Номинации за най-голяма муня

• 3 554 054
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 660
  • here and now
Аааа що? 400 лева на вечер  си е прилична заплата за професията...

# 9 661
  • sf
Пък и бакшишите  Joy

# 9 662
Да, ама аз си мисля за месец и се чудя как едни гащи ще си купи с тези пари клетникът.  Laughing

# 9 663
  • Sofia
То на стриптизьорите гащи не им трябват!
Почти...

# 9 664
Да, ама аз си мисля за месец и се чудя как едни гащи ще си купи с тези пари клетникът.  Laughing

Е за какво ще са му пък на него?  newsm78

# 9 665
  • here and now

Е за какво ще са му пък на него?  newsm78
Ама моля .. стрийптизьор е все пак, трябва поне с една лачена прашка да излезе.. ... така де... А те едва ли са евтини..

# 9 666
Е, Софи, какво ще свали? Така само по оръдие на труда ли да излезе?

# 9 667
# 9 668
  • Майничка
Миналата седмица щерката гледа "Весели крачета" (една анимация за пингвини) и тази събота решава, че ще гледа втората част на таблета. Обаче забравила заглавието и пита мен. Аз превеждам някакви таблици, в същото време обмислям обяда и машинално отговарям "Весели джоланчета". Девойката писала, брисала, след половин час някъде цъфна да пита дали "джоланче" се пише с "О" или с "У", защото нищо не й излизало... Обаче аз вече бях забравила, каква е била първоначалната тема, освен това бях сменила концепцията на постен гювеч и с назидателен тон тръгнах да й обяснявам, че джоланът може да е телешки, свински, в краен случай маринован, обаче "весел джолан" е пълен абсурд.

# 9 669
  • Euskal Herria
 gargamela,  Joy Joy Joy
Още като видях, че последният пост е твоя, си знаех, че пак ще се хиля с глас.

# 9 670
  • Майничка
Забелязала съм, че като наближи края на учебната година, мозъкът ми вече е толкова затлачен, че бълвам бисери на килограм. Embarassed

# 9 671
Днес се разхождаме с една приятелка и минаваме покрай шадраваните.Решавам,че съм изморена и ѝ казвам "Хайде да седнем до водопадите!"  hahaha Тя ме поглежда странно и аз се чудя какво толкова съм казала.
Преди малко се прибрах и чак сега зацепих какво съм изръсила  ooooh!

# 9 672
Ами те , толкова високо хвърлят вода, че приличат на водопади. Crazy

# 9 673
Днес направих крем карамел със 750 гр захар на литър прясно мляко. Направи ми впечатление, че се запени доста, но си мислех нещо съвсем друго и се усетих след като стана пяна 4 пръста. Тоест чак като видях, че почти нямам вече захар ми стана ясно. Стана толкова сладък, че чак дразни на гърлото  Embarassed

# 9 674
  • Варна
А, можеше да бъде сол;-)

Общи условия

Активация на акаунт