Номинации за най-голяма муня

• 3 553 563
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 615
  • София
Естел, ако култивираш умението да броиш до 10, преди да изпляскаш на глас първата мисъл, минала между ушите ти, само ще спечелиш.
Приятелски съвет.  Peace
Аааа, туй е мноо трудно - от личен опит знам  Laughing Понякога успявам да се спра навреме. Понякога успявам и да замазвам след казаното.
Това повтарям и на щерката, непрекъснато.

# 9 616
Едно искрено извинение не изисква голямо усилие и чудене как да се “измъкнеш”.

# 9 617
Аааа, туй е мноо трудно - от личен опит знам  Laughing

И аз, затова и си позволих да ѝ дам такъв съвет.  Simple Smile

# 9 618
Тя май няма никакво. Като нищо ще му каже. Това че тя е малко особена и дръпната не ми пречи да я харесвам.

Естел, ако култивираш умението да броиш до 10, преди да изпляскаш на глас първата мисъл, минала между ушите ти, само ще спечелиш.
Приятелски съвет.  Peace
Този житейски урок го уча в момента. Интересното е че вече успявам да го спазвам. Още не е затвърден обаче и все още правя издънки.
Имам желание как да се науча да се държа с околните, добра учителка имам, но трябва време за да може заръките да ги изпълнявам по навик. Ще се науча защото имам желание, но ми трябва време. А дотогава?

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 20:40 от Естел Бързоход

# 9 619
Аз пък докато броя до 10 и награждам глупостта, която се опитва да излезе. Затова не го практикувам тоя трик вече. Crazy

Моят съвет е съфорумката да каже, че и въпросния мъж е хубав, но й е било неудобно да каже, понеже всичко може да свърши зле от ревност.

# 9 620
Преди срещата ми с него тя каза, че не била ревнива. Това ме провокира да коментирам мъжа.

За мен той е грозен на външен вид но има много други хубави качества.

# 9 621
  • В сърцето на любимия човек
Изобщо не повдигай темата повече - като нищо жената да е забравила до утре. Ако случайно усетиш, че този разговор я е смутил, кажи, че си направила несполучлив опит за шега и толкова. Не е нужно да се дават допълнителни обяснения  Peace

# 9 622
  • София
Случка от преди малко:
Първо малко предистория: имам широки стъпала и трудно си намирам каквито и да било удобни обувки - ама много трудно - най-големият ми кошмар е това. Съответно като имам такива ги нося до скъсване - буквално. Вчера сандалите ми се скъсаха тотално - накрая се държаха на един конец. Въпреки че работя до мол, не успях да си намеря удобни сандали или обувки в нито един от четирите магазина за обувки.
Днес бях с едни неудобни сандали и решавам вечерта да мина през друг мол - на път за вкъщи - да проверя и там. И, о чудо - намерих си супер удобни сандали, че и с омекотена подметка - да ти е кеф да ходиш с тях!
Звъня на майка ми да ѝ се похваля - не се сдържах просто! След като ги купих, директно ги обух. Пътят ми минава покрай блока на родителите ми и по случайност майка ми гледаше през прозореца.
Махнах ѝ, тя почна да вдига ръце - нещо от рода защо толкова късно се прибирам или нещо подобно. В отговор, дигнах високо крак. Съответно, понеже майка ми има чувство за хумор, започна да се прави, че има бинокли и да върти пръсти, сключени на кръгове около очите си - все едно наглася фокуса на бинокъла. При което аз се засмях с глас.
После се замислих, че ако хората, вървящи зад мен, не са разбрали, че си комуникирам с някого, най-вероятно са ме помислили за луда.  Blush hahaha

# 9 623
Покрай случката на Естел се сетих за моя изцепка преди доста години. Работих в радио и организирахме благотворителен великденски концерт за деца и рекламодателите се включваха с някакви подаръци. Отивам аз в една от фирмите да взема подаръка и момичетата, които работиха там ми казаха да изчакам, че шефовете ги няма. След малко влизат мъж и жена, жената ми казва ето тук сме приготвили нещо за Вас, оказа се че е обемно, а аз бях без кола и жената предложи мъжа да ме закара. Слизайки вече от колата, аз му благодаря и най-тъпо казвам "Благодаря и на майка Ви", а той "Но, това е жена ми", а аз още по-тъпо "Е, ама Вие защо сте толкова млад?". Толкова тъпо не се бях чувствала никога ooooh!

# 9 624
Покрай случката на Естел се сетих за моя изцепка преди доста години. Работих в радио и организирахме благотворителен великденски концерт за деца и рекламодателите се включваха с някакви подаръци. Отивам аз в една от фирмите да взема подаръка и момичетата, които работиха там ми казаха да изчакам, че шефовете ги няма. След малко влизат мъж и жена, жената ми казва ето тук сме приготвили нещо за Вас, оказа се че е обемно, а аз бях без кола и жената предложи мъжа да ме закара. Слизайки вече от колата, аз му благодаря и най-тъпо казвам "Благодаря и на майка Ви", а той "Но, това е жена ми", а аз още по-тъпо "Е, ама Вие защо сте толкова млад?". Толкова тъпо не се бях чувствала никога ooooh!
С глас се разсмях на твой гръб!  hahaha hahaha 😂

# 9 625
"Благодаря и на майка Ви", а той "Но, това е жена ми", а аз още по-тъпо "Е, ама Вие защо сте толкова млад?". Толкова тъпо не се бях чувствала никога ooooh!

Според мен си се измъкнала доста успешно и с финес от ситуацията - даже с комплимент за човечеца Simple Smile))

Днес си тръгваме от басейн, бяхме аз и дребният, на когото само с мен му е скучнно. Тъкмо се обличаме и идва татко с 4 момченца на възрастта на сина ми. Първата ми реплика беше: Леле, колко много деца. Човекът се стъписа и ме пита проблем ли има. А аз всъщност съжалих, че си тръгваме и дребният изпуска готината компания. Но се разбрахме, де Joy

# 9 626
  • На брега на реката
Хахаха, това като преди близо 3 години. Отиваме с майка ми в един секънд хенд с каката, племенника, а аз гордо подрусвам бременен тумбак. Племенника и щерката ужасно много си приличат, бели, руси, светлооки. Дивеят в магазина, гонят се, а аз пръхтейки притичвах след тях и мърморех да се спрат. Момичето на касата съжалително ме заби с въпроса "и трите ли са ваши"  Mr. Green

# 9 627
  • Бургас
Муня,тази сутрин,става от сън,но след кошмарна нощ,недоспала,неможе да си отвори очите...
Правя си кафе в просъница и сядам на лаптопа да си го пия,както всяка сутрин,докато се гримирам,надничам във форума и обгрижвам Том и Анджела в телефона си  #Crazy
Наредила съм мишката на компа и дистанционното на телевизора едно до друго.
И в многото занимания около мен,едвам си държа очите отворени,цъкам на дистанционното и се пуля в монитора на компа и се ядосвам,че не виждам никъде мишката,цъкам с език и тегля благословийки кат Бай Ганьо  Joy и продължавам да натискам дистанционното,но все едно държа мишката на компа в ръка......
Е,думи нямам просто....като се усетих какво правя  Joy

# 9 628
обгрижвам Том и Анджела в телефона си 
Кои са Том и Анджела от телефона?
Представих си Бранджелина на Тамагочи Laughing нещо такова ли е?

# 9 629
обгрижвам Том и Анджела в телефона си 
Кои са Том и Анджела от телефона?
Представих си Бранджелина на Тамагочи Laughing нещо такова ли е?

И аз си ги имам, уникални са и децата само дебнат да се завъртя и телефона ми е в ръцете им заради тях  Mr. Green Том и Анджела са игри за телефон. Talking Tom и Talking Angela от googleplay sotre.  Simple Smile Трябва да ги гледате и обгрижвате, подобно на тамагоджито но те поне не умират Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт