Номинации за най-голяма муня

• 3 554 535
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 690
  • София
Историите с печките ме подсетиха за една моя мунска постъпка от ученическите години.
Не помня кой клас съм била, може би 6-ти-7-ми, прибирам се от училище,  вън вали ужасно силен дъжд, а аз съм без чадър. Цялата бях мокра, включително и бельото. Преоблякох се вкъщи, обаче обувките ми вир-вода, а на следващия ден сме на екскурзия. Реших, че нямам други толкова подходящи обувки за планираното мероприятие и звъннах на една приятелка за съвет как да ги изсуша до другата сутрин. Приятелката не успя да ми даде читава идея, но ми сподели, че нейна позната веднъж си изсушила обувки на слаба фурна. Речено-сторено. Слагам един вестник върху скарата на фурната, тропвам обувките отгоре, включвам на макс./откъде да зная, че фурната била развалена и работела само на максимални градуси  Crossing Arms/ и отивам да гледам филм в хола... По едно време чувам как баща ми се прибира като на пожар и вика нещо. Недоумяваща излизам в коридора да видя какво иска и се озовавам сред гъсти кълба от пушек и ужасна смрад. Справихме се и без пожарната, обаче обувките ми се бяха свили до размера на бебешки терлички, та не успях да отида с тях на екскурзията.  Laughing

# 9 691
  • Cyberspace
Блъснах се в един Голф четворка... Спрял... А аз пеша... Беше много тъпо, точно пред градината  Joy

# 9 692
  • до най-прекрасния мъж
Като каза блъскане - преди години се блъснах в едно колче, поставено по средата на пешеходната врата на оградата на един местен магазин. Колчето беше поставено там, за да не можеш да излезеш с пазарска количка през вратата. Ама муня блее и го връхлетя със страшна сила. Сблъсъкът не беше в моя полза - бая време ме боля коремът ниско долу...

# 9 693
Блъснах се в един Голф четворка... Спрял... А аз пеша... Беше много тъпо, точно пред градината  Joy
Аз съм се блъскала в електрически стълб  Thinking Как не съм го видяла?  Mr. Green

# 9 694
Аз съм се блъскала в електрически стълб  Thinking Как не съм го видяла?  Mr. Green

И аз, ама моето май беше улична лампа Simple Smile)) Зяпах някакви витрини на магазини. Не знам хората наоколо какво са си помислили, но аз 10 мин. се заливах от смях на себе си.

# 9 695
  • Countryside
Ох, ако блъскането/удрянето/пребиването в предмети е мунско, роман мога да напиша. Редовно имам синини по тялото и нямам спомен къде съм ги добила  ooooh!
По темата: сипах пудра захар в доматения сос, не беше много зле като му настъргах солидна доза сирене при сервиране, даже ММ пита дали не пробвам нова рецепта и колко е сполучлива   Laughing

# 9 696
  • Cyberspace
В стълб и аз съм се блъскала в зората на тийн годините си  Tired
С едни огромни очила размер капачки от трилитров буркан, даже по-скоро тип скиорски - черни, модерни и на сестра ми  Joy Фръцкам се с тях при една приглушена светлина, по залез и на едно тясно тротоарче се моткам важно - Фрааааааааааааааас в един стълб! То нали вече тъмно, ама мен ме осветява гъзарията с тия очила, които изобщо не ми отиват на това отгоре, ама...
Върнах ѝ ги неизползваеми, въпросните  Joy Много държа да отбележа, че тя не ми повярва за инцидента, помисли, че съм ги изтървала или нещо такова и това е опит да се оправдая  Mr. Green

# 9 697
  • Бургас

И аз, ама моето май беше улична лампа Simple Smile)) Зяпах някакви витрини на магазини. Не знам хората наоколо какво са си помислили, но аз 10 мин. се заливах от смях на себе си.
И аз най редовно се блъскам в спрели коли  Joy И на всичкото отгоре,колите ми са виновни,псувам ги къде са спрели  Mr. Green
Винаги когато се блъсна някъде или падна,или се ударя,ми става толкова смешно,просто не е истина...  Joy Вървя и сама се смея по улиците....
Но не ми пука,ама изобщо! И без това главата не ме слуша изобщо  #Crazy Mr. Green Sunglasses

# 9 698
  • София
E, дъщеря ми блъсна камион Shocked Shocked Shocked, а аз - два пъти - улични знаци. Дето се вика за крушата и дървото Embarassed.

# 9 699
Аз освен в улични знаци, се блъскам редовно в клони на дървета. Една вечер съм се забляла в телефона и вървя, блъснах се в една ограда.
Аз имам и друго изпълнение. Един ден бях много зле , не бях спала. Отивам на работа и цял ден съм неадекватна. Излизам си от стаята и заключвам колежката вътре.

# 9 700
  • Бургас
А аз най-редовно като вървя и си цъкам на Том и Анджела,ровя си в музиката и се чудя,коя песен да си пусна.....добре,че пътя си го знам наизуст  Laughing но кой ли ден ще се хиля пак сама на себе си незнам  Sick Mr. Green
Абе,тез нови телефони ,не са работа,само ни разсейват  #Crazy Joy

# 9 701
Абе вие в знаци се блъскате, а аз направих катастрофа. Аз руса муня завивам на дясно, другата руса муня паркирала почти на завоя и дава назад. Еми ударихме се написахме един протокол и се смяхме 😂

# 9 702
А майка ми преди години с колата си се сблъсква лекичко с колата на някакъв мъж с дълга коса. Като дошли катаджиите, без да огледат внимателно, единият смеейки се казал на другия: "Хаха, гледай, две жени се блъснали"  Joy

# 9 703
  • Майничка
Аз не само се блъскам, но като си харесам едно място, се блъскам редовно в каквото се извисява на него. Че и се извинявам.
На едно кръстовище до нас, част от почти ежедневен маршрут, преди 30-на години имаше електрически стълб, от старите, дървените. Поне 5-6 пъти съм го прегръщала и съм се извинявала. Махнаха го преди 15г., на негово място сложиха лампа, леко пред нея - кошче за боклук. Усложних хореографията - първо се блъскам в кошчето, "Извинявайте!", правя стъпка и половина, прегръщам лампата, "Извинявайте и Вие!", "Спри да се хилиш!"(към сестра ми). Хората преместиха и лампата, междувременно обаче, посадената леко встрани фиданка еволюира до дърво с прилични размери.

Гледам да избера алтернативен маршрут, но разсея ли се, последователността е следната - колкото и да бързам, на мястото на бившия стълб намалявам предпазливо, машинално си потривам челото, правя плавна обиколна крачка встрани, ако съм с някой от родата - обръщам се да изсъскам:"Не се хили!" и гушвам дървото. Вече ме знаят в заведението отсреща.

# 9 704
  • София
Оооооох, Гаргамела, сълзи ми текат и се хиля посред нощ като лудите Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт