Номинации за най-голяма муня

• 3 554 511
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 675
  • Sofia
Днес направих крем карамел със 750 гр захар на литър прясно мляко. Направи ми впечатление, че се запени доста, но си мислех нещо съвсем друго и се усетих след като стана пяна 4 пръста. Тоест чак като видях, че почти нямам вече захар ми стана ясно. Стана толкова сладък, че чак дразни на гърлото  Embarassed

Joy
Това ми напомни мунска изцепка на колежка, на която давах рецепта за гофрети.
Идва тя след няколко дни и аз се сещам да я питам направи ли гофретите, харесаха ли им.. Ми, вика, ядоха ги, ама нещо много сладки и твърди станаха, та децата им се мръщеха, ама изядоха ги, де! И аз така  Shocked
А бе, аз тези гофрети от години ги правя, никой не ми ги връща, как така?!?
Е, казва, ами то 2-3 чаши захар са си много...
Как 2-3, дай да видя какво съм ти написала!
Ами написала съм 2/3 ч.ч. захар! Пък тя какво е прочела, друг въпрос...
Повече рецепти на нея не давам  Naughty Само ме излага...  ooooh!

# 9 676
Ох, захарта в гофретите ме подсети как във 2-3 клас реших да правя кекс и да изненадам мама. Изненадах я. Чак пожарна дойде, защото от фурната излизаха пламъци и аз пищях като заклана. А се стигна до пламъците, защото вместо 1/2 чаена чаша олио, аз съм прочела 1/2 литър олио и безумно мазната кексова смес преля от формата във фурната и се запали. Embarassed

# 9 677
Бая блажен си го направила кекса  Mr. Green Mr. Green

# 9 678
Къф кекс?! Въглен! Майка ми щеше удар да получи. Поне за втори път пожарната дойде у нас чак в 8 клас заради моето ученолюбие. Оставиха ме да наглеждам тенджера с боб, но аз учих, учих, учих и едва тупурдията на пожарната, повикана от съседите, които видели валма дим от кухнята, ме накара да затворя учебника. Такова ученолюбиво дете! bowuu

# 9 679
При нас не дойде пожарната, а съседът от горния етаж. Обаче (по изключение) мунята в случая не бях аз, а баба ми (лека й пръст). Действието се развива в далечните ми студентски години, когато още съществуваха бригадите. Бяха ни пратили в един хлебозавод да работим на смени. Прибрала съм се аз след нощна смяна и съм заспала като пън. Обикновено се събуждах някъде към 7 вечерта, хапвах и тръгвах пак за нощна смяна. Не знам защо баба ми решила, че точно в този ден ще се събудя за обяд. И сложила на котлона да се стопли тенджера с пиле с ориз. Но в този момент й се обадила приятелка да я покани на гости и нашата хукнала. Не ми се обадила, за да не ме събуди, но пък заключила здраво входната врата (по онова време я заключвахме само нощем). А котлона? Познахте – оставила го включен. По това време у нас прекарваха инсталация за парно и целият блок беше разпробит. Да, филмът "Топло" на живо. По едно време се събуждам  от неистово звънене на вратата. Тегля една на идиота, който ме е събудил, и се обръщам на другата страна – зер, баба ми е в къщи, тя ще отвори. Да, обаче никой не отваря, а идиотът пред вратата не се отказва. Ставам порядъчно ядосана да видя кой е нахалникът, отварям вратата на спалнята и ме посреща "облак темен". Брях! Стигам до входната врата, опитвам да отворя, но не ми се получава. Ровя си из чантата за ключове, намирам, отключвам – съседът от горния етаж. През дупката на пода в кухнята им се издигат кълба смрадлив дим и той дошъл да провери каква е работата. Тичам в кухнята, от очите ми текат сълзи, щото димът люти нечовешки. Спирам котлона (как пък не беше изгорял?!), отварям врати и прозорци, но не мога да отлепя тенджерата от котлона. Търся бабата – ни вест, ни кост. Чак като се поразсея димът видях на масата миниатюрна бележка: "У Ванчето съм." Ровя в тефтера с телефоните, намирам номера на Ванчето и … развалих им седянката. Изкомандвах бабата да се прибира и да мие печка, тенджера (всъщност нея я изхвърлихме) и т.н. А у нас смърдя няколко дни. Но пък стана ясно, че понякога е полезно да имаш "топла връзка" със съседите.

# 9 680
  • Cyberspace
Не знам дали е точно за тука, ама как се измъкна мунчо днес  Crossing Arms
Сутринта с кафето ми се пада късметче "изненада", аз решавам да си изпрося нещо и му пращам снимка на късметчето с дебел "намек", че довечера ще си чакам изненадата...
Звъни ми след два часа мунчо:
- Кво правиш? - пита ме той
- Вървя по *****
- Да, да... Обърни се наляво... Ооооще по-наляво, дай малко назад... Още... Бинго! Спри се сега и погледни на ляво...
- Да... И...?
- Изненадааааааааааааа, няма ме!
Получила съм си изненадата според него  Joy Joy Joy #2gunfire

# 9 681
Не знам дали е точно за тука, ама как се измъкна мунчо днес  Crossing Arms
Сутринта с кафето ми се пада късметче "изненада", аз решавам да си изпрося нещо и му пращам снимка на късметчето с дебел "намек", че довечера ще си чакам изненадата...
Звъни ми след два часа мунчо:
- Кво правиш? - пита ме той
- Вървя по *****
- Да, да... Обърни се наляво... Ооооще по-наляво, дай малко назад... Още... Бинго! Спри се сега и погледни на ляво...
- Да... И...?
- Изненадааааааааааааа, няма ме!
Получила съм си изненадата според него  Joy Joy Joy #2gunfire

Joy Joy Joy
Уникално, е получила си изненада, определено, извинявай но се смях с глас  Hug
Мунята миналия месец решава че ще прави Австрийски подкови и охлювчета . До тук добре обаче...
Рецептата е с 50гр. захар а моя милост решила че трябва да сложи две големи чаши  ooooh!
За капак ми беше свършила и хартията за печене и поне ме беше хванал мързелът реших че и така ще станат. Е, щяха да станат ако беше правилно направено тестото Grinning Та, отварям аз фурната и гледам всички сладки станали на равен тъничак пласт вътре и силно кипящи  Shocked Зачудих се дали така са ставали и предните пъти но не помня такова нещо  Thinking В крайна сметка се получи една огромна "сладка" от която направихме с ММ няколко малки с формичките и които се теглеха при отхапване като че лукум е слаган  Joy Joy Joy

# 9 682
Муня става от сън, взема си дълъг, но уви - неразсънващ душ, прави си кафе, облича бельо. Побутва кантара, качва се...аха, добре, 113кг, слиза.

Shocked Shocked :shock:113 кг??? Кафето по краката и бельото, очите едва се държат на местата си.

Слиза, включва пак кантара, качва се - пак 113  Shocked

Вика мъжа си - при него 120 кг, дъщерята я изкарва 90 кг, малкия дребосък - 60 кг.

Между 40 и 50 кг слага горница, ще лети към контейнера  Laughing

# 9 683
Ай ся, кантара виновен  smile3503

Отдавна не съм имала тъпа ситуация, тази бе от сорта на: возя се в асансьора с непозната колежка. Усмихваме се вежливо, на излизане тя ми казва довиждане, а аз й отвръщам с подобно.  #Silly

# 9 684
  • Sofia
Да не сте му нагласили, без да искате, други мерни единици  newsm78

# 9 685
Да не сте му нагласили, без да искате, други мерни единици  newsm78
И аз си помислих, че може да ги тегли в паундс, както е в САЩ. Peace

# 9 686
Муня става от сън, взема си дълъг, но уви - неразсънващ душ, прави си кафе, облича бельо. Побутва кантара, качва се...аха, добре, 113кг, слиза.

Shocked Shocked :shock:113 кг??? Кафето по краката и бельото, очите едва се държат на местата си.

Вика мъжа си - при него 120 кг, дъщерята я изкарва 90 кг, малкия дребосък - 60 кг.

Joy Joy Joy милата,  hahaha бързо си се разсънила

# 9 687
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Sunglasses

Цитат
113 Pounds (lb) = 51.25594 Kilograms (kg)

# 9 688
  • ГО
Вчера, пиша си аз у форума, нещо ми беше много интересно, до мен, за фон, върви сериалът по телевизията и изведнъж - телефонен звън, ама като моя. Ставам и започвам да си търся телефона, гледам, че е на масата, взимам го и аха да вдигна - той не звъни. Да, ама продължавам да чувам, че звъни телефон, докато не загрях, че е от филма. Не търсеха мен.   Crossing Arms Whistling

# 9 689

и по-добре, щото иначе нямаше да пишеш тук, а в един друг подфорум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт