Номинации за най-голяма муня

• 3 553 951
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 645
На моя позната двете й деца нямат нищо общо по външност - едното е русо, с бяла кожа, а другото с черна коса и матова кожа. И двете са от един баща. Та така преди няколко години, докато децата си играели на площадката, една баба приближила моята позната и я попитала най-хладнокръвно: "Извинете, мъжът ви дали знае, че едното дете не е от него?" .

# 9 646
На моя позната двете й деца нямат нищо общо по външност - едното е русо, с бяла кожа, а другото с черна коса и матова кожа. И двете са от един баща. Та така преди няколко години, докато децата си играели на площадката, една баба приближила моята позната и я попитала най-хладнокръвно: "Извинете, мъжът ви дали знае, че едното дете не е от него?" .
Shocked Боже мили, какви хора има. Tired

# 9 647
Какво е отговорила познатата ти на тоя потресаващ въпрос?

# 9 648
Отговорила й е, че не е нейна работа да  пита и коментира неща от личния живот на непознати хора.

# 9 649
  • София
Докато бях бременна с № 3 веднъж бях на кола маска при непозната козметичка. Заговорихме се нещо за бременеенето и споменах че имам още 2 деца и тя като взе че изтърси: Ама от един и същи мъж ли са?  Crazy

Е да бе, то аз ако съм го родила някое от извънбрачна връзка точно на нея ще разкажа  Laughing

# 9 650
  • София !
Докато бях бременна с № 3 веднъж бях на кола маска при непозната козметичка. Заговорихме се нещо за бременеенето и споменах че имам още 2 деца и тя като взе че изтърси: Ама от един и същи мъж ли са?  Crazy

Е да бе, то аз ако съм го родила някое от извънбрачна връзка точно на нея ще разкажа  Laughing

Не знам защо, обаче съм забелязала /поне около мен/, че като кажеш, че си бременна с 3то и идва въпроса дали е от същия мъж  Simple Smile Явно на хората им се вижда странно да имаш 3 деца от един човек  Simple Smile
Аз пък много се радвам на такива хора  Hug Тройно щастие!

Ние пък с ММ имаме сходни черти. И двамата сме светли, с руси коси, той е със сини очи, а аз съм с пъсти, но на слънце вървят към сини. Дъщеря ни също е беличка, руса и със сини очички. Аз обаче се боядисвам с тъмна боя и от там хората си празвят изводи, че детето било копие на баща си /а всъщнсот е обратното/ и все наричат детето с името на баща си. Обаче сега малката вече говори и е доста устата и като и кажат така и тя обръща и вика : ''Аз не се казвам така! Аз си имам име!'' - гледа ги лошо и тропа с крак  Simple Smile Мен ми става много забавно  Simple Smile Пък една съседска баба, още доакто беше бебе малката и бяхме с количката. И тя наднича да я види, обръща се на другата страна /явно не осъзнава, че и аз чувам/ и казва на една друга: ''То детето много прилича на нея /т.е. на мен/ ама аз ще и кажа сега, че прилича на баща си, да я хване яд''  Crazy Е много ме хвана яд, да знаете  Simple Smile

Да не е спам:
Днес сутринта ставам и докато малката спи, викам ще вляза да се къпя, че имаме уговорка по-късно и не искам да закъсняваме. Влизам в банята, взех си душ и излизам доволна. Понеже винаги си увивам косата с кърпа и сега тръгнах да го правя, обаче пипам косата и ми се видя някаква ужасна. Викам си от банята излизам, а косата ми някаква на клечки седи, изобщо ужас. Чудех се защо така докато не ми светна лампичката, че изобщо не съм си сложила шампоан  Crazy И хайде обратно втори дубъл  Simple Smile

# 9 651

Не знам защо, обаче съм забелязала /поне около мен/, че като кажеш, че си бременна с 3то и идва въпроса дали е от същия мъж  Simple Smile
Същото е и ако децата имат голяма разлика. Моите имат разлика 13 години и поне 100 човека ме питаха малкото от втория ми брак ли е.

# 9 652
Къде срещате такива нетактични хора?  Shocked
По темата:
Преди няма и месец си купуваме нови смартфони, тоест не сме имали никога, сега си взехме 3 броя - по 1 за всеки и сменихме плана на неограничен интернет за доста по-малко пари.
На сина ми обаче нета не се включва, няма нет и това е. Във виваком ми дават нова карта да активираме. Активираме я новата карта и пак няма нет на телефона.
Да поясня, че неговата карта е на мое име. Звъня на 123 и се карам вече, защото 2 дни с това се разправям. И отстреща ми казват "Г-жо, по ваши искане интернета на този номер е спрян преди година". И аз  Shocked
А то мината година сина ми хич не учеше /сега уж се справя  Crazy/, аз съм била побесняла след поредните двойки и съм спряла нета. Ама кой да помни.....

# 9 653
Къде срещате такива нетактични хора?  Shocked

С малкото полежах два месеца за задържане в Майчин дом, та де що имаше лекар, акушерка, съкафезничка в стаята се изредиха да питат.

# 9 654
Егати бруталните въпроси! За да задам такъв въпрос, трябва вече тотално да съм изкукала  Thinking

# 9 655
Ми, Муни. От най-тъпите.

# 9 656
  • София
Лелее ама и аз съм една муня... чак сега докато ви чета ме осени, че въпросната козметичка сигурно е имала предвид дали не съм имала два-три брака  ooooh! А аз реших че ме подпитва дали не съм кръшнала на мъжа ми  bowuu hahaha

# 9 657
  • на Мелмак
Ами масовото е три деца от двама бащи и / или три деца от трима.
Това е по- честият вариант от 3 деца от един баща  bowuu
Имам такива приятелки с 3 деца от един баща и с тях съм попадала в подобни ситуации.
Аз също исках три деца, но на второто ударих спирачката Laughing
От един баща са Laughing

# 9 658
Незнам дали съм муня, ама определено съм глуха.
Звъни служебния телефон. Вдигам и записвам за колегата : търси те Ваня Георгиева от фирма "Трапезни елементи". Колегата се смя много - нищо вярно в съобщението. Жената се казвала Валя Григорова, а фирмата била Крепежни елементи.

# 9 659
Незнам дали съм муня, ама определено съм глуха.
Звъни служебния телефон. Вдигам и записвам за колегата : търси те Ваня Георгиева от фирма "Трапезни елементи". Колегата се смя много - нищо вярно в съобщението. Жената се казвала Валя Григорова, а фирмата била Крепежни елементи.

Ти си глуха, ама аз съм кьорава. Гледам обява "Заведение търси сервитьори. Заплата 400 лв." Чета го като "Заведение търси стриптизьори. Заплата 400лв". Чете Муня Уишмастърова и се чуди какви са тези стриптизьори само за 400лв. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт