Номинации за най-голяма муня

• 3 553 221
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 8 460
Фаина, много се забавлявам с разказите ти. Чакаме те да напишеш за връщането.  Laughing

# 8 461
  • Бургас
Не знам за вас. На мен не само, че не ми е забавно, но и настръхвам от ужас като чета тези истории. Особено историята с минаването на границата ми настръхнаха косите.
Фаина, нищо лично към теб. Явно си много позитивна личност, но аз като майка искрено ти пожелавам господ да те пази. Едно е да си широко скроен, съвсем друго е да си безрасъден.

# 8 462
Преди 5 минути открих най- новата си глупост.
Непрекъснато правя забележки на детето да чете внимателно задачите, а се оказа че и аз не внимавам.Получавам писмо за участие в анкета, когато го получих погледнах пише : Линкът ще бъде активен от 25.01 тъй като ми трябва спокойствие рано сутрин, ми е най добре сега сядам да видя за какво става въпрос и чета : Линкът ще бъде активен до  25.01

# 8 463
Фаина , много увлекателно разказваш, продължавай ... забавлявам се, макар че не вярвам да е истина.
И друго - в историята с папагала разказваш че живееш само с майка си, която правила "мили очи" на майстора, който извикала. А в други истории има и баща - къде е истината?

# 8 464
Оказа се, че сме забравили да платим този месец за интернет и съответно днес го прекъснаха. Сутринта мъжа ми, пускайки лаптопа, ми каза, че му излиза опция за еднократно включване за 24 часа и ме попита искам ли да ми го пусне за днес, а следобед да си платим. И аз го спрях със следното съображение:
- По-добре недей, аз ще си го пусна после от компютъра, че на лаптопа ме ми е удобно да работя  Naughty   Thinking
Един вид, нета ще дойде само на едното устройство, а другото няма да има нет, докато не си заплатим. ooooh!
Та така, после скоростта много падна, така й не успях да се справя да откривам отново тази опция и излязох да си го платя.

И това ми напомни друга история, май в тази тема разказана много отдавна, за две момичета, дето си направили имейл адреси, едната писала на втората, и после отишли у втората, да проверят на нейния компютър дали е дошъл въпросния имейл.  bouquet

# 8 465
  • Sofia
Струва ми се, че Фаина излиза от темата - това тук не е за разказване на смешки по принцип (сега, доколко са смешка, аз също имам съмнения и също настръхвам при представата за някои събития и възможния им край...., но това е друг въпрос!).

Нека се придържаме към "мунювщините" на дамите!
Сигурно има някъде тема, в която се разказват "смешни страшки" или "страшни смешки"!

# 8 466
  • София
Фаина, явно не е разбрала. Не изтъквам никакви недостатъци никому. Споменах, че независимо дали темата е за глобално затопляне или весела случка, четенето (поне за мен!) става тежко като има толкова емотикони. Това е.

# 8 467
По принцип не се включвам в подобен вид спорове,но вие сте просто уникалниии smile3511,едната в едни от историите имало баща в други  не,ами може да са се развели хората причините може да са хиляда и една,другата пък историите и не били за тази тема,еййй под вола теле търсите.Фаина ,пълен  ignore2

# 8 468
  • София
Всек'ви образи минават граници пеша. Що да не минават Simple Smile

Прибираме се със съдружника от Белград за София. На Калотина сме по нормално време, т.е. към 1. И качихме една девойка за София, че даже и до тях я закарахме Simple Smile Щяхме да се забавим докат ме разтоварва мен, докат говорим вкупом с мъж ми и съдружника реши 1во девойката да метне на Руски паметник. Че и тя без пари май беше, а и такова нещо като градски транспорт по това време...
Аз приказвам много, но таз девойка ме биеше по всички параграфи. Прибираше се от Германия - на стоп. Разказа ни цялото си пътуване, че и повече Simple Smile Чувстваше се като у дома си... в крака на прозореца Simple Smile
Бяхме пуснали музика по блут-а от моя телефон. Мисля че в момента свирукаше Рамщайн. Девойката се поинтересува от метода на свързване. Каза "и аз имам музика, но по-модерна". Не успя обаче да свърже тел-а с уредбата на колата Simple Smile

Забавлява ни час и нещо. Съдружника после рече, че раницата и била поставена в/у скейтборд, явно за по-лесно придвижване.
Беше решил повече да не качва стопаджии, но нали нашенка, пък и тя "ми скочи ми на капака" Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 14:22 от AnMary

# 8 469
Това, ако е истина, мога само да кажа, че с право помаците са известни още като "високопланински джентълмени" Joy По тая късна доба можеха много неджентълменски да се отнесат и доста нелицеприятни неща да сторят... Но да, всякакъв щур народ щъка по тоя свят.

# 8 470
Ей,много криви ракети има..

# 8 471
  • Sofia
Явно и аз съм крива, но изобщо не ми бяха смешни и забавни историите на Фаина...
Харесва ми Дорис и подобен хумор и самоирония.

# 8 472
Само не мога да разбера кой ви кара да четете историите на Фаина?Като не ви харесват ги подминавайте. Спестете си ненужните коментари за вас и не разваляйте иначе забавната тема.

# 8 473
  • София
Дребният имаше празник на цифрите в училище. Тръгнала съм и съм "лапнала" телефона - говоря с мъж ми. Питам го дали ще успее да дойде, какво ще правим след това и т.н. (т.е. един куп глупости). И както си говорим изведнъж му заявявам "ама аз си забравих телефона. Как ще го снимам сега?" и мислено "ще имам време да се върна до нас!?"  Laughing

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 03:00 от AnMary

# 8 474
Смисълът на темата не е четящите да одобрят всяка една разказана история  Peace И съответно да става дискусия  как нещо не е смешно (всъщност, по-точно казано как на тях не им е смешно).
Поне да разказваха като сравнение някаква тяхна смешка.  Peace

Така вместо човек да се чувства свободен да разкаже , което му се струва уместно , започва да се чуди дали сега няма да последва саркастичен коментар.

Все пак това е тема за добро настроение и добър тон на общуване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт