Номинации за най-голяма муня

• 3 560 989
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 405
Лепилото пада с лакочистител  Blush

# 9 406
  • На брега на реката
Това под нокетя падна лесно, с малко киснене под вода. А черните петънца не са от изгорена кожа, а като зацапване при отлепянето от кожата на обувката  Mr. Green Малко са ми сухи пръстите, но ще знам повече експерименти да не си правя.
ВръхТъ беше като натиснах носа на обувката към плочките по пода, за да захване по-добре и обувката залепна  hahaha Ама дирята се махна после лесно, като засъхнал силикон.

# 9 407
  • София
С моментното лепило и аз съм имала интересни моменти. Преди много години, когато за първи път видях такова чудо си бях залепила пръстите един за друг с него. Тогава разбрах, че наистина е моментно.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 15:23 от Аглея

# 9 408
Мрънкам за една малка раничка на ръката.
Много съм зле и аз. Три пъти прочетох изречението, за да разбера каква раница дето се носи на ръката искаш да си купиш. На кремвирш невски обаче се усетих за какво става въпрос Simple Smile
Аз съм по-зле. Светнах се какво е, когато го написах в гугъл изображения ooooh!

# 9 409
Не бях ходила на гинеколог от една година, днес така бях се засилила в кабинета, че освен от кръста надолу хвърлих и тениската си и останах само по сутиен  Laughing усетих се, де, но и доктора ме видя какви ги върша (мъж е), защото беше застанал до "магарето", готов за преглед, а то е до паравана, зад който се събличах... Embarassed Laughing

# 9 410
Хаха, и аз при мъж АГ съм се събличала така  Mr. Green Но се съблякох от кръста нагоре, по черен сутиен  Blush Blush

# 9 411
  • София
Брех, че мераклийки бе.......за гинеколог. Mr. Green

# 9 412
  • В сърцето на любимия човек
Но не сте си губили бикините в пространството зад паравана, нали? За малко да си тръгна без бельо от кабинета, в последния момент ги открих паднали на земята зад стола.
И без обувки съм си тръгвала - в бързината излязох с медицинските чехли. Добре, че останалите пациенти ме загледаха странно и се усетих.

# 9 413
Е не, бикини не съм му оставяла  Mr. Green Ма то аз от кръста надолу въобще не тръгнах да се събличам.
Седях си по дънки и сутиен  Embarassed

# 9 414
Хахаха, напомних те ми мой случай отпреди десет години - аз съм си оставяла бикините в кабинет след преглед. Е, не съм се връщала при този лекар, добре, че и без това нямах добри впечатления Embarassed Беше много бърз преглед, рокля носех и едва станах от стола, когато влетяха в стаята бременна с болки и мъжа й. Толкова исках да се разкарам оттам, че само си обух сандалите и взех чантата си и потеглих.  Crazy

# 9 415
Днес хвърлих ключа за колата. Сутринта отивам до магазина, но ММ ми казва да му взема цигарите от колата, понеже ги е забравил снощи. Връщам се аз, отключвам колата, вадя цигарите,  заключвам.  Но за да се докажа като добра съпруга, решавам и да ги отворя. Отварям ги и решавам да хвърля отпадъците в близкото кошче,  след което чувам странен шум. Шок и ужас, ключът е паднал в кофата! Не се виждаше отгоре. Познайте кой бърка в кофата.

# 9 416
  • Сф
Не каза кулминацията- намери ли го?

# 9 417
Не каза кулминацията- намери ли го?
Да.

# 9 418
  • София
Аз така преди години вместо плика с боклук изхвърлих в контейнера, изхвърлийка този с багажа на баба ми, която отиваше да спи у нашите. Познайте как  влизах в грамадния контейнер вечерта, ама добре, че беше тъмно и не ме видяха

# 9 419
  • Сф
Помня, че тук някой беше разказвал за хвърлени ключове в контейнера и как после молил клошар да ги извади срещу 5 лв  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт