила.Походих пеша обратно до същата спирка,пак чаках 20мин и този път о!чудо!Хванах правилния рейс.Резултатът : час и 10минути закъснение за работа.Поне не ме овикаха  Embarassed

# 8 351
  • through the wormhole
Днес определено не ми е ден.Чаках 20мин рейс 119,за да се кача в 78  Shocked Повозих се 3-4 спирки,докато осъзная каква съм я сътворила.Походих пеша обратно до същата спирка,пак чаках 20мин и този път о!чудо!Хванах правилния рейс.Резултатът : час и 10минути закъснение за работа.Поне не ме овикаха  Embarassed
Joy

Аз веднъж хванах автобус в обратна на жената от мен посока. Crazy ooooh!
Усетих се в момента, в който се качих и слязох на следващата. Поне минах гратис, щото кондукторката не успя да стигне до мен в претъпкания автобус. Mr. Green

# 8 352
  • Бургас
Днес определено не ми е ден.Чаках 20мин рейс 119,за да се кача в 78  Shocked Повозих се 3-4 спирки,докато осъзная каква съм я сътворила.Походих пеша обратно до същата спирка,пак чаках 20мин и този път о!чудо!Хванах правилния рейс.Резултатът : час и 10минути закъснение за работа.Поне не ме овикаха  Embarassed
Joy

Аз веднъж хванах автобус в обратна на жената от мен посока. Crazy ooooh!
Усетих се в момента, в който се качих и слязох на следващата. Поне минах гратис, щото кондукторката не успя да стигне до мен в претъпкания автобус. Mr. Green
Аз така в Сливен вместо влака за Бургас,хванах този за София.Чак в Пловдив се усетих. Embarassed

Странното е,че и кондукторка ми гледа билета.Две муни..

# 8 353
Аз имам една приятелка, която е страшно завеяна и си спомням как веднъж за да се прибере една друга приятелка ѝ обяснява как да си хване трамвая в правилната посока:
-Излизаш от подлеза ( тя е с нея, но е за другата посока и ѝ показва от коя точно страна да излезе), продължаваш направо и точно на първата пресечка е спирката. Не пресичаш никъде, просто стигаш до спирката директно.
За спирката в обратната посока трябва да се пресече и булеварда, а отделно тя много пъти се е прибирала сама от там. Обаче какво направила мойта приятелка? Хванала трамвая в обратната посока. Няколко спирки по-късно се усетила, слязла и изчакала следващия трамвай, отново в грешната посока.

# 8 354
Някой да е купувал в аптеката презервативи, носейки под мишница комплект нови чаршафи?
Защото аз съм....
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт