Номинации за най-голяма муня

• 3 561 065
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 300
  • Русе
Хайде и аз де се разпиша в темата за муните:
Тази сутрин, спяща още, реших да правя пица за обед, да може като се върна от разходка с малката да хапваме направо. Използвах готово тесто от Лидл, зеленчуците си измих и нарязах снощи, само да я наредя и изпека. Реших да намажа със зехтин първо. И като люснах смело, гледам черно..Балсамов оцет! Попих набързо с домакинска хартия. За мое оправдание - шишенцата са подобни. Нищо и нямаше на пицата, де.

# 9 301
  • София
Тази нощ по някое време малкият син се е промъкнал в нашето легло. Сигурно 15 пъти си слагаше краката върху главата ми и аз 15 пъти ги махах от там. На 16 път не издържах и му се скарах.... на английски  Crazy И детето и мъжът ми се събудиха и ме гледаха странно какви ги говоря посред нощ.

Българи сме, живеем в България и по принцип не говоря с децата на английски Laughing

# 9 302
 hahaha
Може в този момент да си сънувала нещо на английски,  и от съня - право в реалността си си приложила знанията... Laughing

# 9 303
  • Бургас
july1993 ,за съжаление са починали  Cry
Абе, аз и баба имам, и дядо, ама не се возят по автобусите от скука.
Мисля, че акцентът беше точно в случаите, когато се правят по няколко обиколки от начална до крайна спирка, ей така, безцелно.
А да се моташ в мола безцелно не е лошо, нали? Там дядовци няма. Буташ се с кифли предимно. Mr. Green
Точно това имах предвид!
Едни и същи хора,всеки ден,по едно и също време.
Аз никога не съм се мотала безцелно из молЪ,из автобусите или където и да е.
Отивам свършвам си работата и дим да ме няма  Peace
А молЪ хич не го обичам. Рядко ходя там. Предимно до оптиката си или до ДМ.
Това е!

# 9 304
От последния час.На село сме..Дребния се сърди и реве че е гладен ( съответно е гладен за сладко-бонбони ,шоколад) Баба съседка тича с 4 пресни яйца и казва ето свари им, обяснявам и че искат сладко преди вечеря , но въпреки всичко сварих яйцата.Обелих и им разделих едно, другите правя планове да им нарежа в салатата.Събираме багажа, натоварваме се в колата и мъжа ми пита какво се чува , какво тропа , отговарям че мотичката се намества в багажника ( взех я да почистя градинката пред блока).Вечe сме изминали 300 и вече обяснявам на мъжа ми да спре да видим все пак какво ттропа , няма 10 минути да се ослушваме.Спира и се чува тряс- канчето с 3 бр яйца се търкаля по улицата .Забравила съм го върху колата.Салатата беше без яйца.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 23:14 от J_M_M

# 9 305
  • София
От последния час.На село сме..Дребния се сърди и реве че е гладен ( съответно е гладен за сладко-бонбони ,шоколад) Баба съседка тича с 4 пресни яйца и казва ето свари им, обяснявам и че искат сладко преди вечеря , но въпреки всичко сварих яйцата.Обелих и им разделих едно, другите правя планове да им нарежа в салатата.Събираме багажа, натоварваме се в колата и мъжа ми пита какво се чува , какво тропа , отговарям че мотичката се намества в багажника ( взех я да почистя градинката пред блока).Вечe сме изминали 300 и вече обяснявам на мъжа ми да спре да видим все пак какво ттропа , няма 10 минути да се ослушваме.Спира и се чува тряс- канчето с 3 бр яйца се търкаля по улицата .Забравила съм го върху колата.Салатата беше без яйца.

Не разбрах, 300км сте пътували с канче върху колата?!?

# 9 306
  • На брега на реката
Вероятно е 300 метра, как реши, че е км., като никъде не се споменава мерната единица?

# 9 307
И аз мунята го взех за 300 км.  Laughing
Като прочетох пак видях,че не уточнено какво точно е. Laughing

# 9 308
  • до най-прекрасния мъж
Муня ще прави домашен кашкавал. Муня слага да вари млякото. Муня решава да мие чинии, докато вари мляко. Муня забравя за млякото и то кипва. Муня дърпа млякото от котлона и слага супена лъжица сол в него, докато то още ври. Млякото кипва отново и олива всичко. Муня чисти основно кухня Sad Е, така или иначе щях да я чистя тези дни, но поне изкипяло мляко да нямаше.

# 9 309
Муня ще прави домашен кашкавал. Муня слага да вари млякото. Муня решава да мие чинии, докато вари мляко. Муня забравя за млякото и то кипва. Муня дърпа млякото от котлона и слага супена лъжица сол в него, докато то още ври. Млякото кипва отново и олива всичко. Муня чисти основно кухня Sad Е, така или иначе щях да я чистя тези дни, но поне изкипяло мляко да нямаше.
Сигурно си го правила по рецептата с лимонтузу. И аз го правя по нея. Ама не си му слагала бакпулвер вместо лимонтузу както направи веднъж моя милост. Да видиш ти как изглежда изригнал вулкан в кухнята. hahaha

# 9 310
  • под тепетата
Натъпквам дрехите в пералнята. Сипвам прах и настройвам за желаната програма. Дисплеят светва и изписва 17.45. Въпросът в главата ми - че кога стана шест без петнайсет ? След справка с часовника се сетих , че е продължителността на програма ли, какво там  Embarassed

# 9 311
Само от последния час:

Тръгвам да си гладя една блузка, която е с качулка. По принцип не гладя, но пък винаги досега и двамата с ММ директно изключваме щепсела от контакта и не бъзикаме копчетата на ютията.
Сега той решил да я изключи от копчето и аз доста време се мъча с това чудо на техниката, което не иска да ми изглади блузката. СветнАх се накрая какъв е проблемът и криво ляво се изгладих.
Обличам се и се навеждам да си хвана косата на опашка. Завързах си в косата и връзките на качулката на блузката. Повтарям процедурата отново и вече прилично изгладена и с нормална прическа излизам.
Натискам дистанционното и отварям вратата на гаража. Влизам вътре, пак натискам дистанционното и затварям вратата на гаража.  ooooh!
Качвам се в колата, паля, моткам се нещо и тъкмо леко отпускам педала и изведнъж се усещам, че вратата на гаража е спусната. Рязко скачам на педала - браво на мен, спасих колата.  hahaha
Явно днес не ми е ден, а толкова работа трябва да свърша още  #Crazy

# 9 312

Не разбрах, 300км сте пътували с канче върху колата?!?
метри са Simple Smile днес огледах два пъти да не съм забравила нещо върху колата , оказа се че чантата ми е останала в къщи.

# 9 313
  • до най-прекрасния мъж
Сигурно си го правила по рецептата с лимонтузу. И аз го правя по нея. Ама не си му слагала бакпулвер вместо лимонтузу както направи веднъж моя милост. Да видиш ти как изглежда изригнал вулкан в кухнята. hahaha
Да ти кажа точно като изригнал вулкан беше, нищо че сложих сол, а не бакпулвер. Мляко имаше навсякъде - половината плот, по пода, в шкафовете наоколо, дори във фурната се беше навряло и то между двете стъкла.
Скрит текст:
Между другото колко време ти зрее кашкавалът. Моят е на два дни, но е още пресен, като пресована извара.

# 9 314
Blue.angel,
Скрит текст:
За да е с гладка консистенция кашкавалът трябва да махнеш тенджерата от котлона в момента на кипването и едва тогава да добавиш солта и лимонтузуто. Ако ги сложиш в кипящото мляко се получава ефект вулкан плюс зърнеста консистенция. Изобщо никакво време не зрее кашкавалът ми- няколко часа след като го направя домашните зверове го нападат и унищожават като скакалци африканска реколта.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт