Номинации за най-голяма муня

• 3 553 722
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 630
  • Бургас
обгрижвам Том и Анджела в телефона си 
Кои са Том и Анджела от телефона?
Представих си Бранджелина на Тамагочи Laughing нещо такова ли е?
Joy My talking Tom и  My talking Angela, приложения в телефона  hahaha
Мобилно гледане на котки  hahaha Joy
Децата ги изтеглиха и аз ги гледам,жял ден ми мяукат  #Crazy Mr. Green Joy

# 9 631
  • Бургас
Piper Halliwell  Hug супер!
Още една като мен  Mr. Green
Научих как да трупам точки на Том. Сега издирвам начин и на Анджела  Thinking
Някакви идеи  newsm78

# 9 632
Хахаха, това като преди близо 3 години. Отиваме с майка ми в един секънд хенд с каката, племенника, а аз гордо подрусвам бременен тумбак. Племенника и щерката ужасно много си приличат, бели, руси, светлооки. Дивеят в магазина, гонят се, а аз пръхтейки притичвах след тях и мърморех да се спрат. Момичето на касата съжалително ме заби с въпроса "и трите ли са ваши"  Mr. Green
Това ми припомни...
Преди години прибирам дъщеря ми от ясла.  Съседчето и то в същата ясла и решавам да ги прибера и двете.  Вървят двете, хванати за ръце, а аз след тях. От време на време им нареждам само да не бързат и да внимават.  За историята е важно да кажа, че моята е тъмна с кестенява коса, а съседчето-бяло, русо и синеоко. Т.е. нищо общо нямат.
Срещу нас върви една баба.  Погледна ги и ми вика:" Мхм, сестри, пък не си приличат.  " Успях само да кажа: " Да, нали?". Не й се обяснявах .
Друг случай: малката е бебе и се налага да я водя на едни процедури в  София.  Понеже ММ е на работа, наш приятел ще ни вози.  Спираме на бензиностанция на връщане за по кафе.  Малката отива да си избере сок с приятеля ни.  На идване към мен една жена им казва: " Какво хубаво дете, прилича на баща си. " Приятеля ни казва, че не е баща й, на което тя добавя смутено: " Добре, но не прилича на майка си. "
Като бебе наистина не приличаше хич на мен.  Шегувахме се с ММ , че това дете не е от мен. 😁😁😁

# 9 633
Някакви идеи  newsm78

Hug
Просто си сменяй датата и/или часът. Т.т. като нахраниш Том и Анджела и дойде време да спят, сложи ги и излез от играта. Иди в настройките на тел. и смени датата със следващия ден. Като влезнеш в играта после Том ще е буден, гладен и ще иска да иде до тоалетната, същото важи и за Анджела и целия и тоалет и тем подобни. Можеш да си събереш и кристалите при Анджела от гледането на online видеото със смяната на датите, имай обаче в предвид че като върнеш датата и часът до реално настоящо време няма да можеш да получаваш диаманти при Анджела защото вече си ги взела и трябва да мине последната "бъдеща" дата за да можеш да вземаш диаманти отново, отделно става и малко объркано и може да ти спят дълго време. Ще му хванеш цаката, лесно се трупат точки/нива ама писва в един момент, иначе са готини и голяма краста  Mr. Green

# 9 634
Някакви идеи  newsm78

Hug
Просто си сменяй датата и/или часът. Т.т. като нахраниш Том и Анджела и дойде време да спят, сложи ги и излез от играта. Иди в настройките на тел. и смени датата със следващия ден. Като влезнеш в играта после Том ще е буден, гладен и ще иска да иде до тоалетната, същото важи и за Анджела и целия и тоалет и тем подобни. Можеш да си събереш и кристалите при Анджела от гледането на online видеото със смяната на датите, имай обаче в предвид че като върнеш датата и часът до реално настоящо време няма да можеш да получаваш диаманти при Анджела защото вече си ги взела и трябва да мине последната "бъдеща" дата за да можеш да вземаш диаманти отново, отделно става и малко объркано и може да ти спят дълго време. Ще му хванеш цаката, лесно се трупат точки/нива ама писва в един момент, иначе са готини и голяма краста  Mr. Green

Да ви имам проблемите.  Joy  Laughing Laughing Laughing

# 9 635
Някакви идеи  newsm78

Hug

Да си призная много се бях зарибила по тях  Embarassed Mr. Green И изобщо като ми хареса нещо не го оставям докато не ми втръсне. Сега се сетих и за няколко изцепки на голямата ми щерка покрай това. Детето така се беше вглъбило в Говорещия Том че много играеше, по цели нощи ме дебнеше да заспя и да гепи телефона  Mr. Green Та ляга си една вечер и някъде към 23:30ч. става и тича в хола при нас с неистов рев и ужас в очите Shocked. Криво-ляво успях през писъците и хлипанията да разбера че Том излязъл от телефона, скочил на леглото и се разходил върху нея  Joy С триста зора я успокоих и пак си легна, почнах да си държа телефона под възглавницата така че да не може да го докопа някое не спящо дете но след една, две вечери още и държи влага та пак същата случка. В крайна сметка Том е категорично забранена тема в къщи (или поне когато са около мен) до второ нареждане  Flutter

# 9 636

С глас се разсмях на твой гръб!  hahaha hahaha 😂
[/quote]
Добре, че и човека беше с чувство з хумор, че иначе не знам Embarassed
Имаше страхотни моменти в тая работа. Като например колежка от рекламния отдел говори с клиента за рекламния клип, който ще му се прави и му казва " Музикалният фон, какво предпочитате да бъде изпълнение на Павароти или Павароти и приятели",  а той отговаря" е нека да е само Павароти, че ще е по-евтино?".  ooooh!
Втори случай, същата тази колежка се обажда на рекламодател, който има ресторант, а тя предната вечер е била там и решава да му направи четка, но казва " Здравейте, г-н......, много са ви хубави ушите!!!" Joy Joy

# 9 637
Скрит текст:
Някакви идеи  newsm78

Hug

Да си призная много се бях зарибила по тях  Embarassed Mr. Green И изобщо като ми хареса нещо не го оставям докато не ми втръсне. Сега се сетих и за няколко изцепки на голямата ми щерка покрай това. Детето така се беше вглъбило в Говорещия Том че много играеше, по цели нощи ме дебнеше да заспя и да гепи телефона  Mr. Green
Та ляга си една вечер и някъде към 23:30ч. става и тича в хола при нас с неистов рев и ужас в очите Shocked. Криво-ляво успях през писъците и хлипанията да разбера че Том излязъл от телефона, скочил на леглото и се разходил върху нея  Joy
Скрит текст:
С триста зора я успокоих и пак си легна, почнах да си държа телефона под възглавницата така че да не може да го докопа някое не спящо дете но след една, две вечери още и държи влага та пак същата случка. В крайна сметка Том е категорично забранена тема в къщи (или поне когато са около мен) до второ нареждане  Flutter

Ох бееее, тръпки ме побиха направо от това Laughing Като в роман на Кинг е и естествено, родителят не вярва Mr. Green

# 9 638
Скрит текст:
Някакви идеи  newsm78

Hug

Да си призная много се бях зарибила по тях  Embarassed Mr. Green И изобщо като ми хареса нещо не го оставям докато не ми втръсне. Сега се сетих и за няколко изцепки на голямата ми щерка покрай това. Детето така се беше вглъбило в Говорещия Том че много играеше, по цели нощи ме дебнеше да заспя и да гепи телефона  Mr. Green
Та ляга си една вечер и някъде към 23:30ч. става и тича в хола при нас с неистов рев и ужас в очите Shocked. Криво-ляво успях през писъците и хлипанията да разбера че Том излязъл от телефона, скочил на леглото и се разходил върху нея  Joy
Скрит текст:
С триста зора я успокоих и пак си легна, почнах да си държа телефона под възглавницата така че да не може да го докопа някое не спящо дете но след една, две вечери още и държи влага та пак същата случка. В крайна сметка Том е категорично забранена тема в къщи (или поне когато са около мен) до второ нареждане  Flutter

Ох бееее, тръпки ме побиха направо от това Laughing Като в роман на Кинг е и естествено, родителят не вярва Mr. Green

Ооо, повярвах и още как, аз като много малка имахме гости вечерта и бяха зяпнали някакъв филм който ми изкара ангелите че и дяволите буквално.Все още го търся този филм. Та стана ми много интересен понеже главните герои трябваше да победят някакъв полу човек и полу робот със свръх сили. Въпросният като видеше враг или някой му се изпречи на пътя му разпаряше корема от горе до долу само с поглед  Shocked не го догледах понеже умрях от страх.Та, лягам си вечерта и сънувам супер реален сън. Сънувам че нещо присветна на вън, ставам да погледна през прозореца и гледам силуета на великан без глава който се разхожда. Реших че ако се скрия под одеялото няма да ме намери  Mr. Green , до тук добре обаче... Откривам си главата по някое време и не смея да стана от леглото, взимам и се зазяпвам в сенките по стените и виждам как нож и вилица се търкат сякаш да се наточи ножа, е така се стреснах че реших да се преместя при майка ми в хола да спя на един разтегателен фотьойл, жената нищо не усетила/чула и на сутринта ме гледа и ми се чуди  Joy Та определено му вярвам на детето ама едва се сдържах да не прихна в този момент като разбрах, за сметка на това като се успокои и заспа отново се посмяхме от сърце  Simple Smile

# 9 639
  • София
Гледам, че пишете за многодетните майки...

В стария квартал сме. Щерката е на около годинка. Съседката гледа внучетата си, породени, на около 3 и 4. И нали си нямаме работа разхождаме децата. Та навсякъде аз бях майката с трите деца  Laughing Не сме се обяснявали кой какъв е и защо Simple Smile

Седнали сме преди малко в квартална пицария. Щерката чопли пица. Реши да ме почерпи с маслините, защото на нея ѝ били много "кисели", т.е. солени. Накрая обаче си ги изяде. Побутва една костилка с вилицата си и казва "искам да я схрускам". Рекох ѝ, че по-скоро може да я глътне. Отговор: "а не, да ми порасне маслиново дърво в корема"  Laughing
Аз казах, че мен така като малка ме лъжеха за костилките от череши. Но продължавам да си ги гълтам.

Моя мъж и той реши да сподели с какво са го лъгали и пожъна 5минутен хилеж от страна на щерката.
- На мен пък ми бяха казали, че ако си гълтам дъвките ще ми се залепят червата. И спрях да си ги гълтам. Ама един ден без да искам си я глътнах и реших, че ще умирам. Прибрах се от училище, легнах на леглото и зачаках. Бях се притеснил доста  Laughing

# 9 640
Това с дъвките и на мен са ми го казвали  Grinning
Тази вечер слизам да изхвърля боклука, но съм взела и ключовете от колата, че трябваше да взема нещо. Отивам до контейнера и започвам да натискам дистанционното, което отключва колата  Embarassed Натискам, ядосвам се, пак натискам, пак се ядосвам....Не се отваря пустият контейнер и това е! По едно време се усетих какво правя, и започнах да се хиля сама на себе си. Дано не са ме видели съседите, че кой знае какво ще си помислят Embarassed

# 9 641
Аз отглеждам само Том. Нямам време и нерви за Анджела.

Видях се днес с мъжа, нищо не каза. Или не му е казала, или е и той си трае.

# 9 642
Не вярвам като те види и веднага да те пита "Ти защо си казала, че съм грозен?" Grinning. Може би от поведението му ще си проличи с времето дали знае.

# 9 643
Поне рязко намали сексистките си намеци. Дано да спре.
Омръзна ми! Факта, че нямам гадже не означава, че всеки срещнат трябва да ми се пробва. За момента никой няма да го огрее!

П.П. При всеки удобен случай споменавам нея. Тя е нещо като преграда в отношенията ни.

# 9 644
  • София
От моите деца нито едно не прилича на мен. Щерката като бебе приличаше на баща си, сега е копие на леля си (на ъж ми сестра му), даже и казваме Веселка, както се казва леля и. А пък малкия е със супер бяла кожа и рус (аз съм много мургава). Като беше на една годинка бяхме на море в Гърция. Там хазяйката пита мъжа ми: Вие сте и двамата тъмни, той как така е толкова бяк и рус?  ooooh! А мъжът ми и отговаря: Ми откраднахме си го от болницата.  Laughing На него му казваме Германчето. 

Общи условия

Активация на акаунт