Номинации за най-голяма муня

• 3 560 937
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 450
Ооооо, прекрасен котак  Heart Eyes

# 9 451
Тръгнали сме днес с щерката да прибира малкият от тренировка. На уличните стълбове има залепена някаква обява. И двете сме без очила и щерката пита за какво е обявата. Казвам ѝ, че най-вероятно е загубено куче. Тя обаче мрънка, че иска да знае...
На вторият стълб решавам леко да се приближа и да видя.
Мернах бегло снимката и заявих
- Заек!
Веднага ми мина мисълта "е хубаво де, как могат да загубят заек?". Вгледахме се по-внимателно - оказа се куче все пак. Но снимано отгоре... а на мен в първият момент даже и морков ми се привидя  Laughing
Щерката започва да разпитва
- Е че то тук какво може да се загуби?
- В квартала ли? Кучета, котки,...
- Котките не излизат. Виж нашия Харо как само вкъщи си седи.
- Има котки, които излизат. Даже и на каишки ги разхождат.
- Значи можеш да си изведеш и заека на каишка. И да го загубиш... Докато блееш ще си прегриза каишката и дим да го няма...
Laughing От сърце съм се смяла, за моркова де, не за друго... Joy

# 9 452
Днес едно мрачно и противно-усилно време.Решавам да изляза и да прибера покривката от масата в градината.В градината заварвам коткинатора откраднал вакуумирана скумрия с опаковката.Започвам да се карам със сериозен тон как така не се прави и веднага да иде да върне скумрията.Отдолу се чува едно Мау.Питам пак:разбра ли ме хубаво,жувотно такова?Пак едно Мау.Голямото дете ме гледа и вика: Знаеш,че говориш с котка нали?- и цъка съчувствено в стил не ти е добре...
Разгеле свил скумрията на една съседка през 3 двора,та купих нова и я върнах.Как успява да ги краде тия неща направо нз.
Тая котка е определено недобре,обича да лочи и тайно бира,само дебне да оставя чаша без надзор и е там.Предната седмица пека пържолки на двора,отпивам бирица,докато обърна пържолите онова навряло главата в халбата и лочи!Що подигравки отнесох,че си го заслужавам,като не съм му донесла чаша и на него не е истина!

Рибозом, това е коткинатора, който не щеше да си намери работа, нали?  hahaha

# 9 453
и такааа, една муня и от мен за добро утро... Ставаме сутринта с мъж ми и всеки по задачите си, той тръгва за работа а аз да заведа децата на градина. Да обаче той излязъл а аз още оправях фъстъците и тъкмо станахме готови и тръгвам да излизам когато тук ключове, там ключове... да ама ключове няяяма, ММ взел и мойте барабар с неговите та сега го чакам да се върне и да ми ги даде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За момента с децата сме под домашен арест  Joy

# 9 454
  • София
Хе-хе, този номер аз го свърших веднъж. Най-интересното обаче беше, че без да забележа, съм извадила последователно и двете връзки ключове. Едната съм оставила на една маса, а другата държа. Като съзрях първата, започнах да се чудя кой колега има такива ключове като моите.  newsm78  Така и не разбрах това и като свърших работа, си тръгнах. Чак у дома разбрах чии са били тия ключове.  ooooh!  Беше петък. Наложи се да се върна веднагически до работата. Joy

# 9 455
и такааа, една муня и от мен за добро утро... Ставаме сутринта с мъж ми и всеки по задачите си, той тръгва за работа а аз да заведа децата на градина. Да обаче той излязъл а аз още оправях фъстъците и тъкмо станахме готови и тръгвам да излизам когато тук ключове, там ключове... да ама ключове няяяма, ММ взел и мойте барабар с неговите та сега го чакам да се върне и да ми ги даде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За момента с децата сме под домашен арест  Joy

И аз тук - като прочетох "фъстъците" и си викам "Брей, каква е дейна тая жена - в ранни зори даже фъстъци изпекла!"  Joy

# 9 456
И аз си казах "Е га не стана сутринта да пека фъстъци  Mr. Green Mr. Green"

# 9 457
Аз по никое време на деня не бих пекла фъстъци. Виж, ако някоя добра душа ми опече, ще си ги хапна с кеф топлички.  Embarassed

# 9 458
  • София
Аз по никое време на деня не бих пекла фъстъци. Виж, ако някоя добра душа ми опече, ще си ги хапна с кеф топлички.  Embarassed
Абе аз и с готвенето съм така, ама де ги тез добри души???

# 9 459

И аз тук - като прочетох "фъстъците" и си викам "Брей, каква е дейна тая жена - в ранни зори даже фъстъци изпекла!"  Joy
Да си призная и аз прочетох 2 пъти да разбера какви фъстъци е приготвяла... Laughing

# 9 460
Спите ощеее, спитее! hahaha
Ставам днес и нямам кафе, свършило. Къде е чак магазина, на 30 метра, кафеавтомата ми е на 10 метра. Вземам само стотинки и пускам 50. Върна 20 ресто, ама кафе- цъ. Ще се ходи до магазина. Ама що да се моря да се качвам за още пари, да взема кутийка нес, те ще ми пуснат кафе в магазина от машината си. И, облечена домашно, стискаща пластмасовата чаша ароматно кафе, крача към къщи. Винаги съм се чудила как се спъват хората на равното. Спънах се и аз, разлях всичко. Сетих се че имам какао и мляко, та това пих, не ми се разкарваше пак. След малко имам излизане по центъра. Но сега се сетих че вчера четох че на 5 централни улици ще правят профилактика, В и К, пък дано ме огрее да пийна.
Успешна и спорна седмица!

# 9 461
  • На брега на реката
Муня на токчета и с тесен панталон отива да се снима в тия смешните кабинки. Трябваше ми снимка спешно и друг вариант не измислих. Свърших работата в кабинката  hahaha, излизам и започвам да чакам пред отвора, че да ми изпаднат снимките. Чакам, чакам, дупя се, захождам, клякам, няма бе. Група ученици се заливаха от смях зад гърба ми. Вече не само аз бях почервеняла от срам и яд, но имах чувството, че и задника ми запари. Направих крачка назад, за да огледам по-добре отвора, че да не се налага пак да се гъзя и О!Чудо, снимките под обувката ми. Не знам кога са се сурнали, но се усетих що толкова ми се хилеха децата. В своя защита ще кажа, че съм яко късогледа  Mr. Green

# 9 462
Свърших работата в кабинката го разбрах по друг начин, но препрочетох и разбрах, че си се снимала, не пишкала.  ooooh!

# 9 463
  • На брега на реката
Аз за това и сложих хилещата се иконка. Тия кабинки винаги са ми навявали подобни действия  Mr. Green

# 9 464
Абе аз и с готвенето съм така, ама де ги тез добри души???

Хаха  Mr. Green, уникални сте, посмях се от сърце  Heart Eyes За късмет стигнахме само с час закъснение в градината, за сметка на това пък цял ден съм на вън, "доволно вкочанила се" и три пъти се намерих на различни места из Красна Поляна  Joy поради промяната в маршрута на част от градския заради бъдещото метро. Близо час обикалях като гламава че да се намеря къде съм ама ей на, муня голяма хептем, хем уж гледам кое къде върви  Thinking и в крайна сметка три рейса и три коренно различни места от крайната дестинация, не се бях возила толкова в ГТ от години  Joy В крайна сметка си намерих пътя де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт